Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PlayBoys profilleri
11x11 Forums > 11x11 Forum German > Archiv
Sarp
Değerli Playboys birliği üyeleri,

bazılarınızın profilinde yanlış içerikler bulunmaktadır. Keyfi cezalardan yakınıyorsunuz ki, bu sözkonusu olamaz. Hiç kimseye keyfi bir muamele yapılmamıştır ve yapılamaz!
Bugüne kadar ceza alan herkes – o birlik bu birlik farketmezsizin – tek taraflılık, keyfilik gibi ithamlar etmiştir. Oysa bizim (Adminlerin) ne bir kullanıcıyı ne de herhangibir birliği tutma gayemiz olabilir. Ama maalesef bazı kişiler (aralarında ceza almış, canı yanmış kişiler ve arkadaşları) adaletsizlik hissine kapılmaktadır. Eksik veya yanlış bilgi, peşinfikirlilik ve mağdur rolünün dayanılmaz rahatlığı insanı bu hisse doğru iter!

Bu yanlış algılamayı ortadan kaldırmak isterdim ama elimde sihirli değnek yok. Manoftheyear hesabının multiden kapatılmasına sebep olan delillerin yeterli derecede olduğuna inanmalısınız! Adı geçen kullanıcı arkadaşınız olabilir ama en başta görevlilerin işine ve kurallara saygı göstermek durumundasınız. Kaldı ki yönetimde bulunan birlik arkadaşlarınız var, hatta en çok sizin birliğinizden en üst moderatör makamında. Bu durumda bile yönetimin size karşı keyfi ceza vereceğini düşünebiliyorsanız, hayret doğrusu!
Bilmeniz gerekir ki, profildeki yazılardan tek ben değil, bütün admin ve moderatör arkadaşlarım rahatsızlık duymaktadır. Dolayısıyla profildeki yazıların çıkarılması gerekiyor.
Sağduyuya dayalı, kurallara saygılı ve huzurlu oyun ortamını kurma adına gereğini yapın lütfen!
manyak1903
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste !

Pirincin içindeki siyah taşlardan korkma beyaz olanlardan kork!

Geciken adalet, adaletsizlik getirir !

Hak bellediğin yolda yalnızda olsa gideceksin !

İnsanlar, nerede kuvvet görürse hak orada sanır, oysa hak ile güç pek az birleşirler !

vb ....
Buda yorumum,
Hep admin olmanın kıskançlığından yapıyorlardır !

xpatronn
Cogu online oyunda oldugu gibi burada ceza alan oyuncuların kimler olduğunu görmek icin herhangi bir link yok ancak profilden baktığımızda görebiliyoruz bununla ilgili çalışmanız varmı?
belaromeo
ALINTI(Sarp @ Apr 7 2010, 04:56 PM) *

bazılarınızın profilinde yanlış içerikler bulunmaktadır. Keyfi cezalardan yakınıyorsunuz ki, bu sözkonusu olamaz. Hiç kimseye keyfi bir muamele yapılmamıştır ve yapılamaz!
Bugüne kadar ceza alan herkes – o birlik bu birlik farketmezsizin – tek taraflılık, keyfilik gibi ithamlar etmiştir. Oysa bizim (Adminlerin) ne bir kullanıcıyı ne de herhangibir birliği tutma gayemiz olabilir. Ama maalesef bazı kişiler (aralarında ceza almış, canı yanmış kişiler ve arkadaşları) adaletsizlik hissine kapılmaktadır. Eksik veya yanlış bilgi, peşinfikirlilik ve mağdur rolünün dayanılmaz rahatlığı insanı bu hisse doğru iter!

Bu yanlış algılamayı ortadan kaldırmak isterdim ama elimde sihirli değnek yok. Manoftheyear hesabının multiden kapatılmasına sebep olan delillerin yeterli derecede olduğuna inanmalısınız! Adı geçen kullanıcı arkadaşınız olabilir ama en başta görevlilerin işine ve kurallara saygı göstermek durumundasınız. Kaldı ki yönetimde bulunan birlik arkadaşlarınız var, hatta en çok sizin birliğinizden en üst moderatör makamında. Bu durumda bile yönetimin size karşı keyfi ceza vereceğini düşünebiliyorsanız, hayret doğrusu!
Bilmeniz gerekir ki, profildeki yazılardan tek ben değil, bütün admin ve moderatör arkadaşlarım rahatsızlık duymaktadır. Dolayısıyla profildeki yazıların çıkarılması gerekiyor.
Sağduyuya dayalı, kurallara saygılı ve huzurlu oyun ortamını kurma adına gereğini yapın lütfen!

