ZITAT(belaromeo @ Apr 7 2010, 11:47 PM)

Sarp ; Adalet istiyoruz ADALET... Manoftheyear in hesabı ile ilgili multi var diyorsun. Varsa multi şayet ki olabilir bunda bu kadar astığın astık kestiğin kestik davranmana gerek yok. Başkalarını nasıl uyarıyorsan onada uyarı mesajı yaz ; ( de ki arkadaşım aylardın 11x11 e para verdin ayların bu oyunda geçti hesabına birkaç kişi tarafından girildi bu uyarıdır birdahakine silerim hesabını) bu bukadar basit , var mı bubda bir sorun ? Yapmadığın şeymi ?
Yazık yaf adam günde 3 maç yaptığı yok sırf bizimle muhabbet için oyunda nedir bu kadar cezayı hak edecek anlamadık ki
Bir diğer konu rahatsızlık duyanlar kim sarp ? yazdık oraya tepkimizi gösterdik rahatsız olan varsa gelsin konuşsun bizimle bizde derdimizi anlatalım gerekirse uzlaşalım bir konuda demi... ama sen diyorsun ki ben yaptım gerekeni gerisi beni ilgilendirir boşuna oraya buraya yazılar yapıp eylem yapmanın manası yok...
Gelelim çok önemli bir başka konuya ; Sarp eskiden sohbet ortamına gelir muhabbet ederdik - oyunda ki sorunlarımızı dinlerdin - beraber maç yapardık - bir sorunumuz oldumu sana yazardık - oyunda sen bizim için ayrı bir yerin vardı - ama şimdi sadece ayda bir tebrik - teşekkür - hatırlatma mesajlarında seni görüyoruz. Gel sohbete sor bakalım varmı sorunumuz - var mı problemimiz - ama yok seni bulabilene ne ala ancak bazıları ile muhattap oluyorsun ayda yılda bir mesaj atıyorsun o da tehdit mesajları...
Gerek yok bunlara sarp ; elinin altında herşey oynamamızı burada olmamamızı istiyorsan söyelemen yeter diyecem ama söylemene bile gerek yok indiriver şalterleri çek fişimizi
Bizler ; sospetto - maksimus - muhendis - erzurumspor - olimpic - vs... bu oyunda 11x11 için neleri yaptığımızı ne başarıları bölgeye kazandırdığımızı biliyorsun. Bazıları gibi (manyak) oraya bura karıştırıcı mikser olup göreve gelen modlara - ona buna lak lak edip forumlarda vıdı vıdı yapmadık hiç bak şimdide hemen atlamış oyundan anlamayan ortamı germeden başka işi olmayan kime şakşakcılık yapacağını bilmeyen arkidiş... neyse şimdi bununla da polemiğe girmeyelim işin özü bu sarp Manoftheyear o cezayı hak etmedi ama işte neyse biz onun arkasında olacaz iyi oyunlar sana....[color=#006600]
1. Hesabına başkası girmesi değil, referanslı fake hesaptır ban sebebi. Bu ağır kabahatin yanında çok önemi olmasada hesabın son zamanlarda nadir kullanılması, hiç turnuvalara girmezken Ayın Menajeri yarışmasını etkilemek adına son gün iki turnuvaya girmesi (bu kadroyla etkileme şansı tartışılır ama niyeti ve metodu şike), transferden para aktarma tehlikesi (bu duruma gelen hesaplardan bildiğimiz ve aktif kişilerin de başını yakan). Kapatılmanın sonrasında samimiyet yerine bahaneler, İP verileriyle örtüşmeyen beyanlar. Bütün bu faktörler uyarı almadan kapatılmaya yeter de artar da. Kişi için ağır olmuş olabilir, ama aldığı riski ve muhtemel sonuçlarını kendisi biliyordu. İlk ve son defa bu kadar ayrıntıya giriyorum.
2. Adminler ve moderatörler rahatsız. Çünki haksız ve anlamsız tepkiler verdiğinizi, ithamlarınızın yanlış olduğunu biliyorlar. Ama siz hiç bir inceleme imkanına sahip olmadan 'Bilgimiz yok ama yaşasın protesto' mantalitesinin etkisi altındasınız.
3. İlk aylarda chate ve maçlara girebiliyordum, girmek zorundaydım. Şimdi buna ne zaman oluyor maalesef, ne de girme zaruriyeti var (chat modlarımız sayesinde). Takdir edersin ki, Eylül 2009 daki küçük Türk bölgesi değiliz artık, dolayısıyla herkesle ilgilenmem ve hal hatır sormam mümkün değil. Yinede bana mail yoluyla ulaşmak çok kolay, mesaj atan herkesi dinliyor ve ilgileniyorum. Görev arkadaşlarım hariç kimseyle dialoğum yok. Bu söylentiyi daha önce de duydum ve çıkardığı söylenen kişiyi uyardım. Duyduğunuz ve okuduğunuz herşeye inanmayın.
4. Tehdit mesajlarından kastın ne bilmiyorum ama herhalde şike uygulaması çerçevesinde yapılan uyarılardır. Oyunda mümkün olduğu kadar adil ve sportmence bir ortam sağlamaya çabalıyoruz. Bu ortamı bozanlar ceza almıştır, sen dahil. Oyunda- özellikle bir spor oyununda- fairplayin önemine inandığımız için... Centilmence oyun oynayanların teknik kayıplar sayesinde haklarını alamayıp moralleri bozulduğu için...Özellikle ayın sonundaki ödüllerin ve derecelerin dalavereyle kazanılmasını önlemek adına uygulamalarımız oldu, bunun neresi kötü?
Şimdi sen PlayBoy'a yarıfinal ve final maçlarını düşük kadroyla çıkıp verirken çok mu güzel oyun oynuyorsunuz? Marifet mi böyle kazanmak?
Aklıma gelen bir uyarı sebebi de, profilden yayımlanan başka kullanıcıları aşağılama ve benzeri yazılar. Ne kadar rekabet olursa olsun, hiç gerek yok bu tavırlara. Şuracıkta bile konuyla alakası olmayan bir kullanıcıyla birbirinize sataşmalar başlamış bile. Demem o ki, yönetimi aksiyona çekecek bir çok farklı problem ve polemik olduğu sürece müdahele yapmak zorunda kalacağız.
Bunun dışında yine multi ve transfer vukuatları cezalandırılmıştır. Yapmayın efendim. Boşuna kural olarak eklenmedi, çiğneyen cezalandırılacak. Kuralı çiğneyen X birlikmiş, Y kullanıcıymış, adminleri HİÇ ilgilendirmez! Olaylara siz birlik penceresinden bakıyor olabilirsiniz ama bir admin kullanıcıya birey olarak bakar, çünki her kullanıcı kendi yaptıklarından sorumludur.