Help - Search - Members - Calendar
Full Version: World Cup Photo Conest (Resim Yarışması)
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
DarkLanceT
Merhaba Arkadaşlar, Biliyorsunuzki 10.06.2010`dan 10.07.2010`a Kadar Süren Bir Yarışmamız Var.. World Cup Photo Conest (Resim Yarışması) Yarışmanın Bitmesine Son 10 Gün Kaldı.. Lütfen Benim Yüklediğim Resime Bakıp Resime Düşündüğünüz En Uygun Yıldız Verip Yorum Yapar Mısınız? Şimdiden Teşekkürler.. İnşallah Hak Eden Kazanır... Herkese Başarılar.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

http://www.11x11.com/xml/misc/contests.php...353&cont=10
vurucu61
Hak eden kazansın diyorsun 5 yıldız verır mısınız dıyorsun nasıl bir çelişki bu? dry.gif
dj_rahman
biggrin.gif:D:D:D
DarkLanceT
bence hiç bi yanlışlık yok orda kendı resimime oy werilmesını ıstıorum bunun için emek werıyorum ve hak edenın kazanmasını soluyorum bunda bır yanlışlık warmı ?
Jam
ALINTI(DarkLanceT @ Jun 30 2010, 07:28 AM) *

bence hiç bi yanlışlık yok orda kendı resimime oy werilmesını ıstıorum bunun için emek werıyorum ve hak edenın kazanmasını soluyorum bunda bır yanlışlık warmı ?

Herhangi bir yanlışlık yok. Fakat ark arkaya söyleyince anlamı biraz bozuluyor gibi. Çünkü, hak eden kazansın diyorsun ama öncelikle 5 yıldızlı oy istiyorsun. Belki bu konuyu okuyup sana oy vermek isteyenler resimine bakıp değerlendirmek isteyecekler, belkide beğendikleri halde 5 yıldızdan düşük verecekler. Fakat kurduğun cümlede 5 yıldız istemekle onları biraz zora koşmuş oluyorsun. Resime bakıp istediğiniz oyu verebilirsiniz desen son kurduğun hak eden kazansına daha çok yakışırdı. Vurucu61 arkadaşımız bunu demek istedi sanırım. smile.gif

Madem istiyorsun verelim 5 yıldızlı oyu sorun değil. biggrin.gif Fakat bildiğim kadarıyla sadece verilen oylara değil, yöneticiler en iyi resmi seçerken oylardan daha çok içeriğe bakacaklar. wink.gif Ek olarak konuya resmini ve linkinide koysan daha iyi olurdu. Yarışmada bol şanslar.
DarkLanceT
tmmdır duselttım smile.gif) ama ben oy sayısında derecede ve yorum sayısında 1. yım bu şekilde bitirirsem yarışmayı hala kazanmama şansım war mı?
Jam
ALINTI(DarkLanceT @ Jun 30 2010, 03:47 PM) *

tmmdır duselttım smile.gif) ama ben oy sayısında derecede ve yorum sayısında 1. yım bu şekilde bitirirsem yarışmayı hala kazanmama şansım war mı?

Orasını bilemem. Fakat yarışma sonunda bir yönetici değerlendirilmesi elbette yapılacaktır. Çünkü Dünya Kupası ile ilgili bir yarışma ve fan resmi dünya kupası veya futbol ile alakalı olmalı değil mi ? unsure.gif
shertex
QUOTE(Jam @ Jun 30 2010, 05:16 PM) *

Orasını bilemem. Fakat yarışma sonunda bir yönetici değerlendirilmesi elbette yapılacaktır. Çünkü Dünya Kupası ile ilgili bir yarışma ve fan resmi dünya kupası veya futbol ile alakalı olmalı değil mi ? unsure.gif

Bu konuda sana katılıyorum smile.gif resimlerin yarısından çoğu dünya kupasıyla ve futbolla alakasız resimler biggrin.gif
DarkLanceT
ALINTI(shertex @ Jun 30 2010, 10:59 PM) *

Bu konuda sana katılıyorum smile.gif resimlerin yarısından çoğu dünya kupasıyla ve futbolla alakasız resimler biggrin.gif

offf ben orasını okumamıştım o yüzden alakasız bir resım koydum. Ama bir moda sordum kabul edilir mi diye edılır dedı lutfen kabul edılsın yhaaa sad.gif sad.gif sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.