Sarp ; Adalet istiyoruz ADALET... Manoftheyear in hesabı ile ilgili multi var diyorsun. Varsa multi şayet ki olabilir bunda bu kadar astığın astık kestiğin kestik davranmana gerek yok. Başkalarını nasıl uyarıyorsan onada uyarı mesajı yaz ; ( de ki arkadaşım aylardın 11x11 e para verdin ayların bu oyunda geçti hesabına birkaç kişi tarafından girildi bu uyarıdır birdahakine silerim hesabını) bu bukadar basit , var mı bubda bir sorun ? Yapmadığın şeymi ?
Yazık yaf adam günde 3 maç yaptığı yok sırf bizimle muhabbet için oyunda nedir bu kadar cezayı hak edecek anlamadık ki

Bir diğer konu rahatsızlık duyanlar kim sarp ? yazdık oraya tepkimizi gösterdik rahatsız olan varsa gelsin konuşsun bizimle bizde derdimizi anlatalım gerekirse uzlaşalım bir konuda demi... ama sen diyorsun ki ben yaptım gerekeni gerisi beni ilgilendirir boşuna oraya buraya yazılar yapıp eylem yapmanın manası yok...

Gelelim çok önemli bir başka konuya ; Sarp eskiden sohbet ortamına gelir muhabbet ederdik - oyunda ki sorunlarımızı dinlerdin - beraber maç yapardık - bir sorunumuz oldumu sana yazardık - oyunda sen bizim için ayrı bir yerin vardı - ama şimdi sadece ayda bir tebrik - teşekkür - hatırlatma mesajlarında seni görüyoruz. Gel sohbete sor bakalım varmı sorunumuz - var mı problemimiz - ama yok seni bulabilene ne ala ancak bazıları ile muhattap oluyorsun ayda yılda bir mesaj atıyorsun o da tehdit mesajları...

Gerek yok bunlara sarp ; elinin altında herşey oynamamızı burada olmamamızı istiyorsan söyelemen yeter diyecem ama söylemene bile gerek yok indiriver şalterleri çek fişimizi

Bizler ; sospetto - maksimus - muhendis - erzurumspor - olimpic - vs... bu oyunda 11x11 için neleri yaptığımızı ne başarıları bölgeye kazandırdığımızı biliyorsun. Bazıları gibi (manyak) oraya bura karıştırıcı mikser olup göreve gelen modlara - ona buna lak lak edip forumlarda vıdı vıdı yapmadık hiç bak şimdide hemen atlamış oyundan anlamayan ortamı germeden başka işi olmayan kime şakşakcılık yapacağını bilmeyen arkidiş... neyse şimdi bununla da polemiğe girmeyelim işin özü bu sarp Manoftheyear o cezayı hak etmedi ama işte neyse biz onun arkasında olacaz iyi oyunlar sana....
[color=#006600]
playboy
QUOTE(Sarp @ Apr 7 2010, 04:56 PM) *

öncelikle şu yazıyı okuduğum da sadece gülüyorum...
ceza almış birisi olarak bana verilen bir ceza, benim yaptığımı 10 defadan daha fazla yapan kişilere loglarını göstermeme rağmen her hangingi bir ceza verilmemesi yaptırım uygulanmaması düşündürücüdür...
sonra biz buraya sadece oyun oynamaya eylenmek için giren oyuncularız...
bir oyun için bizi TEHDİT etme yetkisini kimin verdiyini ve ya hangi HAKLA bizleri TEHDİT ettiğini anlamak mümkün değildir...
BURADA SADECE SEVİYELİ DÜZGÜN ARKADAŞLARIMIZLA İYİ ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN GİRER SOHBETİMİZİ EDERİZ ŞAKALAŞIR GÜLER GEÇERİZ VE FİŞİ ÇEKTİĞİMİZ DEDE NE OYUNU KALIR NEDE SANALI, LÜTFEM ARTIK BIRAKINDA OYUNUMUZU OYNAYALIM GÜLELİM EĞLENELİM
BURADAKİ YAPILAN HAKSIZLIKLARDAN DOLAYI KENDİME 11X11.ru da hesap açtım sinir olmamak için
YA BU KURALLARI HERKEZE AYNI OLSUN YADA LÜTFEM BÖLGEMİ DEYİŞTİRİNDE BU ADALETSİZLİKLERİ HAKSIZLIKLARI GÖRDÜKÇE SİNİRİM BOZULMASIN
BUNLAR BENİM KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR Bİ PROTESTO İÇİN TEHDİT EDİLİYORSAK ADMİN TARAFINDAN.
BU MESAJIMDAN SONRA OLACAKLARI MERAK EDİYORUM
manyak1903
ALINTI(belaromeo @ Apr 7 2010, 10:47 PM) *

