rfndryl 0 seviyeden itibaren kadrosunda bulunan sayısız gole ve asiste imzasını atan golleriyle
ortalığı kasıp kavuran, takım oyuncularının abisi niteliğini taşıyan Hayrettin Oktay ı transfer listesine koymaya karar vermiştir.

park yeri : 720465
Metin Oktay ın yakın akrabası olduğu ve Metin abinin bu oyuncuyu keşfettiği hatırlatılır
yaptığı şık çalımlar ve göze hoş gelen futboluyla taraflı tarafsız herkesin kalbini çalan Oktay klübünden ayrılacağını daha önce açıklamıştı.
avrupa ya gitmek isteyen Oktay artık bu benim son şansım klüp başkanımızın izniyle daha büyük klüplere gitmek istiyorum dedi.
Dünya Kupası”nın en çok dikkat çeken yıldızlarından biri olan Hayrettin Oktay, kupa biter bitmez adı şu an belirtilmeyen büyük bir klüple ile anlaşma zemini arayacağını söyledi. Yanına fotomontajla yerleştirdiğimiz arkadaşımız Sığırcan Dereotu’na çarpıcı açıklamalarda bulunan Hayrettin Oktay, başkanın tekrar geri dönmesinin de kararında çok etkili olduğunu ve kupa sonrası duş bile almadan ilk İstanbul uçağına bineceğini vurguladı.
Transfer ücretini sorun etmeyeceğini dile getiren Türk yıldız, kulübü Deryal united ’dan da, daha büyük bir kulüpte oynayabilmek için anlayış beklediğini söyledi.
Güvenilir kanyonlardan aldığımız bilgilere göre, Hayrettin Oktay adı şu ana belirtilmeyen büyük bir klüple ile 4 yıllık bir kontrat imzalayacak ve kendisine maç başına para ödenecek. Sözleşmede yer alan bir başka maddeye göre de, adı şu ana belirtilmeyen büyük bir klüple şampiyon olursa Hayrettin Oktay'a Kadıköy-Bostancı hattından bir minibüs plakası, abisi Rodrigez’e de Salı pazarında tezgah ayarlanacak. Kulislerden sızan bir başka bilgiye göre; Simon Best , Hayrettin Oktay'a “ Bilader, benim işimi de ayarlasana” diye baskı yapıyor. Yani an meselesi!