Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Turnuvalarda değişim
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
avedis
Arkadaslar bu turnuvalardaki degisim cok kotu oldu bence.Yabancilarinda katilimiyla kupalar cok zorlu bir hale geldi.En onemli gelir kaynagim kupalardi simdi gelirlerimin yarisini bile kazanamiyorum.Yeni kupalarin eklenmesi cok guzel bir olay ama zaten digerleriyle karisik kupalarda karsilasiyorduk burdada onlarla rakip olmamiz cok anlamsiz ve guc oldu.Bilmiyorum sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda?
sound_x
QUOTE(avedis @ Mar 27 2010, 03:38 PM) *

Arkadaslar bu turnuvalardaki degisim cok kotu oldu bence.Yabancilarinda katilimiyla kupalar cok zorlu bir hale geldi.En onemli gelir kaynagim kupalardi simdi gelirlerimin yarisini bile kazanamiyorum.Yeni kupalarin eklenmesi cok guzel bir olay ama zaten digerleriyle karisik kupalarda karsilasiyorduk burdada onlarla rakip olmamiz cok anlamsiz ve guc oldu.Bilmiyorum sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda?

seviye 6 da katılımcı sayısının azlığından neredeyse kupalara katılamıyorduk
çoğu turnuva katılım olmadığından iptal oluyordu

özellikle seviye 6 için bu yeni kupalar ve katılımın uluslararası olması çok güzel oldu

ayrıca kupa ödüllerindeki artış da çok iyi olmuş
HollyShit
(5 lwl ) 4 ve 8 kişiliklerın ortak olması ii olmadı cennet ve karadenız e katılmak hayal artık vip4 almak lazım gırebılmek ıcın smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.