Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SPOR OKULU ÜLKE DEĞİŞİM HAKKI :)
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
iHaNeT_15Mys
SPOR OKULU VIP ÜYELERE AYDA 1 DEFA ÜLKE DEĞİŞTİRME HAKKI VERİYOR..ANCAK BU HAK BİRDEN FAZLA OLSA KÖTÜ MÜ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
NASIL VIP1-VIP2-VIP3-VIP4 ÜYELERE SAAT 04:00'DA OYUNCULARI ÜCRETSİZ YENİLEME HAKKI GELİYOR O ZAMAN;
SPOR OKULUNDA DA
VIP1=AYDA 1KEZ
VIP2=AYDA 2KEZ
VIP3=AYDA 3KEZ
VIP4=AYDA 4 KEZ
GİBİ BİR İMKAN OLSA KÖTÜ MÜ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BELKİ BAZILARINA GÖRE GEREKSİZ BİRŞEY OLABİLİR AMA BU KONU HAKKINDA DESTEK BEKLİYORUM smile.gif[color=#FF0000]
Jam
Evet, haklısın gereksiz değil güzel düşünmüşsün. Bende ay sonunu bekliyorum değiştirmek için. Fakat vip 1 kullanıcılar sanırım değiştiremiyordu. Vip2 ve üzeri vip hesapları bu hakka sahip diye biliyorum. .
iHaNeT_15Mys
Tam olarak vıp1 bende bilmiyorum deiştirme hakkı var mı yok mu .. ama anlatmaya çalıştığım şeyi anlamışsan sevindim smile.gif bu konu hakkında 2 haftadır desteğe msj atıyorum ancak vıp olmayan üyeler karşı çıkar diye cevap geliyor ama sanırım biraz daha üstelersek bu konu amacına ulaşıcak sanırım smile.gif
diego milito
iHaNeT_15Mys sana katılıyorum aynı seyi bende düsündüm ama bu işin peşini kovalamadım umarım bize katılan biçok arkadaş vardır smile.gif
excellium
ALINTI(diego milito @ May 28 2010, 01:45 AM) *

iHaNeT_15Mys sana katılıyorum aynı seyi bende düsündüm ama bu işin peşini kovalamadım umarım bize katılan biçok arkadaş vardır smile.gif

Oyuncuların uyrukları oyuncuya bişey katıyor ya da eksiltiyor mu? Ben böle bişey olduğunu bilmiyorum. O yüzden ne önemi var. :S
iHaNeT_15Mys
excellium, bana göre katıyor aydan aya kimi ülkelerin oyuncuları daha yüksek yeteneklerde geliyor diye düşünüyorum ayda bir kez yazması yerine ayda 3 kez veya daha fazla yazmasını isterim yanlışlıkla bir uyruk seçimi yaptığımda 1 ay gibi uzun bir süre beklemek zorunda kalıyorsun ama yine de yorumuna saygı duyuyorum..
excellium
ALINTI(iHaNeT_15Mys @ May 28 2010, 08:25 PM) *

excellium, bana göre katıyor aydan aya kimi ülkelerin oyuncuları daha yüksek yeteneklerde geliyor diye düşünüyorum ayda bir kez yazması yerine ayda 3 kez veya daha fazla yazmasını isterim yanlışlıkla bir uyruk seçimi yaptığımda 1 ay gibi uzun bir süre beklemek zorunda kalıyorsun ama yine de yorumuna saygı duyuyorum..

Bilmiyorum o yüzden sordum yani bi katkısı varmı diye. Bence yok ve önemli bişey değil yani uyruk meselesi. Ama sizin görüşünüz farklı olabilir bende saygı duyarım wink.gif
Jam
ALINTI(excellium @ May 28 2010, 08:05 PM) *

Oyuncuların uyrukları oyuncuya bişey katıyor ya da eksiltiyor mu? Ben böle bişey olduğunu bilmiyorum. O yüzden ne önemi var. :S

Tam olarak emin değilim fakat, son beş aya bakıp seçmiş olduğum ülkeleri bir birine oranla kısmen kıyaslarsam şu tabloyu söyleyebilirim.

İlk spor okulumu Fransa yaptım ve yaklaşık 1.5 ay Fransada durdu. İlk okulumda 9 yetenek gelmişti sadece 1 kez. Onun fiyatıda 190 bin civarı olduğundan sadece bakıp üzülebilmiştim. 2 tane 7 yetenek oyuncum, Zola ve Kamel dışında Fransa'dan hiç oyuncu gelmedi. Zola'yı 108 bine, Kamel'i ise 129 bin civarı çıkartmıştım.
Fransa: 9 yetenek 1 oyuncu, 8 yetenek hiç yok, 7 yetenek 2 tane.

Sonrasında İspanya yaptım, 8 yetenek orta saha Coro geldi 160 bine. 140 civarıda Benja defans geldi. Bunun dışında 1 tanede forvet 7 yetenek gelmişti 120 bin civarı.
İspanya: 9 yetenek hak getire, 2 tane 8 yetenek, 1 tane 7 yetenek.

İspanya'dan sonra rotamızı İtalya'ya çevirdik, italya'dan da iyi oyuncular geldi fakat şuan kadromda bulunmuyorlar. Forvet ve orta saha 8 ve 7 yetenek ağırlıklıydı. Fiyatlarıda hemen hemen eş değer 140 - 160 arası pekde ucuz olmayan.
İtalya: 9 yetenek yine yok, 3 tane 8 yetenek, 3 tane 7 yetenek.