Bazıları gibi (manyak) oraya bura karıştırıcı mikser olup göreve gelen modlara - ona buna lak lak edip forumlarda vıdı vıdı yapmadık hiç bak şimdide hemen atlamış oyundan anlamayan ortamı germeden başka işi olmayan kime şakşakcılık yapacağını bilmeyen arkidiş... neyse şimdi bununla da polemiğe girmeyelim işin özü bu sarp Manoftheyear o cezayı hak etmedi ama işte neyse biz onun arkasında olacaz iyi oyunlar sana....[color=#006600]

Bravo ,biraz gelişme gördüm sende, artık isim verebiliyorsun !

"oraya bura karıştırıcı mikser olup göreve gelen modlara - ona buna lak lak edip forumlarda vıdı vıdı yapmadık hiç bak şimdide hemen atlamış oyundan anlamayan ortamı germeden başka işi olmayan kime şakşakcılık yapacağını bilmeyen arkidiş... "

Kendini tanıtmışsın burada,tebrik ediyorum !

Bir de ben(yani sen ,anlamazsan diye belirteyim!) böyle birisiyim yazsan güzel olurmuş.Neyse artık sonraki aşamalarda yaparsın.

belaromeo
Ben ne zaman senin ismini vermeden gizli kapalı şey yaptım ki ? Sen gelip vip odasında ki yazışmaların resmini çekip oraya buraya yaranacam diye mesajlar atarken senin adını yanında (GAMBAZ) diye profilime yazmadım mı ?

Neyse salla onu bunu sen benim muhattabım değilsin işine bak gülüm
FULLPOWER
Beklediğimiz açıklama bu değildi bu yüzden protestomuza devam ediyoruz...
belaromeo
PLAYBOYS BİRLİK AÇIKLAMASI

Playboys olarak , her zaman hoşgörü ve yardımlaşmanın odağı olduk. Birliğimiz , üye oyuncularının dayanışması ile maksimum keyif ortamı yaratmıştır. Ayrıca, oyuna para harcayarak başarı çıtalarını hep yüksek tutmuştur.

Bu keyif ortamı içerisinde , tek vücut ile hereket edebilme refleksini kendi kendine geliştirmiştir. Birliğimiz , TÜRK BÖLGESİ nin ELİT birliklerinden birtanesidir.

“TÜRK BÖLGESİ İÇİN VERİLEN AYRICALIKLARI , BAŞARILARI İLE BÖLGEYE KAZANDIRAN BİRLİKTİR “

3-5 kendini bilmez diyerek işeret edilemez ve aşağılanamaz. Tepki tüm birliğin tepkisidir , Halen aynı çatı altında bulunan bütün birlik üyeleri bu konuda sabit düşündükleri için birliklerinden ayrılmamıştır ve aynı havayı teneüffüs etmektedirler.

Ayrıca belirtmek isteriz ki,

PLAYBOYS BİRLİĞİndeki demokrasi öyle gelişmiştir ki ! kendi içindeki yöneticilerinin bu konuya taraf görünmemesi için tepki anlamında NÖTR kalmaları sağlanmıştır.

Konu bir kişinin hesabının ömür boyu kapatılması gibi küçük bir olaya indirgenmemelidir.
Konunun en büyük hassasiyet gösterilmesi gereken kısmı, bu tür yaşanan bize göre yargısız infazların sadece kendi birliğimiz adına değil tüm servere daha adaletli yaklaşılmasının gerekliliğidir.

Bu bir sorumluluktur. Adaleti sağlayıcı birimin terazi sağlam olmalıdır. En ufak rüzgarda yön değiştirmemelidir.

İnsanlara cezalar verilirken bu cezaların sebepleri açıklanmalı,cezalar akla yatkın, adil ve standart olmalıdır.

Çifte standart kararlardan uzak durulmalıdır. Ceza verilen herkese karşı haklı olduğunuzu başkalarını rencide ederek , aşağılayarak vede önemsiz görerek açıklamak son derece kötü bir niyetli bir davranış tarzıdır.

Unutulmamalıdır ki !
BÜYÜK DEMOKRASİLERDE HAKİMLER DE YARGILANABİLİR.

En ufak olayda bile YÖNETİM in bütün gözlerinin bize çevrilmesi ve YİNEMİ BUNLAR tavrı artık bizi sıkmaya başlamıştır.

Haklarımızı koruyabilme noktasında , demokratik tepkimiz olan protestoyu bile tehdit ederek sonlandırmaya çalışmak , hesapların kapatılıp ömür boyu yasaklanacağını ima etmek bize karşı olan bakış açınızın hangi seviyede olduğunu açık ve seçik bi şekilde ortaya koymaktadır.

