Help - Search - Members - Calendar
Full Version: antreamdaki oyuncular ne kadar zamanda gelişir
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
hepar35
arkdaşlar mesela oyuncularımı antreamana bıraktım ne kadar zamanda gelişme sağlar 1 saat 1 gün gibi
jonnybravo
QUOTE(hepar35 @ Oct 10 2010, 08:56 PM) *

arkdaşlar mesela oyuncularımı antreamana bıraktım ne kadar zamanda gelişme sağlar 1 saat 1 gün gibi

ben antrenor aldım daha 1 puan aldıklarını görmedim
Aryen13
hımm %100yap antremanı artıyor smile.gif ama süresi alacagın ii antrenorlere gore deişir de fazla gelişmez bir günde hiç maç yapmassan obur gün 2 maç yapsan dah fazla exp alıorsn!.. smile.gif)
cidal
QUOTE(hepar35 @ Oct 10 2010, 08:56 PM) *

Antrenörün level 1-2-3 olması, oyuncunun yaşı, yeteneği onun gelişimini etkiler. O nedenle bu konuda net bişey söylenemez. Ama 8 yetenekli genç bir oyuncuya 2-3 maç yapmış kadar exp getirdiği söylenebilir. Zaten antrenörü uzun bir süre oyunda olmayacaksak (4-5- saat gibi ve genelde yatarken) kulanalım. Çünkü antrenör çubuğunu yüzde 100 e getirdiğimizde oyuncuların yorgunluğunun giderilmesi de normale göre yavaşlar.

QUOTE(jonnybravo @ Oct 11 2010, 09:51 PM) *

ben antrenor aldım daha 1 puan aldıklarını görmedim

Antrenman menüsünde oyuncuların karşısındaki ses çubuğna benzeyen kısmı yüzde olarak kafana göre ayarlamalısın
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.