kanka ne olacak booster alman için davetiye çıkarmışlar!!!!
multihunter
Mar 14 2010, 03:26 PM
yok len öyle değil. sahaya sürmen gereken takımın dışındakiler diskalifiye ve sakat daha ne istiyon. takım belli diz gönder ehehe kafa yormuyorsun yani
HollyShit
Mar 18 2010, 06:10 AM
OYUNU AÇIYORUM CANLILIKLAR %100 SAKATLIK YOK MORALLER 0 DAHA YAPTIGIM ILK MAÇTA ILLAKI 1 SAKAT 1 KIRMIZI KART OLUYOR 5 MAÇ YAPSAM 3 SAKATIM KESIN OLUYOR ÇOK ABARTI YA HEMDE SAKATLANAN OYUNCULAR KALITELI OLANLAR NE HİKMETSE
hoptek
Mar 27 2010, 02:26 AM
ya beyler rus sitesinde boyle birsey yok oyunun ana merkezinde ordan oynuyorum arkadasımın takımıyla yok abicim 10 macta belki 2 tane sakat olmaz yani oda sakatlar macta sakatlanıp sonra tedavi bile gerek kalmıyor cogunlukla .. bizim kilerde boster satmak icin hermnac 2 -3 sakat .. benden size tavsiye boster yenilemek icin kullandım o gunden sonra paso sakat verdim hermac .. oyunu bırakmayıda dusunuyorum artık sakın bosterla yenileme yapmayın .. bu sorunda burada cozulmez.. 11x11 in baska versiyonlarını oynayın bence.. adam enerjiler 45 -50 de bende 90 larda oyuncularımda daha iyi aynı atack verdik aynı taktik denmek amaclı hep aynı sekile getirip oynadık 6 mac sadece kazandım .. 8 macta ben sakat verdim en azı 2 sakat.. bu 10 gunluk calısmadır duyrulur ..
HollyShit
Mar 28 2010, 12:09 AM
QUOTE(sound_x @ Mar 13 2010, 03:27 PM)
kanka ne olacak booster alman için davetiye çıkarmışlar!!!!
BİRSÜRÜ ONLINE OYUN OYNADIM VE OYNUYORUM AMA DAHA HICBIRINE 1 KURUŞ BLE WERMEDIM VERMEMDE
slowen
Apr 8 2010, 09:16 PM
Sakatlıkların çok olması sıkıcı fakat bende her zaman olmuyor. Hatırlıyorumda benimde birgün 7-8 sakatım olmuştu as kadrodan fakat bu zor durum benim yedeklerimin kıymetini anlamamı sağladı. Şimdi yedeklerimde ilk 11 oyuncusu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.