Asıl bu beni sinirlendirdi zaten. Birisi atladı Pkk yı mı savunuyon dedi. Sinirlerim iyice gerildi. Bu öfkeylede o seviyesiz üslupla cümle kurdum. Ve tek kusurum buydu. Ben bugün verdiğimiz 10 şehite kahrolurken millet küfür etti. Daha doğrusu Czhem küfür etti. Ben de dedim ki "ya şehitlere saygınız olsun. Böyle bir durumda küfür etmeyin " dedim. Sizce bu düşüncem yanlış mı? Şehitlerimize üzülmek yerine küfür mü edelim? AYIP YA. Şehitlere saygı açısından küfür edilmesin bari dedim. BU MU SUÇ. ŞEHİTLERE SAYGILI OLMAYI SÖYLEMEK Mİ SUÇ. Ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM. BUNU GÖĞSÜMÜ KABARTARAK YAZIYORUM. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE: ŞEHİTLERE SAYGIMIZ SONSUZ OLMALI: KÜFÜRLERLE DEĞİL!!!
QUOTE(czhem @ Jun 19 2010, 03:19 PM)

ben hiç bişi yazmadıgım halde 2 kere maildende bunu attı
Arkadaş eğer sende yürek varsa kendin ettiğin ilk küfürlü yazıları da buraya koyarsın. Yoksa zaten "sözde" amacına ulaşamazsın. Gerçi zaten haksızlık edildi sadece bana kırmızı gösterildi. Sen kırmızı görmemişsin üstüne bi de hala bi şeyler koparmaya çalışıyon. Senin gibi çoluk çocuğa kimse inanmaz. Sen herkesten daha akıllı sanıyon kendini. Ama millet en az senin kadar akıllı merak etme...