Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kupa Ödülleri Düşük Geliyor
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Bug Raporu
hepar35
arkadaş lar kupa ödülü 6,000 kazanıyorum 3 bin geliyor bu neya hem para ile oynuyorum hem karşııgını alamıyorum ilgilenin artık şunla moderatörler sad.gif
Jam
Selam. Bu bir bug veya hata değil. Turnuvada yazan Para Ödülü: 6.000 toplamda turnuvada dağıtılan ödül miktarıdır. Yani bir üst tura çıkıp elendiğinizde de para ödülü kazanırsınız. Bu sebeple oraya 6.000 yazılmış.

Finalde kazanılan miktar malesef o değildir. Finalde kupalarda ne kadar kazanacağınızı görmek için kupada durum çubuğunu alta çekin ve Turnuvalar tablosunda final sekmesine tıklayın.

KATILBiZE.com

Tıpkı yukarıda resimde olduğu gibi. Ödül miktarı belirecektir. wink.gif
hepar35
QUOTE(Jam @ Oct 10 2010, 07:01 PM) *

Selam. Bu bir bug veya hata değil. Turnuvada yazan Para Ödülü: 6.000 toplamda turnuvada dağıtılan ödül miktarıdır. Yani bir üst tura çıkıp elendiğinizde de para ödülü kazanırsınız. Bu sebeple oraya 6.000 yazılmış.

Finalde kazanılan miktar malesef o değildir. Finalde kupalarda ne kadar kazanacağınızı görmek için kupada durum çubuğunu alta çekin ve Turnuvalar tablosunda final sekmesine tıklayın.

IPB Image

Tıpkı yukarıda resimde olduğu gibi. Ödül miktarı belirecektir. wink.gif

ilgilendiğin için tşkrler
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.