daniel
Mar 2 2010, 11:48 AM
OYUNDA HER ÜLKEDEN OYUNCULAR VAR BENCE MİLLİ TAKIMLARDA OLSUN VE ONLARINDA Bİ DÜNYA KUPASI OLABİLİR!!!
MİLLİ TAKIMI KİM YÖNETECEK DİĞER SORULURSA HER SEZON İÇİN SEÇİMLE 1 KİSİ ANTRANÖR OLABİLİR.
VE MİLLİ TAKIM MAÇLARINDA OYUNCU EXP ÇOK OLURSA İİ OLUR %500 GİBİ FİLAN MİLLİ TAKIM OYUNCULARIDA ZATEN BÜYÜK OYUNCULARDIR.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
kurti_55
Mar 4 2010, 01:57 AM
BENCE ÇOK GÜZEL FİKİR AMA MİLLİ TAKIM OYUNCULARI NEYE GÖRE SEÇİLECEK WE KİM SEÇECEK, MİLLİ TAKIMI YÖNETECEK KİŞİ BENCE EN ÇOK AYIN MENAJERİ SEÇİLEN KİŞİ OLSUN YADA SEÇİMDE OLABİLİR BU FİKİRİ GÜZEL HARMANLARSAK ORTAYA ÇOK GÜZEL ŞEYLER ÇIKABİLİR DANİEL'E FİKRİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM..
daniel
Mar 4 2010, 06:11 PM
TEŞEKKÜRLER İLK ÖNCE YAZDIKLARIN İÇİN SEÇİLECEK OYUNCULARA GELİRSE BENCE ONU ANTRANÖR SEÇSİN ÇÜNKÜ TAKIMI O YÖNETİCEK.
BEN YİNE FİKRİMİN ARKASINDAYIM SEÇİMLE BAŞA GELSİN ANTRANÖR EĞER BÖYLE BİR ŞEY GERÇEKLEŞİRSE
Kaplumbagaspor
Mar 7 2010, 11:38 PM
şu ana kadar gördüğüm en güzel fikir.Benimde aklıma gelmişti açıkcası.Kazanan ülkeye çeşitli ödüller verilebilir.Oyun içinde açlığını çektiğim bir durum diyebilirim.Oyunlar kısmında dünya kupası diye bir yer belirir burdan ülkenin durumu gözetlenebilir.Milli takıma menejer olan kişinin kadro bölümünde milli takım kadrosu diye bir buton belirir.Buraya basınca milli takımda oynayan oyuncular solda,bu milli takıma seçilebilecek oyuncular sağda gözükür.Milli takım kadrosu maksimum 29 kişi olabilir.Milli takım menejerleri,oylanarak belirlenir.Çeşitli kısmında menejer oylaması diye bir yer belirir.Bu kısımdan oy verebileceğiniz gibi adayda olabilirsiniz.Ve daha niceleri bence süper olurdu.Oyuna renk gelirdi.
dazo26
Mar 8 2010, 08:07 AM
Ancak burda düşünülmesi gereken fazla detay var. Mesela Rus bölgesindeki bir takımda Türk oyuncu var. Bunu keşfetmeniz çok da kolay olmasa gerek. Bu detayı kolaylaştırmak için transfer listesine benzer bir liste ile tüm Türk oyuncular milli takım antrenörünün karşısına çıkartılabilir. Bence gayet mantıklı ve hoş bir fikir.
Kaplumbagaspor
Mar 8 2010, 04:30 PM
Yukarıda belirttiğim gibi olursa çokta zor olmaz milli takım kadrosu seçmek istediğinde seçebileceği tüm oyuncuları ekranın sağ tarafında,seçtiği kadroyu ekranın sol tarafında görür.Maksimum 29 kişi seçebilir.
slowen
Apr 8 2010, 08:23 PM
Güzel birşey olur gerçekleşirse ama zor olduğunu düşünüyorum..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.