Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dünya Kupası Takım Eşleşmeleri?
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
span
Bu dünya kupası takım eşleşmeleri nasıl ayarlanıyor Allah aşkına bile biri bana anlatsın. 3 gün önce desteğe yazdım gelen cevap tatmin ediciydi. bu hesaba göre bugün olimpic in takımıyla karşılaşacaktık. tüm hazırlıklar yapıldı. sabaha kadar non stop... derken bir baktık sıra atladı bir alttaki takım geldi...

o zaman artık sıra atlayacaksa biz bir daha olimpic ile maç yapmayacakmıyız. yoksa bu sıra atlaması bir arkadasın ceza alması sebebiylemi yapıdı. bu konuda birebir veya forum yoluyla bir cevap bekliyoruz takım olarak

Like A Lion.....

SPAN.....
olimpicFB1907
bu kadar basit olmayın bence şuan bu durum çok komik.....
span
QUOTE(olimpicFB1907 @ Jun 22 2010, 06:41 PM) *

bu kadar basit olmayın bence şuan bu durum çok komik.....

Basit derken???
Jam
Selam.
Bu durumu bende anlamadım. Önce 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 gibi sıralı şekilde ilerliyordu. Fakat sonradan birden değişti ve bazen 1-4 eşleşiyor, bazen 2-8 falan. Enteresan bir durum aldı. Aranızdan desteğe veya Nekki'ye, sürekli aynı kişiler ile eşeleşiyoruz, kupa boyunca bu şekilde mi mücadele edeceğiz şeklinde mesaj gönderen oldu mu ? Eğer bizden veya başka bir bölgeden bu tarz bir mesaj gitmişse, oyun geliştiricileri yani ruslar belki bir düzenlemeye gitmiş olabilirler. Aksi taktirde span, Nekki'nin tutupta rakibinizin bir oyuncusu kart gördü diye bu şekilde bir düzenlemeye gideceğini pek sanmıyorum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.