Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Türk Menajerler Birliği Duyuru
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
sospetto
Türk Menajerler Birliği Duyuru

16.10.2009 - 16.10.2010 tarihleri arasında 1 senelik süreç içerisinde Türk Bölgesinde yer alan oyuncular için sürekli %300 exp veren kupalar düzenleyen birlik olduk. Bu süreçte birliğimizden çok kişi geldi ve gitti. Türk Bölgesindeki oyuncuların gelişimine bulunduğumuz katkıyı anlayanlar ve anlamayanlar oldu. Bundan sonraki süreçte Türk Bölgesinde birliğimizin yapmış olduğu kupaları düzenleyebilecek olan birliklere başarılar diliyoruz. 17 Ekim 2010 tarihinden itibaren Seviye 5 ve üstü oyuncuların birliğimize katılmasına izin vereceğiz. Birliğimize alımlar SERHATPAŞA ve SOSPETTO tarafından yapılacaktır.

Önümüzdeki süreçte TMB'nin misyonunu devralacak birliğe veya birliklere başarılar diliyoruz. Türk Bölgesini sahipsiz bırakmayın arkadaşlar. Son sözüm herhangi bir birliğe giren veya girecek olan oyunculara; Birliğinizin size sunduğu imkanların değerini bilin, bilin ki çok kişi sizin oyununuz için kendi oyunundan fedakarlık yapıyor.

Dün birliğe girdim bugün yokum diyen arkadaşlarımıza ufak bir hatırlatma yapalım. Sizi birliğe kabul etme amacımız birliğimizin 1. yıl etkinliklerinden faydalanmanız idi. Bugün neden yokum sorusuna cevap bu olabilir.

Türk Menajerler Birliği Yönetim
SOSPETTO - SERHATPAŞA - FC TRABZONSPOR - PHOENİX SUNS - ETERNAL - DAYDREAMESCAPE - SİSMİC
maximus
Türk Menajerler Birliği
1 Kuruluş Yılınızı Kutlarız.
Tatlı Rekabetimizin Sonucunda Her Zaman Olduğu Gibi Bölgemizin Kazanmasını Temenni Ederiz...
smile.gif
dj_rahman
TMB'nin 1.Yılını En içten Dileklerimizle Kutlarız...

11x11 Football Club
regno
Çok komik bir açıklama o kadar insan üye olmuş doğru düzgün bir açıklama yapmadan insanları üyelikten çıkartıyorsunuz en azından düzgün bir sebep gösterip mesaj atılır sebepler söylenebilirdi böyle bir açıklamaya ancak gülünür
16-BURSA
TÜRK BÖLGESİNİN LİDER BİRLİĞİNDE YENİ YAPILANMASINDA BAŞARILAR DİLERİM...

The Korsan UniteD smile.gif
BlacK LiFe
Son sözüm herhangi bir birliğe giren veya girecek olan oyunculara; Birliğinizin size sunduğu imkanların değerini bilin, bilin ki çok kişi sizin oyununuz için kendi oyunundan fedakarlık yapıyor.

Bu söze fazlasıyla katılıyorum. TMB'ye de yeni sürecinda başarılar diliyorum. İnşallah CTU kuruluş dönemindeki gibi şeyler olmaz.

hepar35
oyuna başlayalı 15 - 20 gün oldu daha pek anlamam öle oyundan ama seviye 3 oldum türk menejer birliğine kaatıldım hala ordayım çok memnunum yüce asil türk milletinin birlik beraberliğini bir nebze de olsa burda gösteriyoruz kuruculara ilgilenenlere tşkr ederim.
mert6181
Tmb 1. yılınız kutluyorum.......

(Kurulamayan Birlik)

Mezopotamia Futboll Union

Like
FIRTINA
TMB'nin 1.Yılını En içten Dileklerimizle Kutlarız...

NEVER WALK ALONE BİRLİĞİ
Juniper
Galatasaray Birliği adına nice seneler dilerim. smile.gif Gerçekten kaliteli insanların olduğu güzel bir birlik TMB, başarılar.
zgkaraman
TMB Yöneticileri arkadaşlarıma ve de üyelerinedir.

sizlerinde bilgisi olmasını istiyorum.

herkese merhaba.

hesabımın kapatılması dolayısıyla hergün mesaj gönderdim. fakat henüz bir yanıt alamadım.

bu oyunu 1 yılı aşkın bir süredir oynuyorum. oyunu oynarkende beğendiğim için tavsiyelerde de bulundum.

sonrasında bundan 6 ay kadar önce hesabım kapatıldı. açıklaması da "Multi hesap" olduğu için denildi. Fakat , oyuna şirketten ve de evden bağlandığımı söylediğimde hesabım tekrar kullanıma açıldı. Çünkü yönetimin "multi" hesapların önüne geçmek için böyle bir uygulaması olduğunu biliyorum ve de bence de doğru bir karardır.

ben bu oyunu sadece eğlenmek için ve de sohbet ortamındaki arkadaşlarım ile sosyalleşmek için oynuyorum. eğer ki hesabımın "multi" olduğu düşünülüyorsa bunun ispat edilmesini istiyorum. ispat edilemiyorsa da tekrar açılmasını talep ediyorum. hesabımın "multi" olduğu düşünülen diğer hesaplarla nasıl bir ilişkisi olduğuna bakılsın. bu kişiler ile diğer hesaplar arasındaki ilişikiye de bakılsın ve o şekilde değerlendirilsin. ben "multi" hesap yapacak ve de 3-5 takımı bir anda geliştirecek kadar fazla vakite sahip değilim. ayrıca eğerki "multi" olduğu düşünülen hesaplar varsa onlara/onların benim hesadıma nasıl bir menfaat sağladığını açıklamanızı bekliyorum.

yok açıklamanız "multi" nedeniyle kapatılmadı diyorsanız da lütfen bir açıklama rica ediyorum.

yoksa bu oyunu parayla oynamayan hesapları kapatmak gibi gibi bir niyetiniz varsa ve de benim gibi bu oyunu tavsiye eden üyeler ile ücretsiz olarak pazarlama hizmeti verdiğimiz için teşekkür edilmesi gerekiyor. Hesapların kapatılmaması gerekiyor.

Ümit ile cevabınızı bekliyorum.

zgkaraman
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.