ALINTI(meliksss @ Jul 11 2010, 09:11 AM)

572.327 üye pek tabi ki de uyarılabilir kanımca nihayetinde herkesin böyle bir durumu yoktur herhalde .yoksa 572.327 üyenin ,üyeliğinin sonlandırıldıgını mı söylemek istiyorsunuz yoksa 572.327 üyeye göz yumulduğunu mu anlayamadım.
peki kardeşimin üyeliğini kapatıp kendi üyeliğimi VIP üyeliğe çevirme durumunda kendi üyeliğimi kurtarma gibi bir durum olamaz mı ??
Hayır, göz yumulması gibi bir durum söz konusu değil. Yanlış anlamışsınız. Sadece o kadar üye var ve hepsini kurallar konusunda tek tek uyarmaktan bahsetmiştim. Kurallar ilk üye olduğunuz günden beri orada duruyor. Okuyup hareket etseydiniz şuan burada bunları konuşuyor olmazdık demek istedim.
Bundan önce bu şekilde bir çok kişi banlandı, bir çok kişininde banı açılmadı. Yani kardeşinizin veya sizin hesabınızın açılması söz konusu olamaz. Oyuna devam etmek istiyorsanız diğer banlanan üyeler gibi yeniden üye olmanız gerekir.
Sizin gibi aynı durumda olan bir çok üye var. Benzer bir konu :
http://forum.11x11.com/index.php?showtopic...amp;#entry12859Sizi affedip onları görmezden gelmek çifte standart olacaktır. Onuda yönetimde yapabilecek birileri yok.