Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LÜTFEN YORUM YAPIN NEDİR BU ?
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
HollyShit
IPB Image
sound_x
QUOTE(HollyShit @ Mar 11 2010, 01:45 PM) *

IPB Image

kanka ne olacak booster alman için davetiye çıkarmışlar!!!!

biggrin.gif biggrin.gif
multihunter
yok len öyle değil. sahaya sürmen gereken takımın dışındakiler diskalifiye ve sakat daha ne istiyon. takım belli diz gönder ehehe kafa yormuyorsun yani biggrin.gif
HollyShit
OYUNU AÇIYORUM CANLILIKLAR %100 SAKATLIK YOK MORALLER 0 DAHA YAPTIGIM ILK MAÇTA ILLAKI 1 SAKAT 1 KIRMIZI KART OLUYOR 5 MAÇ YAPSAM 3 SAKATIM KESIN OLUYOR ÇOK ABARTI YA HEMDE SAKATLANAN OYUNCULAR KALITELI OLANLAR NE HİKMETSE smile.gif
hoptek
ya beyler rus sitesinde boyle birsey yok oyunun ana merkezinde ordan oynuyorum arkadasımın takımıyla yok abicim 10 macta belki 2 tane sakat olmaz yani oda sakatlar macta sakatlanıp sonra tedavi bile gerek kalmıyor cogunlukla .. bizim kilerde boster satmak icin hermnac 2 -3 sakat .. benden size tavsiye boster yenilemek icin kullandım o gunden sonra paso sakat verdim hermac .. oyunu bırakmayıda dusunuyorum artık sakın bosterla yenileme yapmayın .. bu sorunda burada cozulmez.. 11x11 in baska versiyonlarını oynayın bence.. adam enerjiler 45 -50 de bende 90 larda oyuncularımda daha iyi aynı atack verdik aynı taktik denmek amaclı hep aynı sekile getirip oynadık 6 mac sadece kazandım .. 8 macta ben sakat verdim en azı 2 sakat.. bu 10 gunluk calısmadır duyrulur ..
HollyShit
QUOTE(sound_x @ Mar 13 2010, 03:27 PM) *

kanka ne olacak booster alman için davetiye çıkarmışlar!!!!

biggrin.gif biggrin.gif

BİRSÜRÜ ONLINE OYUN OYNADIM VE OYNUYORUM AMA DAHA HICBIRINE 1 KURUŞ BLE WERMEDIM VERMEMDE smile.gif
slowen
Sakatlıkların çok olması sıkıcı fakat bende her zaman olmuyor. Hatırlıyorumda benimde birgün 7-8 sakatım olmuştu as kadrodan fakat bu zor durum benim yedeklerimin kıymetini anlamamı sağladı. Şimdi yedeklerimde ilk 11 oyuncusu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.