Help - Search - Members - Calendar
Full Version: transfer
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
rfndryl

rfndryl 0 seviyeden itibaren kadrosunda bulunan sayısız gole ve asiste imzasını atan golleriyle
ortalığı kasıp kavuran, takım oyuncularının abisi niteliğini taşıyan Hayrettin Oktay ı transfer listesine koymaya karar vermiştir. ohmy.gif ohmy.gif

park yeri : 720465

Metin Oktay ın yakın akrabası olduğu ve Metin abinin bu oyuncuyu keşfettiği hatırlatılır
yaptığı şık çalımlar ve göze hoş gelen futboluyla taraflı tarafsız herkesin kalbini çalan Oktay klübünden ayrılacağını daha önce açıklamıştı.
avrupa ya gitmek isteyen Oktay artık bu benim son şansım klüp başkanımızın izniyle daha büyük klüplere gitmek istiyorum dedi.

Dünya Kupası”nın en çok dikkat çeken yıldızlarından biri olan Hayrettin Oktay, kupa biter bitmez adı şu an belirtilmeyen büyük bir klüple ile anlaşma zemini arayacağını söyledi. Yanına fotomontajla yerleştirdiğimiz arkadaşımız Sığırcan Dereotu’na çarpıcı açıklamalarda bulunan Hayrettin Oktay, başkanın tekrar geri dönmesinin de kararında çok etkili olduğunu ve kupa sonrası duş bile almadan ilk İstanbul uçağına bineceğini vurguladı.

Transfer ücretini sorun etmeyeceğini dile getiren Türk yıldız, kulübü Deryal united ’dan da, daha büyük bir kulüpte oynayabilmek için anlayış beklediğini söyledi.

Güvenilir kanyonlardan aldığımız bilgilere göre, Hayrettin Oktay adı şu ana belirtilmeyen büyük bir klüple ile 4 yıllık bir kontrat imzalayacak ve kendisine maç başına para ödenecek. Sözleşmede yer alan bir başka maddeye göre de, adı şu ana belirtilmeyen büyük bir klüple şampiyon olursa Hayrettin Oktay'a Kadıköy-Bostancı hattından bir minibüs plakası, abisi Rodrigez’e de Salı pazarında tezgah ayarlanacak. Kulislerden sızan bir başka bilgiye göre; Simon Best , Hayrettin Oktay'a “ Bilader, benim işimi de ayarlasana” diye baskı yapıyor. Yani an meselesi! blink.gif

ETeRNaL
Süper hahah
XsonadorX
laugh.gif

çok güzel ve keyifli bir açıklama olmuş
Jam
Eline sağlık. Çok güzel olmuş. smile.gif
Deryal united aslında gol yollarında etkili olan Hayrettin Oktay'ı bırakmaması lazım. tongue.gif
FC Turkiye
Adı açıklanmayan büyük kulüp benim:D şuan açıklıyorum. Oyuncuyu shertex den kaptım:D:D
shertex
QUOTE(FC Turkiye @ Jun 28 2010, 04:13 PM) *

Adı açıklanmayan büyük kulüp benim:D şuan açıklıyorum. Oyuncuyu shertex den kaptım:D:D

blink.gif blink.gif tongue.gif tongue.gif
nngren
shertex o oyuncuya senin kadronda yazık olur önünü kapatma senin gençlerin önünede taş koyma smile.gif
shertex
QUOTE(nngren @ Jun 28 2010, 09:43 PM) *

shertex o oyuncuya senin kadronda yazık olur önünü kapatma senin gençlerin önünede taş koyma smile.gif

Benim gençler geleceğin yıldızı, kim kapatabilirki onların önünü ? rolleyes.gif
nngren
zaman gösterir bakalım kim taş koycak biggrin.gif rolleyes.gif
shertex
aklından bile geçirme biggrin.gif biggrin.gif
nngren
aklımdan bir şey geçirmiyorum sadece zaman gösterir diyorum rolleyes.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.