Help - Search - Members - Calendar
Full Version: hiç bir zaman gormedim bu forvetin penaltıyı gol yaptıgını
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
engincan
arkadaslar bendeki forvetlerin arasında gura diye bir oyuncu var ki, çeşitli gelişimlerini tamamladım ama adam penaltıyı gol e çeviremiyor, adam forvet oyuncu daha ilerisi var mı :)var mı sizde de oyle oyuncular smile.gif
Jam
Selam. Evet bendeki oyuncularda epey penaltı kaçırıyor. Fakat senin Gura'da bonuslarda penaltı yok. Keşke bonus verirken penaltıda ekleseydin. smile.gif
ailuros
Adamında pt5 olsun yıne hıkayedır. Yıne kaçıracaktır bu böyle. İstersen deneyerek de görebilirsin. smile.gif
engincan
iyi de adam golcü , sut vurusu sut isabeti, bunlar fasafiso mu smile.gif defanstaki adam olsa tamam diycem, forvet adama yakışmıyor smile.gif forumlara goz atarken kalecilere penaltıı ozelligi vermekten bahsediliyordu, anlaşılan tüm takıma penaltı vermeden düzeltemeyeceğiz bu işi tongue.gif
span
QUOTE(engincan @ Jul 21 2010, 10:11 AM) *

iyi de adam golcü , sut vurusu sut isabeti, bunlar fasafiso mu smile.gif defanstaki adam olsa tamam diycem, forvet adama yakışmıyor smile.gif forumlara goz atarken kalecilere penaltıı ozelligi vermekten bahsediliyordu, anlaşılan tüm takıma penaltı vermeden düzeltemeyeceğiz bu işi tongue.gif

engin boşver bırak sen bu oyunu en iyisi. zaten kaçak oynuyon birde yakalanırsan kaçan penaltılar çok önemli olmayacak senin için smile.gif
O.GAZİ
bırak kacırsın o da atmayı versin,penaltıdır kacar
biggrin.gif biggrin.gif
span
QUOTE(O.GAZİ @ Jul 23 2010, 05:14 PM) *

bırak kacırsın o da atmayı versin,penaltıdır kacar
biggrin.gif biggrin.gif

aynen dayım haklı. her zaman gol atılırmı. arada kaçırırsan attıklarının bir anlamı olur. değil mi ama smile.gif

dayı seni nekkiye şikayet edecem. benim okula gelen 9 lukları sen alıyormuşsun...
O.GAZİ
ses cıkarma bu ara gelmiyo zaten
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.