Merhaba arkadaşlar,
Bu konu hakkında size yardımcı olacağını düşündüğüm bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu oyun sadece güç farkının baz alındığı oyun değildir. Bu sebeptendir ki kadro gücü yüksek olan her zaman yenecek diye bir şart yoktur. Böyle olsaydı şayet oyunun mantığı kalmazdı, güçlü olan her zaman kazanırdı.
Müsabakalara etki eden faktörleri başlıca sayacak olursak;
-Kadro gücü
-Canlılık
-Taktik
-Moral
-Futbolcuların özel yetenekleri
-İnce ayar (bireysel görevler, oyuncu değişiklikleri vs. ) olarak sıralayabiliriz.
Müsabakalara etki eden en büyük dış faktör ise hakemdir. Bunu da göz ardı etmemek gerekir.(Kırmızı kart şov yapmaları)
Bunun haricinde çoğu kullanıcının bildiği gibi, kadro gücü düşük olarak görülebilen oyuncuların kendi mevkilerine has özellikleri arttırılmış olabilir. Mesela bir golcünün özellikleri toplamı 120 olsun (15X8). Bir diğer golcünün de 120 olsun. Bu golcünün şut isabeti ve kuvveti 25-25 ise mesela, diğer golcüden tabiki başarılı olacaktır. O yüzden 160 kadro gücüne sahip bir takımın 120 kadro gücüne sahip bir takıma yenilmesinin bir diğer nedeni de bu olabilir, unutmamak gerekir.
İyi oyunlar.
Saçmalama arkadaşım yenileme bastim cıktım ve moraller üst seviyede ne göreviymiş bu anasını satiym böyle bir görevmi var.