Lütfen aklıselim düşünün ve lütfen artık karşınızdaki insanlara saygılı olun. Tıpkı onların size saygılı olduğu gibi.

Herkes her ağzına geleni söylerken susup dinlemek, en son sözü yerinde , zamanında ve ölçüsünde söylemek bizim konuşma adabımızdır. Henüz en son sözü söylemedik. Bize son sözümüzü söylettirmeyin .

Emin olun ki !
Biz konuşursak çok sağlam konuşuruz…

Sonuç olarak,
Bizler ayrıcalık değil, oyunculara karşı daha adil davranmanız için protesto ediyoruz. Ayrıca tepkimiz tüm yönetime değil , kurumun başınadır.
[color=#FF0000]
Sarp
ZITAT(belaromeo @ Apr 8 2010, 12:52 PM) *

PLAYBOYS BİRLİK AÇIKLAMASI

Bu keyif ortamı içerisinde , tek vücut ile hereket edebilme refleksini kendi kendine geliştirmiştir. Birliğimiz , TÜRK BÖLGESİ nin ELİT birliklerinden birtanesidir.

“TÜRK BÖLGESİ İÇİN VERİLEN AYRICALIKLARI , BAŞARILARI İLE BÖLGEYE KAZANDIRAN BİRLİKTİR “
Başarı kimseyi kuralların üstüne taşımaz!

3-5 kendini bilmez diyerek işeret edilemez ve aşağılanamaz. Tepki tüm birliğin tepkisidir , Halen aynı çatı altında bulunan bütün birlik üyeleri bu konuda sabit düşündükleri için birliklerinden ayrılmamıştır ve aynı havayı teneüffüs etmektedirler.
Ben böyle bir aşağılama ne sarfetmedim ne işittim, ama şu görüntü PlayBoys birliği adına hoş bir görüntü değil.

Çifte standart kararlardan uzak durulmalıdır. Ceza verilen herkese karşı haklı olduğunuzu başkalarını rencide ederek , aşağılayarak vede önemsiz görerek açıklamak son derece kötü bir niyetli bir davranış tarzıdır.
Çifte standart senin algılaman.
Unutulmamalıdır ki !
BÜYÜK DEMOKRASİLERDE HAKİMLER DE YARGILANABİLİR.

En ufak olayda bile YÖNETİM in bütün gözlerinin bize çevrilmesi ve YİNEMİ BUNLAR tavrı artık bizi sıkmaya başlamıştır.

Haklarımızı koruyabilme noktasında , demokratik tepkimiz olan protestoyu bile tehdit ederek sonlandırmaya çalışmak , hesapların kapatılıp ömür boyu yasaklanacağını ima etmek bize karşı olan bakış açınızın hangi seviyede olduğunu açık ve seçik bi şekilde ortaya koymaktadır.

Sonuç olarak,
Bizler ayrıcalık değil, oyunculara karşı daha adil davranmanız için protesto ediyoruz. Ayrıca tepkimiz tüm yönetime değil , kurumun başınadır.
[color=#FF0000]

[color=#CC0000]

Bunu okuyan her fırsatta Playboys üyelerine ceza veriliyor sanır. Öyle olsaydı , 10 gündür banlı olurdun Belaromeo. Adminlerin kuralların gereğini yaparken birlik kriteri varmış gibi konuşuyorsun ki, gerçeklerden çok uzak! Birlik olgusunun senin gözünde çok büyük değeri olabilir, ama kural uygulayıcısı açısından HİÇ bir ehemmiyeti yoktur. Yönetim olarak sade verilere bakarız. Oyunda birlik ve arkadaşlıkların kurulması doğal ve istenmesi gereken bir gelişme. PlayBoys birliğinde bu ortam mevcut ise ne mutlu size. Ancak birlik olgusunu yanlış foksiyonlara çekmeyin. Bir kere birlikler haklı yere ceza almış birini müdafaa etmek için kurulmaz! Aslında bu bir birlik tepkisi de değil. Kurallara uymakta zorluk çeken kullanıcıların cezaları halen hazmedememesi ve peşinden en yakın dostlarını sürüklemesi.

Kullandığın refleks sözcüğü çok isabetli olmuş. Refleks düşünmeden anında verilen bir tepkidir. 'Bilgimiz yok ama yaşasın protesto'dur bu refleksin adı.

ZITAT
Lütfen aklıselim düşünün ve lütfen artık karşınızdaki insanlara saygılı olun. Tıpkı onların size saygılı olduğu gibi.

