Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Röportaj Anketi
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Arşiv
Jam
Merhaba Arkadaşlar.

Bu hafta röportajını hangi üye ile yapılmasını istiyorsanız oy kullanıp siz belirleyebilirsiniz.

- Moderatör olarak görev yapan arkadaşımız Soytari'yi tercih edebilirsiniz.

- Nekki'nin düzenlediği Dünya Kupası birincisi Like a Lion mu ?

- Yeni birlik kurucusu Messages mi ?

Dilediğiniz üyeye oy verebilir ve bu kişilere sormak istediğiniz soruları başlık altında dile getirebilirsiniz.

Röportajı gerçekleştirecek yazarımız FC Turkiye'ye teşekkürler.

Lütfen oy kullandıktan sonra mesajınız ile belirtiniz. Sormak istediğiniz soruyu forum kuralları çerçevesinde dile getirebilirsiniz. İyi oyunlar.
BlacK LiFe
Neden nickini soytari olarak aldığını açıklayabilir mi acaba? Geçmişiyle alakalı birşey mi biggrin.gif
belaromeo
Fark etmez kimin olacağı ama iyi soru soytarı ismi çok berbat hele mod olan biri için smile.gif

Soytarı mısın sen ?
Soytarı burada mı ?
11x11 in soytarı modu nerede ?

Gibi şakalarla karşılaşa bilir smile.gif
soytari
Öncelikle ankete benide aldığın için teşekkürler Jam.

#BlacK LiFe & belaromeo

Eğer benimle yapılırsa ve sorulursa cevaplarım. Sorulmaz ise burada açıklarım smile.gif
sinbjk
Kötü olan bence bilgi sahibi olmadan kanaat sahibi olmak.
Soytarı'nın kelime anlamı söz ve davranışlarıyla insanları güldürüp eğlendiren kimsedir.
Tiyatro ve gösteri sanatlarında ise soytarı, bir oyunda,skeçte ya da sirkte gülünç hareketler ve sözlerle çevresindekileri güldüren oyuncudur. Tabii yerel bazı ağızlarda ve argoda kelimenin yalaka, dalavereci gibi manalara taşındığı da görülmektedir. Ama kelimenin asıl anlamı bu şekildedir.
Neden bu nicki seçtiği konusu Soytarı arkadaşımızın tercihi ve bilebileceği bir şeydir ama nick üzerindeki eleştirilerin biraz ağır ve haksız olduğunu düşünüyorum.
diego milito
bence soytari ismi güzel ve değişik bi nick. oyunda biçok kullanıcının nicki cok sacma bence.. soytari nickinin bi kelime anlamı var ama bazı üyelerin nicklerinin hiç bi anlamı yok. söyleşi soytaridan yana olacaktır..
dj_rahman
Nicklere bakılarak bi geçmiş söylenecekse herkes kendi nickini düşünmeli önce soytarı bence orjinal bi nick olmuş söyleşinin soytari dan yana olmasını diliyoruz...
11x11 Football Club
6-7 Yetenekler
Arkadaşlarımıza şimididen başarılar diliyorum kolay gelsin hepsine .. smile.gif
İnşallah ilerde beni de röportaja almak isterler .. Sadece Mesages i merak ediyorum . Birliği kurup bırakmış gibi gözüküyor amacı neydi kurarken bu birlikten ne umut edıyor?
Like
kanka daha sırada bende varım....... tongue.gif tongue.gif
BlacK LiFe
Ne ben ne de belaromeo arkadaşımız nicki eleştirmek için değil sadece merak ettiğimiz için niye aldığını sormuştuk ve sorulmasınıda istiyoruz smile.gif
SfcCross007
KNKA İNŞALLAH SIRADAKİ RÖPORTJ SENN OLUR cool.gif
Jam
Teknik bir sorun nedeniyle anket seçeneği ve verilen oylar silinmiş. ohmy.gif

Son oylama şu şekildeydi:

- Soytari 17
- Like A Lion 5
- Messages 3

İlerleyen günlerde moderatörlerimizden Soytari ile röportaj yapılacaktır. Sormak istediğiniz soruları başlık altında dile getirebilirsiniz. smile.gif
diego milito
soytari 17 idi ben takip ediyorum jam burdan nasıl 12 oldu bianda anlamadım ?
Jam
ALINTI(diego milito @ Aug 23 2010, 12:48 PM) *

soytari 17 idi ben takip ediyorum jam burdan nasıl 12 oldu bianda anlamadım ?

Pardon en son baktığımda 12 görmüştüm, 6-7 yeteneklerin açtığı konuyu bu konu ile birleştirince nedense oylamalar silindi. O yüzden 12 yazdım. Şimdi 17 şeklinde düzelttim uyarı için teşekkürler. smile.gif
Zaten yapılan oylamada herkes moderatör arkadaşımız Soytari'yı tanımak istiyor. Soytari ile ilerleyen günlerde Fc Turkiye isimli arkadaşımız röportajı yapacak ve gazetemizde yayımlanacak. wink.gif
diego milito
tesekkürler jam düzelttigin icin soytari ile yapılcak röportajı büyük merakla bekliyoruz smile.gif bu arada yeni kurulan birlik sahibi ile röportaj demişsin birligi ilk kurdugumuzda bize böyle bi sans tanımadın smile.gif
fc bicayi
like a lionla yapın
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.