Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SPAN VE SİNTEAM ' A CEVAP
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
highpowerrR
SPAN ve SİNTEAM bu oyunda size saygı gösterenlerden biriyim ama siz bana saygı göstermediniz. Bana gelipte baskalarından duymus haberlerle gelmeyin. Gelip bana sorun Ben sizi adam yerine koyup saygı gösteriyorsam sizde saygı gösterin İFTİRA ATMAYIN.. Ben ceza yedim 1 aylık bi ceza idi 96 booster ceza kaldırmaydı ve ceza yedigim gibi cezamı kaldırdım yerkende online idim SARP BEYLE konustuk neden yedigimi bilmeden bilip etmeden kendinize pay cıkarmayın Oyun bu oyun yaş olarak benden buyuk olabilirsiniz saygıyı bari esirgemeyin .. herkese aşikare söylerim bana gelen hediyelerden ceza yedim ben TAMTAM adlı kullanıcı kuzenime aitti ve bilgisayarımdan girdi multi olduk ve alısveriş SAYIN SARP BEYLE birebir konustuk ve diger herkes bunu bilsede bilmesede cezayı Sarp Bey verdi ve cezayı 1dakka bile sürmeden kaldırdım. geliple bilip bilmeden Laf atarak oyunu çirkefleştirmeyelim. ÖZELLİKLE SPAN abi sen bana soracagına gelipte agızdan duyma haberleri buralara yazacak kadar mı SAYGISIZ VE HOŞGÖRÜSÜZSÜN? sana yakıstıramadım bi özür dilemek zorsa bırakın birbirimizi tanımayı isimlerimiz nicklerimiz bile bi çatı altında durmasın yazık yani. SON OLARAKTA çalışma saatlerim avm de 11de açılır mağaza gece 22de kapanır eve gelmem 22.30 beni tanıyorsanız yalan atmam yalan attıgımı dusunuyorsanız gidin avm lere sorun. gece 4e kadar uyumadan oynuyorum 4ten sonra yatar sabah kalkar işe giderim daha da oyunda olmam zaten. TAKİP EDİN GÖRÜN!!!

AYRICA CEZA ALMA TARİHİM : 24.11.2010 21:06
Gönderen (Alan) Sarp
Tarih: 24.11.2010 21:06
Tamtam borcunu geri öder mi bilmiyorum, önemli de değil çünkü aynı İP den yapmamalıydınız. Ve bakıcılık sorunu da var ayrıyeten.
Cezayı uygulamaya koyuyorum. İyi akşamlar.

BURDA HERKES ADAMSA VE HELALINDEN DOGRUCUYSA yazsın neden ceza aldıgını ve bu sagdan soldan duymalarla buraya yazcaklarına bana gelipte söyleyememe nedenlerini ve bu tip yerlerde bnm adımı kullanarak İFTİRA atmalarını.

.
to be raiders
sarp bey benim işlediğim suçlarda aynısı idi ben neden direk bankandım.bu arkadaşla aynı hataya düşmüşüz.highpowerrR la hiç bi sorunum olmadığı gibi çok ta sevdiğim insanlardan birisidir. sarp bey neden aynı hataya iki farklı ceza veriliyor.size 20 üzerinde mail attım 2 maille maillerin içeriği hayır la dolu cevap verdin.şu hesabımı karşılığı kaç boosterse açta oyna kaldığım yerden devam edeyim.
Decramenia
ben bir şeyi merak ettim. yasin sen şimdi avm de çalışıyorsun hoş güzel sevindim senin adına bir uğraş bir gayret içerisindesin. çalışma saatini buraya yazıp ve bu çalışma saatleri içerisinde online olmakda güzel bir çelişki . çelişkide kaldığım için yazıyorum yanlış anlama lütfen smile.gif zahmet olmazsa açıklıya bilir misin smile.gif
highpowerrR
Decramenia sordugun soruyu burda görmemiştim başta çünkü forumla pek alakam olmuyor gösterirler arkadaslar yada mail yoluyla ulasırlar.. Dedigin gibi avm de calısıyorum bana mail yoluyla sormustun dostum zaten cwp lamıstım ama burdakilerde duysun istedim dün 2gun boyunca uyumadım serhatpaşalara karsı galibiyet almak için rapor aldım. Benim iş saatlerim hep değişir. haftada 3 günde full çalışırım.11 22 arası. Umarım herkesin gönlü rahat olmuştur.. iyi oyunlar dilerim.
Decramenia
paylaştığın için teşekkür ederim iyi oyunlar yasin başarılar smile.gif
aegeus
şu oyun için işden rapor almak nedir yaa smile.gif

bu kadar kaptırmayın kendinizi

insan bunu yapan neler yapmaz ki diye düşünmüyor değil...
highpowerrR
sen oyun için de ben sevdiklerimi kırmamak için diyeyim sen oyun içinde ben rahatım için diyim sen oyun için de ben keyfim için diyeyim hiç bişi farketmiyor yani herkes kendini bilir tanır bu yüzden hiç ama hiç problem yok sen sıkma tatlı canını. mobal sorumluluk benimdir..smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.