Herkes her ağzına geleni söylerken susup dinlemek, en son sözü yerinde , zamanında ve ölçüsünde söylemek bizim konuşma adabımızdır. Henüz en son sözü söylemedik. Bize son sözümüzü söylettirmeyin .

Emin olun ki !
Biz konuşursak çok sağlam konuşuruz…

Çok çok çok abartılı ve tatsız üslup. Esas aklıselim olması gereken belli. Benim çağrımda hiç bir tehdit olgusu yoktu, ama seninkinde var ve maalesef 'BİZ YAKARIZ YIKARIZ' üslubunu tarz edinmişsin.
Sarp
ZITAT(belaromeo @ Apr 7 2010, 11:47 PM) *

Sarp ; Adalet istiyoruz ADALET... Manoftheyear in hesabı ile ilgili multi var diyorsun. Varsa multi şayet ki olabilir bunda bu kadar astığın astık kestiğin kestik davranmana gerek yok. Başkalarını nasıl uyarıyorsan onada uyarı mesajı yaz ; ( de ki arkadaşım aylardın 11x11 e para verdin ayların bu oyunda geçti hesabına birkaç kişi tarafından girildi bu uyarıdır birdahakine silerim hesabını) bu bukadar basit , var mı bubda bir sorun ? Yapmadığın şeymi ?
Yazık yaf adam günde 3 maç yaptığı yok sırf bizimle muhabbet için oyunda nedir bu kadar cezayı hak edecek anlamadık ki

Bir diğer konu rahatsızlık duyanlar kim sarp ? yazdık oraya tepkimizi gösterdik rahatsız olan varsa gelsin konuşsun bizimle bizde derdimizi anlatalım gerekirse uzlaşalım bir konuda demi... ama sen diyorsun ki ben yaptım gerekeni gerisi beni ilgilendirir boşuna oraya buraya yazılar yapıp eylem yapmanın manası yok...

Gelelim çok önemli bir başka konuya ; Sarp eskiden sohbet ortamına gelir muhabbet ederdik - oyunda ki sorunlarımızı dinlerdin - beraber maç yapardık - bir sorunumuz oldumu sana yazardık - oyunda sen bizim için ayrı bir yerin vardı - ama şimdi sadece ayda bir tebrik - teşekkür - hatırlatma mesajlarında seni görüyoruz. Gel sohbete sor bakalım varmı sorunumuz - var mı problemimiz - ama yok seni bulabilene ne ala ancak bazıları ile muhattap oluyorsun ayda yılda bir mesaj atıyorsun o da tehdit mesajları...

Gerek yok bunlara sarp ; elinin altında herşey oynamamızı burada olmamamızı istiyorsan söyelemen yeter diyecem ama söylemene bile gerek yok indiriver şalterleri çek fişimizi

Bizler ; sospetto - maksimus - muhendis - erzurumspor - olimpic - vs... bu oyunda 11x11 için neleri yaptığımızı ne başarıları bölgeye kazandırdığımızı biliyorsun. Bazıları gibi (manyak) oraya bura karıştırıcı mikser olup göreve gelen modlara - ona buna lak lak edip forumlarda vıdı vıdı yapmadık hiç bak şimdide hemen atlamış oyundan anlamayan ortamı germeden başka işi olmayan kime şakşakcılık yapacağını bilmeyen arkidiş... neyse şimdi bununla da polemiğe girmeyelim işin özü bu sarp Manoftheyear o cezayı hak etmedi ama işte neyse biz onun arkasında olacaz iyi oyunlar sana....
[color=#006600]

1. Hesabına başkası girmesi değil, referanslı fake hesaptır ban sebebi. Bu ağır kabahatin yanında çok önemi olmasada hesabın son zamanlarda nadir kullanılması, hiç turnuvalara girmezken Ayın Menajeri yarışmasını etkilemek adına son gün iki turnuvaya girmesi (bu kadroyla etkileme şansı tartışılır ama niyeti ve metodu şike), transferden para aktarma tehlikesi (bu duruma gelen hesaplardan bildiğimiz ve aktif kişilerin de başını yakan). Kapatılmanın sonrasında samimiyet yerine bahaneler, İP verileriyle örtüşmeyen beyanlar. Bütün bu faktörler uyarı almadan kapatılmaya yeter de artar da. Kişi için ağır olmuş olabilir, ama aldığı riski ve muhtemel sonuçlarını kendisi biliyordu. İlk ve son defa bu kadar ayrıntıya giriyorum.

