Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sohbet - Muhabbet
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
belaromeo
Ardaşlar; Bir çok oyunun sohbet kanalında alakası olmayan konuyu konuşursun - Karı kız muhabbeti yaparsın ama seviyeli hatta buna bayanlarda dahil olur seviyeli muhabbet ederiz

Benim anlamadığım şu ? 11x11 bir futbol menejerlik oyunu öyledeğilmi. oyuncu linki atmak eyw. mantıklı değil yasak olması normal onu anladık peki tv de ya da internetde olan bir maçın linkinin yasak olduğu bir menejerlik oyunu duydunuz mu yaa ? bu ne saçmalık anlamadım

Az önce bir arkadaşımız (Fenev) dedi sarı aldı birdaha dedi kırmızı yedi çok saçma ve ayıp bir kural bu ne saçmalık

Sohbete geliyoruz muhabbet etmek için stresimizi atmak için çoğumuz isimlerimizi bile bilmiyoruz niclerimizle birbirimizi tanıyoruz çok güzel bir ortamı bu tarz sıkıcı kurallar geriyor

BEN ŞUNU ÖNERİYORUM !!!

BİRLİK ODASINA GİTTİMİMİZ ZAMAN İSTEDİĞİMİZ SOHBETİ YAPABİLİYOZ İYİ GÜZELDE AMA BİRLİK DIŞINDA KALAN ARKADAŞLARIMIZ DOSTLARIMIZ VAR BİZ ONLARLA DA MUHABBET EDİP SOHBET ETMEK İSTİYORUZ

ÖNERİM ŞU Kİ BİRLİK ODASI GİBİ FARKLI BİR ODA AÇILMASI VE BİZLERİN BU ODADA İSTEDİĞİMİZ BİRLİĞİ DAVET EDİP YADA BİZİ O ODAYA DAVET EDİLEREK ŞU CAN SIKAN KURALLARDAN UZAK ERKEK ERKEĞE SOHBET EDEBİLMEK...

BUNUN İÇİN BİR ANKET YAPALIM SESİMİZİ DUYURALIM YOKSA BİRDAHA KUZEY DE OLMAYACAM VE BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞIMIZ DA KUZEYE GİRMEYECEK ÇÜNKÜ SIKILMAYA BAŞLADIK...
[color=#009900]
samuray
haklısın kardes benı hıc sohbet odalarında goren varmı lvl 6 olmama ragmen sadece 2 sefer gırdım sohbet odasına bı kac seferde yanlıslıkla gırmem le cıkmam bı oldu onun harıcınde goren olmamısdır bu anlamsız kartlar yuzunden sohbetten sogudum vede gırmeme kararı aldım vede gırmeyecegımde
oxidaz
QUOTE(belaromeo @ Aug 23 2010, 08:06 PM) *

Ardaşlar; Bir çok oyunun sohbet kanalında alakası olmayan konuyu konuşursun - Karı kız muhabbeti yaparsın ama seviyeli hatta buna bayanlarda dahil olur seviyeli muhabbet ederiz

Benim anlamadığım şu ? 11x11 bir futbol menejerlik oyunu öyledeğilmi. oyuncu linki atmak eyw. mantıklı değil yasak olması normal onu anladık peki tv de ya da internetde olan bir maçın linkinin yasak olduğu bir menejerlik oyunu duydunuz mu yaa ? bu ne saçmalık anlamadım

Az önce bir arkadaşımız (Fenev) dedi sarı aldı birdaha dedi kırmızı yedi çok saçma ve ayıp bir kural bu ne saçmalık

Sohbete geliyoruz muhabbet etmek için stresimizi atmak için çoğumuz isimlerimizi bile bilmiyoruz niclerimizle birbirimizi tanıyoruz çok güzel bir ortamı bu tarz sıkıcı kurallar geriyor

BEN ŞUNU ÖNERİYORUM !!!

BİRLİK ODASINA GİTTİMİMİZ ZAMAN İSTEDİĞİMİZ SOHBETİ YAPABİLİYOZ İYİ GÜZELDE AMA BİRLİK DIŞINDA KALAN ARKADAŞLARIMIZ DOSTLARIMIZ VAR BİZ ONLARLA DA MUHABBET EDİP SOHBET ETMEK İSTİYORUZ

ÖNERİM ŞU Kİ BİRLİK ODASI GİBİ FARKLI BİR ODA AÇILMASI VE BİZLERİN BU ODADA İSTEDİĞİMİZ BİRLİĞİ DAVET EDİP YADA BİZİ O ODAYA DAVET EDİLEREK ŞU CAN SIKAN KURALLARDAN UZAK ERKEK ERKEĞE SOHBET EDEBİLMEK...

