Jam,
yazdıklarına katılıyorum..Bende her ay değiştime gereği duyuyorum ancak türkiye ve brezilya arasında gidip geliyorum ancak türkiye spor okulu konusunda bana hiç yardım etmedi...Brezilya ayda en az 3 tane 9 geliyor ama malesef 20 yaş ve en yüksek becerili olarak 400kdan fazla bir ücretle geliyor..brezilyada 8 yetenek fazla rastlamadım ayda belki 2 kere geliyor..ama 7 yetenek oyuncuları ucuza almak isteyenler 17-18 yaş ve en düşük becerili oyuncuları brezilyada bulabilir düşüncesindeyim çünkü hergün 2-3 tane 7 geliyor..
Bu Kadar şeyden sonra şimdi söyliceklerim belki ilk yazdıklarımla çelişiyor olabilir ancak gerçek bu sanırım;
benim türkiye yaptığım ay başka bir kullanıcınında türkiye yaptığını farkettim ancak o kullanıcıya hergün 8 yetenek geldiğini bana ise 7 bile zor geliyordu yani anlatmaya çalıştığım şey bana kalırsa ip numarası ile ilgili belki yanlış düşünüyor olabilirim ancak sistem ip numarası ile çalışıyor düşüncesindeyim....
aMa Konuyu madem açtık sonuna kadar desteklemek zorunda hissediyorum kendimi mümkünse SARP BÖLGE SORUMLUMUZ KENDİSİNE MSJ ATTIĞIM ZAMAN NEKKİ İLE GÖRÜŞECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ UMARIM BU KONUNUN ÜSTÜNDE DURURSUNUZ TŞKLER.SAYGILAR