2. Adminler ve moderatörler rahatsız. Çünki haksız ve anlamsız tepkiler verdiğinizi, ithamlarınızın yanlış olduğunu biliyorlar. Ama siz hiç bir inceleme imkanına sahip olmadan 'Bilgimiz yok ama yaşasın protesto' mantalitesinin etkisi altındasınız.
3. İlk aylarda chate ve maçlara girebiliyordum, girmek zorundaydım. Şimdi buna ne zaman oluyor maalesef, ne de girme zaruriyeti var (chat modlarımız sayesinde). Takdir edersin ki, Eylül 2009 daki küçük Türk bölgesi değiliz artık, dolayısıyla herkesle ilgilenmem ve hal hatır sormam mümkün değil. Yinede bana mail yoluyla ulaşmak çok kolay, mesaj atan herkesi dinliyor ve ilgileniyorum. Görev arkadaşlarım hariç kimseyle dialoğum yok. Bu söylentiyi daha önce de duydum ve çıkardığı söylenen kişiyi uyardım. Duyduğunuz ve okuduğunuz herşeye inanmayın. wink.gif

4. Tehdit mesajlarından kastın ne bilmiyorum ama herhalde şike uygulaması çerçevesinde yapılan uyarılardır. Oyunda mümkün olduğu kadar adil ve sportmence bir ortam sağlamaya çabalıyoruz. Bu ortamı bozanlar ceza almıştır, sen dahil. Oyunda- özellikle bir spor oyununda- fairplayin önemine inandığımız için... Centilmence oyun oynayanların teknik kayıplar sayesinde haklarını alamayıp moralleri bozulduğu için...Özellikle ayın sonundaki ödüllerin ve derecelerin dalavereyle kazanılmasını önlemek adına uygulamalarımız oldu, bunun neresi kötü?
Şimdi sen PlayBoy'a yarıfinal ve final maçlarını düşük kadroyla çıkıp verirken çok mu güzel oyun oynuyorsunuz? Marifet mi böyle kazanmak?
Aklıma gelen bir uyarı sebebi de, profilden yayımlanan başka kullanıcıları aşağılama ve benzeri yazılar. Ne kadar rekabet olursa olsun, hiç gerek yok bu tavırlara. Şuracıkta bile konuyla alakası olmayan bir kullanıcıyla birbirinize sataşmalar başlamış bile. Demem o ki, yönetimi aksiyona çekecek bir çok farklı problem ve polemik olduğu sürece müdahele yapmak zorunda kalacağız.
Bunun dışında yine multi ve transfer vukuatları cezalandırılmıştır. Yapmayın efendim. Boşuna kural olarak eklenmedi, çiğneyen cezalandırılacak. Kuralı çiğneyen X birlikmiş, Y kullanıcıymış, adminleri HİÇ ilgilendirmez! Olaylara siz birlik penceresinden bakıyor olabilirsiniz ama bir admin kullanıcıya birey olarak bakar, çünki her kullanıcı kendi yaptıklarından sorumludur.
playboy
BU ÇAĞRIDA TEHDİT YOK MU YA PROFİLİNDEKİ YAZIYI SİL YADA SİLENE İKNA OLANA KADAR KAPATIRIM ...
BEN MYNET BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR SÜRÜ YERDE ADMİN LİK YAPMIŞ BİRİSİYİM VE BİR OYUNCUYA NASIL CEVAP VERİLİR NASIL ÇAĞRIDA BULUNUR ÇOK ÇOK ÇOKKK İYİ BİLİRİM...
ŞUNU SÖYLEMEN UYGUN OLURDU SENİN MEVKİNDE BU SİTEDE BİR ADMİNE PROFİLİNİZ DEKİ YAZILAR KURAL DIŞIDIR YASAKTIR LÜTFEM SİLİNİZ...

SİLİN YOKSA SİLENE İKNA OLANA KADAR KAPATIRIM BU TEHDİTDİRRRRR

EN AZ 25 - 30 TANE LİNK GÖSTERDİM BU KURALLAR HERKEZE İŞLEDİ AMA Y KULANICILARA GELİNCE İŞLEMEDİ.. AYIN BAŞINDAN SON GÜNÜN SON DAKİKASINA KADAR HİLE YAPILDIĞINI SENİNLE BERABER BURDA PC KARŞISINDA OTURUP İZLEDİK
BİRDEFASINDA TAM KURALLAR IN HERKEZE İŞLEDİĞİNE İNANIR OLDUK ONADA PARMAĞINI SOKTUN ANINDA YİNE ESKİ TAS ESKİ HAMAM MİSALİ BÖĞLE GELDİ BÖĞLE GİDİYOR AMA NEREYE KADAR BU DEVRAN BÖĞLE GİDER ONU ZAMAN GÖSTERİCEK...
belaromeo
Şuradan çıkan sonuç şu ozaman ;

Siz istediğiniz kadar eylem yapın , istediğiniz kadar küsün , istediğiniz kadar yazılar yazın. Oyun kuralları belli ben ve diğer arkadaşlar onu bilir onu uygularız , boşuna ortamı germeyin - boşuna lakırtı yapmayın - alınan karar verilen kural bellidir. Geri dönüşü yoktur, arkadaşınızın bayaa bir hatası var onu hertürlü kapama yetkisi var. Bu olay benim için kapanmıştır.