BUNUN İÇİN BİR ANKET YAPALIM SESİMİZİ DUYURALIM YOKSA BİRDAHA KUZEY DE OLMAYACAM VE BENİM GİBİ BİRÇOK ARKADAŞIMIZ DA KUZEYE GİRMEYECEK ÇÜNKÜ SIKILMAYA BAŞLADIK...
[color=#009900]

Takımlara lakap takma konusunda bi titizlik var bu sohbet ortamında saygı duymak gerekir sohbet odası fikrin çok güzel değerlendirilmeli bence buda forumdaki ilk yorumum bu arada
belaromeo
ALINTI(oxidaz @ Aug 23 2010, 08:32 PM) *

Takımlara lakap takma konusunda bi titizlik var bu sohbet ortamında saygı duymak gerekir sohbet odası fikrin çok güzel değerlendirilmeli bence buda forumdaki ilk yorumum bu arada

İyide adam fenev dedi bunda sarı lık bir durum varmı ? birdaha dedi kırmızı yedi çok ağır değilmi ? menejerlik futbol oyunu bu

biri fenev der - biri beşik der biri cincon der biri lazspor der ne var bunda sohbetimize bakarız güler geçeriz bunun için kimse kimseni anasına bacısına sövmez ki haa olursa verirler kartı atarlar olur biter ama burası esir kampı değil adam 15 saat online oluyor sohbeti açık arkadaşları ile muhabbet ediyor bu kadar sıkmaya gerek yok milleti
fc bicayi
EVET BALAREMO DOĞRU SÖYLÜYOR
edremit fc
HELAL USTA HAKLISIN
tahtakurusu
bencede cok saçma bu kart olayları bi gözden gecirilmeli cok basit kart veriliyor. saatlerce online olan adamlar sacma kart yuzunden birbirnle dogru dzgn konusamıyor:S
diego milito
valla ben sohbete hic girmiyorum cünkü oyuncu linki vermek o yasak o yasak bu yasak.. girip kendimi ve modları sinir etmeye degmez onlarda isini yapıyo sonucta bu yüzden sadece kim var kim yok diye bakar cıkarım..
Like A Lion
Belaromeo çok haklısın insan bir sohbet edemiyor arkadaşı ile üstelik abuk subuk tacizede maruz kalıyor zaman zaman.
birliklerin ortak kullanabileceği sohbet odaları olsun katiliyorum
Like
şimdi bazıları msnde istediğini yapıyo.....sohbette yazmak istemiyo nedense... dry.gif
BlacK LiFe
Bir kullanıcı olarak dediklerine fazlasıyla katılıyorum ve hatırlarsan yaklaşık bundan bir yıl önce ilk başladığımızda da o şekilde bir sohbet odamız vardı.Kişi sayısı azdı, herkes birbirini tanıyor ve birlik düşmanlığı gibi birşey söz konusu değildi(zaten bir tek birlik bile kurulu değildi ).

Ancak konuya bir moderatör olarak baktığımda ise dediklerine katılmak değil yanlış buluyorum.

Nedenine gelince konuyu kendi adına eleştirmişsin yani tek bir birey olarak ancak maalesef sohbetler bir beyin olarak yapılmıyor.

Kısacası eğer biz maç linklerine izin verirsek bir başkası maç linki altında çok farklı şeyler atabilir.Siz ne kadar sıcak bir sohbet istesenizde maalesef sohbeti ayaklandıranlarda var. Yani bu yüzden bu yasağın kalkma gibi bir ihtimalinin olmadığını düşünüyorum.

Dediğin gibi bir oda açılırsada güzel olur ama yapılabilir mi bilemiyorum.

Dostlarınızla özelden de istediğiniz gibi ( link , küfür vs ) konuşabilirsiniz.Tabi konuştuğunuz kişi sizden şikayetçi olmadığı sürece.

Not olarak belirtmek istiyorum. Mod olarak hiçbirimiz kart yanlısı değiliz ama birtakım şeyleri önlemek için kart göstermek zorunda kalıyoruz.Normalde tartışmalarda önce sözlü uyarı sonra sarı devam ederse kırmızı yapılması gerekirken bizler sizleri kaç defa uyarıyoruz ? Lütfen bunları düşünelim...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.