Help - Search - Members - Calendar
Full Version: se_bjk KÜFÜR !
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
czhem

BU ADAMIN SADECE KIRMIZI KARTLA CEZALANDIRILMASI SADECE 1 GUNLUK KIRIMIZI KARTLA CEZALANDIRILMASI DOGRUMU ??? BEN KENDİM BİZZAT SADECE LAVUK KELİMESİNDEN 5 GÜN CEZA ALMISTIM.... BU ARAKDASIN GEREKİRSE OYUNDAN BİLE UZAKLASTIRILMASINI İSTİYORUM 2 GUN SONRA GELİP AYNI ŞEYİ YİNE YAPABİLİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADALETİNİZ VARDIR UMARIM

Resimleri konudan çıkarttık. Küfürlü içerğin herkesin görmesi gerektiğini düşünmüyoruz. Bu tarz bildirimler için forumu değil lütfen desteği kullanın.
Edit: Jam
highpowerrR
burada bjk nin yapmak istedigini anlayamadım onu da dinledim ben gerçi ama anlayamadım sohpetin ustunde czhem diyorki derim ne olcak ki küfür ederim anlamında ananınki diyerek nedemek istiyorsun ki sen? aferdersin ama burda onları koruyor gibi bi uslup yapmısın bunu benim yanlıs anladıgımı söyle bana. onları korumadıgını söyle !
czhem
ben hiç bişi yazmadıgım halde 2 kere maildende bunu attı
se_bjk
Asıl bu beni sinirlendirdi zaten. Birisi atladı Pkk yı mı savunuyon dedi. Sinirlerim iyice gerildi. Bu öfkeylede o seviyesiz üslupla cümle kurdum. Ve tek kusurum buydu. Ben bugün verdiğimiz 10 şehite kahrolurken millet küfür etti. Daha doğrusu Czhem küfür etti. Ben de dedim ki "ya şehitlere saygınız olsun. Böyle bir durumda küfür etmeyin " dedim. Sizce bu düşüncem yanlış mı? Şehitlerimize üzülmek yerine küfür mü edelim? AYIP YA. Şehitlere saygı açısından küfür edilmesin bari dedim. BU MU SUÇ. ŞEHİTLERE SAYGILI OLMAYI SÖYLEMEK Mİ SUÇ. Ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM. BUNU GÖĞSÜMÜ KABARTARAK YAZIYORUM. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE: ŞEHİTLERE SAYGIMIZ SONSUZ OLMALI: KÜFÜRLERLE DEĞİL!!!

QUOTE(czhem @ Jun 19 2010, 03:19 PM) *

ben hiç bişi yazmadıgım halde 2 kere maildende bunu attı

Arkadaş eğer sende yürek varsa kendin ettiğin ilk küfürlü yazıları da buraya koyarsın. Yoksa zaten "sözde" amacına ulaşamazsın. Gerçi zaten haksızlık edildi sadece bana kırmızı gösterildi. Sen kırmızı görmemişsin üstüne bi de hala bi şeyler koparmaya çalışıyon. Senin gibi çoluk çocuğa kimse inanmaz. Sen herkesten daha akıllı sanıyon kendini. Ama millet en az senin kadar akıllı merak etme...
Decramenia
ne olursa olsun pkk lıda olsa yahudide olsa sonucunda insan olduğu için saygısızlık yapmaman gerekir bu senin saygısızlığındır cezayı yetersiz görmekteyim gerekli ceza bulunmaz ise moderatörlerin adam kayırdığını düşünecem, dikkate alınmasını istiyoruz daha ne kanıtı istenmektedir . czhem arkadaşımız screen shot yapmıştır eğer aksini ispat edebilecek bir kanıt varsa elinizde çekinmeyin efenim.
Jam
Resimleri açmış olduğunuz konudan çıkartmak zorunda kaldık. Bu tarz konuları lütfen forum üzerinden göndermeyin. Eğer şikayet edilecek bir durum söz konusu ise yeri destek bölümüdür. Kullanıcıların küfürleri görmesi ve bu konuda yorum yapmasına lüzum yoktur. Gerekli ceza ne ise oyun yöneticileri tarafından verilir. Başlık gereksiz tartışmalar sebebiyle kilitlenmiştir.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.