İyi nediyelim o halde forumda ki yazıyı kaldır millet ne oluyor diye bakıp yanlış yunluş anlamasın birde onunla bununla polemiğe girmeyelim demi

Sen ve yönetimin ne diyorsa o dur... Arkadaşımız için yapacak birşey yok yani anlaşıldı burada ne ben birşey yazarım birdaha ne de başka arkadaşım yazsın boşuna forumu kirletmenin manası da yok bence

HERKESE İYİ OYUNLAR...
muhendis
kurallara uymakta zorluk cekiyomusuz ve birilerini surukluyomusuz arkamızdan buna sadece gulerim.Ey gidi Sarp senin destegine gelen mesajdan cok bize mesaj geliyo ki birliginize benide alın yanı[size=3]nızda yer alayım diye sen soyle simdi burda kimi buna zorlamısız da kurallara uyamayan kişiler olarak kazan kaldırmısız..Sen bizi bu sekil itham edersen bende seni su sekil itham ediyorum ki kuralları uygulayamayan bir yonetici.Nedenine gelince herkes biliyor ki 22 mart gunu serverda bir oyuncu hesap bakıcılıgından omur boyu banlandı ama oyuncunun adının buyuklugu yonetimin adından buyuk diye hesap ne hikmetse 1 saat sonra tekrar acıldı...dedigin gibi adalet varsa eger ya o hesabıda kapat yada aynı tavrı bizede goster....

Bu birlikte olmaya kimseyi zorlamadık kimseyi de sunu yapacaksın bunuyapacaksın diye zorlamıyoruz herkes gordugu ve bildigi seylerin dogrultusunda haksız gordugu seylere karsı bas kaldırıyor bunu da kimse yadırgayamaz herhalde sorun hakkını arayanda degil aramayanda aranmalı.
Birde su konu var ustu kapalı ultimatomlarınla profilimi degiştirttin ama su an ki profillerimiz le ilgili bi yaptırım uygulaman soz konusu degil bunu sende biliyosun zaten diger profilin gonderdigi mesaj ulasması gereken yerlere ulastı ve onlarda sana ulastı herhalde ki bunları yapmaya gerek duydun diye dusunuyorum.Sen adilim diyosun ya bunu bize hissettirene kadar yonetime karsı protesto muz dwevam edecek buda son sozumdur
manyak1903
ALINTI(belaromeo @ Apr 8 2010, 06:22 AM) *

Ben ne zaman senin ismini vermeden gizli kapalı şey yaptım ki ? Sen gelip vip odasında ki yazışmaların resmini çekip oraya buraya yaranacam diye mesajlar atarken senin adını yanında (GAMBAZ) diye profilime yazmadım mı ?

Neyse salla onu bunu sen benim muhattabım değilsin işine bak gülüm

Kimin hakkında konuşsan yalan yanlış şeyler söylüyorsun.Yanlışları görmek için sadece kendi yaptıklarına bakman yetecektir.
Bundan sonra sana yanıt bile vermeyeceğim ama senin gibi bir varlık tanıdığıma sevindim.İnsanların ne kadar değişken olabileceğini gösterdin.Sırf bu yüzden teşekkür ederim.

Akıllı düşman, akılsız dosttan hayırlıdır !

---
Playboys birliğine sözüm, içinizdeki zayıf halkalardan kurtulmalısınız.Gerçekten sağlam olmak istiyorsanız.
Birinize yapılan hepinize yapılmış gibi hareket ediyorsunuz,birinizin yaptığıda hepinizi ilgilendiriyorsa böyle olmalı.Aksi taktirde bir zincir olamazsınız ki şu durumda çok zor gözüküyor.
---
ProTurk
Yetkili olmak demek her konuda haklı olmak demek değildir. Çiftestandart uygulamalara tepki göstermenin neresi aşırıya kaçmak ve bilinçsiz davranmaktır. Millet soruyor.
* birini ömür boyu kapatıp 1 saat sonra açıyorsunuz
* bir başkasını ömürboyu kapatıp bir daha açmıyorsunuz.

