Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kolpa Transferler ! xDe
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
BuraKinq
Bu Sezon Bekleneni veremeyen ve İstikrarsız Bir Sezon Geçiren Franck Ribery Diyarbakır Spor'un Yolunu Tuttu !
Kulüp Başkanı Çetin SÜMER'le bir Araya Gelerek Transfer Hakkında Görüştüler.Kulüp Başkanı Çetin SÜMER Görüşmeden Sonra Yaptığı Açıklamada "Franck Ribery İle her Konuda Anlaştıklarını ,Sadece Kulübü Bayern Münih İle Ufak Pürüzler Kaldığını ve Bu Pürüzlerin En yakın zamanda giderileceğini Söyledi." Almanya'da Mikrofonlarımıza Konuşan Franck Ribery " Diyarbakır Çok Köklü ve başarıya Aç Bir takım.Avrupa Hedefleri her Sene Üst Seviyede Bir takım Olmasından Dolayı Diyarbakır Spor'u Tercih ettim." . Kulüp Mali Sorumlusunun Yaptığı Açıklamaya Göre Ribery İçin Alman Kulübü B.Münih'e Tazemeta + Sylla + 20 Adet Diyarbakır Karpuzu'na Bu Transferin Gerçekleşeceğini Açıkladı.Ribery İçin Maç Başına 1 Adet Powerade + 250 TL Alacağını Söylendi.

BuraKinq Haber Ajansı

ÖRNEKTİR

Arkadaşlar Beğeneceğiniz Umuyorum.Yorumlarınızı Bekliyorum.İyi Eğlenceler Herkeze. biggrin.gif

soytari
250 lira çokmuş franck ribery marsilya biberi kilosu 3-5 lira smile.gif
BuraKinq
hahahahahha smile.gif Diyarbakır'ın Bütçesini Zorladık Biraz smile.gif
FC Rangers
20 tane Diyarbakır Karpuzu ahaha smile.gif)))))) Koptum buraya biggrin.gif
Edirnespor
Tam bir Arastırmacı-gazeteci ornegi, cok iyi yakalamıssın haberi, kaynagın kim acaba?
BuraKinq
Kaynak Tamamen benim smile.gif İstediğiniz Oyuncuyu İstediğiniz Kulübe Transfer Edebilme Gibi ÖZel Yeteneklerim Var smile.gif haha
Edirnespor
Lionel Messi, Zlatan ibrahimovic, Puyol, Ferdinand, Zanetti, Beckham bunları Edirne spor'a transfer etmek istiyorum. Edirne peyniri, aynalı supurge, mis edirne sabunu ve 3-5 futbolcu verebilecek butcem var.
BuraKinq
Umarım Hoşuna Gitmiştir smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.