Help - Search - Members - Calendar
Full Version: kampa yolculuk
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
engincan
nedir bu kamplardan çektiğim, başıma gelenler bir rastlantı mı yoksa ? Bermuda şeytan üçgeni gibi birşey mi bu kamp yolculuğu.. arkadaslar nezaman zor durumda oyuncularımı kampa yollasam, alabileceğim maçları bile alamaz oluyorum.. yeni sakatlanan oyuncularım o gün yine sakatlanıyorlar, sanki takımın tılsımı bozuluyor, ahengi gidiyor, sakat makat, kör topal sürdüğüm takım daha iyi sonuçlar veriyor son maçlarına çıkarken, diyorum kampa yolalyımda enerjileri yenilensin, birkaç sakat oyuncum düzelsin, herşey kabusa dönüyor.. sizde de aynı mı, yoksa benım oyuncular yolladığım 3 k lık ucuz kampı mı beğenmiyorlar mı smile.gif
span
QUOTE(engincan @ Jul 31 2010, 12:30 PM) *

nedir bu kamplardan çektiğim, başıma gelenler bir rastlantı mı yoksa ? Bermuda şeytan üçgeni gibi birşey mi bu kamp yolculuğu.. arkadaslar nezaman zor durumda oyuncularımı kampa yollasam, alabileceğim maçları bile alamaz oluyorum.. yeni sakatlanan oyuncularım o gün yine sakatlanıyorlar, sanki takımın tılsımı bozuluyor, ahengi gidiyor, sakat makat, kör topal sürdüğüm takım daha iyi sonuçlar veriyor son maçlarına çıkarken, diyorum kampa yolalyımda enerjileri yenilensin, birkaç sakat oyuncum düzelsin, herşey kabusa dönüyor.. sizde de aynı mı, yoksa benım oyuncular yolladığım 3 k lık ucuz kampı mı beğenmiyorlar mı smile.gif

Salla kampı enginim. iman gücü ile çık yeter. alırsın tüm maçları. ha bu arada dayı ile benden de kiralık almayı unutma smile.gifsmile.gifsmile.gif
O.GAZİ
kmpa gridmi adamlar rahaveta kapılıyo geevşiyo mac umurlarıda olmuyo süründürcen o zaman oynuyolar smile.gif)
engincan
doğru diyon dayı, gevşiyor adamlar dönüş yolculuğunda smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.