Buna tepki gösterincede ya protestoyu kesin size dokunmayayım diyorsun, yada hepinizi kapatırım diyorsun.

Ayrıca okuduğum mesajlardan kimin saldırgan ve düşmanca tavır sergilediği açık seçik ortada.

Hayır birde merak ediyorum niye yapanın yanına kar kalıyor herşey.
Başkalarını da kollama bizide kollama . İmtiyaz isteyen yok ki senden. Ne bu hiddet bu celal.

Birlik adına bir yazı yazılmış yazıyı yayınlayan arkadaşa esip gürlemişsiniz. Başkan sözcülük yapmış ama yinede bi anlamı olmamış.

Boşuna dememişler minareyi çalan kılıfını hazırlar diye.

Başkalarına verilen ömür boyu ceza 1 saatlik ömür boyu ceza olabiliyor.

Bizi güldürdün . Sen çok yaşa emi...

İnsanlar bazı sorunlar yaşıyorlarsa onları tehdit etmek yerine sorunlarını dinlemek lazım. Ayrıca bu yazıda , yönetimin yazısına tepki olarak yazılmış.

Logo yüzünden ve protestodan dolayı eğer vazgeçmezsek hesaplarımızı silecekmişsin !

Yada ömür boyu cezalandıracakmışsın işte her neyse !

Bende diyorum ki !

Profilimizdeki yazıdan dolayı HESAPLARIMIZI ÖMÜR BOYU YASAKLAYACAKMIŞSIN ya YASAKLADA GÖREYİM !

Bu nasıl bi şeydir böyle yav. Görülen adaletsizliğe karşı eleştiri ve protestoya karşı bu nasıl kin kusmaktır böyle. Bu ne aymazlıktır. Sanki evinde çocuklarını azarlıyorsun. Afedersin ama sen oyunu yöneteceksin , insanları azarlamayacaksın. Azarlanacak yaşı geçtik . Herkes haddini bilsin.

Son olarak " refleks le ilgili bi açıklama yapmışsın. stres ortamında reflekslerini doğru hareket ettiren insanlar üstün insanlardır. Kendine bi pay çıkarma bu onur PLAYBOYS a aittir. "

Herkes her şey hakkında saatlerce konuşabilir ama boş konuştuktan sonra isterse 50 saat konuş vız gelir tırıs gider.
yasingumus
YERİ DEĞİL AMA Bİ SORU SORMAK İSTİYORUM. MAİL ADRESİNİ ETKİNLEŞTİREMEMİŞ Bİ ARKADAŞIM VAR (IMMORTAL) BANA OYUNDAN MESAJ ATAMIYOR, MAİL ADRESİNİ DEĞİŞTİRMESİNE RAĞMEN ETKİNLEŞTİREMEDİ NE YAPMASI GEREKİYOR?
multihunter
bu belaya kim söz hakkı veriyor anlamış değilim biggrin.gif
KarTal_35
Burdaki Olaya Dikkatle Bakmamız Lazım.Tamam biri Hata yapmış olabilir Cezasınıda Çekmelidir Ama birine Ceza verip digeri Affedilirse Bu haksızlıktır.Bu haksızlıkta Yarın Eynı Şekilde Bizlerede Yapılır.kuralların Herkese Eşit olması Şarttır.Ve Yönetici Sarpın Bunları Göz önüne Alıp ona Göre Davranmasını Bekliyorum.Benim Canımda Haksız Kartlardan Çok yanıdıgı için Adeletsiz Yönetim Nasıl oldugunu bilirim. manoftheyear81 Arkdasında Hakkını Arıyan Arkadaşlarının olması Çok Güzel.Sonuçta Yönetici olmak ona Her istedigini Yapma yetkisini vermez.Bütün oyuncuların Konuya bu şekilde Bakıp Gereken Uyarıyı göstermesi lazım Yönetime.
Bir kredi kartı Sorunum Vardı Beni Bir ay olmayacak MEsajlarla Oyalayım Başından Savan Yönetime Bende Burdan İsyanımı Belirtmek istiyorum.
multihunter
valla kardeş ne diyim ki. doğru söylüyorsun. ama yönetimin en büyük hatası chatte veya burada farketmez ne dersen de farklı anlamlandırıp saçma yönlere çekiyorlar. buda kendi kafalarına göre yorum yapmak oluyor dolayısıyla dışarıdan bakılınca kendi kafalarına göre ceza verip kaldırıyorlar. bu konuda yapabilecek birşeyimiz yok. yönetimin beyin sistemi bu şekilde çalışıyor yinede VATAN SAĞOLSUN hehehehe biggrin.gif
john Mclane
deutschsprachig :-P
frisianer
loooooooooooool biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.