Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Enteresan Oyuncu İsimleri
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Jam
Merhaba arkadaşlar. Oyun içerisinde belki denk geldik fakat farkına varamadık. Geçenlerde serbestten gelen bir oyuncumun ismi beni epey güldürdü. Nedeni ise: yazılışı "Topchu Jagir", okunuşu ise Topçu Şakir olması. laugh.gif

Futbolcu Türk ve dokuz yetenek. Yaşlıda sayılmaz. Serbestten geldiği için ayrı bir güzel fakat ismi biraz enteresan. Futbolcuları serbest bölgeye yazarken bilerek mi yapıldı bilemiyorum. Her ne kadar Türkçemiz için yanlış olsada tatlı bir tebessüm bırakıyor. Sizinde böyle satın aldığınız , kiraladığınız veya gördüğünüz futbolcular var mı ? Varsa isimleri nelerdir. İyi oyunlar. biggrin.gif
mitjoeblack
http://www.11x11.com/players/2360408

Bende de Saddam Hüseyin var.
slowen
Komik olarak değilde, Juniper de bi CD var içim gidiyo SERVET ÇETİN smile.gif Bide bi arkadaşta PELE'yi görmüştüm..
ultraslan_06
QUOTE(slowen @ Apr 8 2010, 08:29 PM) *

Komik olarak değilde, Juniper de bi CD var içim gidiyo SERVET ÇETİN smile.gif Bide bi arkadaşta PELE'yi görmüştüm..

O servet Çetin ilk açtığımda bana gelmişti.İsminden dolayı istedi Juniper.Şakir kardeşim gerek davranışı olsun geren konuşması olsun iyi bi insan olduğu için verdim gitti ona.Ama ne yalan söyliyim içimde kaldı o tongue.gif
lazrail61
bende bi ara hugo roberto Mal'donado (ismin yazılışı aynen bu şekildeydi)vardı serbestten almıştım 2 levelken mi ne yarı fiyatına sattım sonra çok kötüydü smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.