İtalya Rüyasından uyanıp Kuzey İrlanda'ya doğru yol aldık, 67 bine 7 yetenekli oyuncular bulurken, 110 bine 8 yetenek orta sahalar çıkartabildim. Fiyatlar sonradan mı düştü, yoksa bu ülkeden veya oyuncuların beceri ve yaşları mı denk geldi tam olarak bilemiyorum. Fakat kuzey irlanda da epey ucuz olduğunu hatırlıyorum.
Kuzey İrlanda: 9 Yetenek yok, 8 yetenek 2, 3 tane 7 yetenek[ucuza]

Şuan son olarak bende Arjantin ayarlı ve bugüne kadar gelmeyen 9 yetenek nihayetinde geldi. 220 bin civarı çıkarttım. 5 tane 8 yetenek çıkarttım 2 tane 8 yeteneğide pas geçtim almadım. 15 e yakında 7 yetenek oyuncu geldi. Hatta iki tanesini 32 bin civarı aldım yarın satışa koyacağım. smile.gif
Arjantin: En nihayetinde 1 tane 9 yetenek, 7 tane 8 yetenek, 15 üzeri 7 yetenek.[çok daha ucuza]

Yani uzun lafın kısası, sadece bir ülkede kalmak yerine sürekli değiştirmek sanırım iyi geliyor. Çünkü ben 2 ay boyuncu sabrettim Fransız oyuncu bekledim 2 tane 7 yetenekten başka bir şey göremedim. En iyi verim aldığım ülke ise Arjantin ve Kuzey İrlanda oldu. Belki bu tamamen şanstır, belkide sistem her ay belirli ülkeleri 8 ve 9 yetenekli oyunculara daha çok yaklaştırıyor bilemiyorum. Bu konuda spor okulunda deneyim yaşayan oyuncular mesaj gönderirse bunu daha iyi anlayabiliriz.

Son olarak söylemem gerekirse, irlanda ve Arjantin'i bir kaç yabancı oyuncunun yeni çıkartdığı 9 yetenek oyuncuları gördükten sonra ayarlamıştım. Yoksa İrlanda veya Arjantin'i seçmeyi düşünmüyordum.
tongue.gif
iHaNeT_15Mys
Jam,
yazdıklarına katılıyorum..Bende her ay değiştime gereği duyuyorum ancak türkiye ve brezilya arasında gidip geliyorum ancak türkiye spor okulu konusunda bana hiç yardım etmedi...Brezilya ayda en az 3 tane 9 geliyor ama malesef 20 yaş ve en yüksek becerili olarak 400kdan fazla bir ücretle geliyor..brezilyada 8 yetenek fazla rastlamadım ayda belki 2 kere geliyor..ama 7 yetenek oyuncuları ucuza almak isteyenler 17-18 yaş ve en düşük becerili oyuncuları brezilyada bulabilir düşüncesindeyim çünkü hergün 2-3 tane 7 geliyor..
Bu Kadar şeyden sonra şimdi söyliceklerim belki ilk yazdıklarımla çelişiyor olabilir ancak gerçek bu sanırım;
benim türkiye yaptığım ay başka bir kullanıcınında türkiye yaptığını farkettim ancak o kullanıcıya hergün 8 yetenek geldiğini bana ise 7 bile zor geliyordu yani anlatmaya çalıştığım şey bana kalırsa ip numarası ile ilgili belki yanlış düşünüyor olabilirim ancak sistem ip numarası ile çalışıyor düşüncesindeyim....
aMa Konuyu madem açtık sonuna kadar desteklemek zorunda hissediyorum kendimi mümkünse SARP BÖLGE SORUMLUMUZ KENDİSİNE MSJ ATTIĞIM ZAMAN NEKKİ İLE GÖRÜŞECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ UMARIM BU KONUNUN ÜSTÜNDE DURURSUNUZ TŞKLER.SAYGILAR smile.gif
excellium
Hmmm.

Ben hala sans olduğunu düşünüyorum biggrin.gif

Yani nasılki özel beceri mevki ya da booster hediyeleri şansa dağıtılıyorsa bu da öyle kanımca. Serbest oyuncularda aynı şansa geliyor... Neyse yetkililer doğru açıklamaları yaparlar...
legionofdoom
ben de pek fazla okuldan verim aldım diyemem ama şu ana kadarki en çok becerili oyuncuları almanyadan aldım 2-3 güne yine değiştireceğim bu sefer ki yapmak istediğim ülke arjantin bakalım oradan ne gelecek
highpowerrR
şimdi bunları konuştuk fakat artık desteginde bi el atması gerekmiyormu smile.gif bence bu konu uzerinde muhakkak durulmalı vip1 ayda 1 kere vip2 2 kere vip3 3 kere vip4 4 kere deiştirebilmeli bence katılanlara göre oy toplayalım forumda illa göze çarpacaktır JAM bu işi en iyi sen yaparsın oy işini !!
Jam
ALINTI(highpowerrR @ Jun 2 2010, 04:06 AM) *

şimdi bunları konuştuk fakat artık desteginde bi el atması gerekmiyormu smile.gif bence bu konu uzerinde muhakkak durulmalı vip1 ayda 1 kere vip2 2 kere vip3 3 kere vip4 4 kere deiştirebilmeli bence katılanlara göre oy toplayalım forumda illa göze çarpacaktır JAM bu işi en iyi sen yaparsın oy işini !!

Bu oylamayı yapmamız için öncelikle bölge sorumlumuz Sarp bu konu ile ilgilenmeli. Yani bu durumu Nekki'ye, oyun geliştiricilerine bildirmesi gerekiyor. Böyle bir şey yapılabilirse o zaman oylamayı seve seve yaparım. Fakat hiç bir netici alamayacağımız bir durum söz konusu ise, yapacağımız anket zaman kaybı olacaktır. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.