Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oyuna Veda..
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
BlacK LiFe
Bir çoğunuzla gerek modluğum gerekse kendi hesabım ve kişiliğim nedeniyle bir takım sohbetlerde bulunmuşuzdur. Kırdığım ve ya hakkını yediğimi düşünenlerden tek tek özür dilerim.

Bir yılı aşkın bir süredir bu oyun içerisindeyim. Birçok güzel anım ve dostlarım oldu çoğunuda unutmayacağım. Bana yardımları dokunan herkese de ayrı ayrı teşekkürlerimide iletmek isterim.

Kimi zaman ihanetle suçlandım, kimi zaman birlik dağıtmakla, kimi zamanda haksız yere kart göstermekle ama hepsi ne kadar kırıcı olsada insanlık hali deyip geçebildim. Ama lütfen daha çok yeni seviyeler olmak üzere birlik ve sohbet yöneticileri sadece sizin için çalışıyorlar yani hiçbir ücret almadan. Bunu unutmayalım.

Son olarak gerek Black LiFe gerekese Eskisehir de emeği olan herkesin hakkını helal etmesini istiyorum

Dk sonunda sizlerin arasında olamayacağım. Herkese iyi oyunlar ve bol kupalar dilerim

Geldik, yaşadık, gidiyoruz....

darksoul
Hakımmız gani gani helal olsun cihanım sana sen değer verdimiz bir arkadaşımızsın ama gerekli nedenler yüzünden aramızdan ayrılıyosun.

Ama bir gerçek var dediğin gibi artık bizim için 11x11 bir oyundan öte oldu dostlumuzu arkadaşlımızı paylaştımız bi yer beraber üzülüyoruz beraber seviniyoruz.

Belki başka zaman başka bir yerde görüşmek ümidiyle sağlıcakla kal
Juniper
Gerek gazeteci olarak gerekse mod. olarak verdiğin emekler için teşekkür ederiz. Hayatında başarılar dilerim. smile.gif
soytari
Cihanım, 11x11 de olduğun gibi gerçek hayattada iyi şeyler yapacağından eminim.

Hayatında başarılar dilerim, hakkım varsa helal olsun çok şeyler yaşadık çok şeyler gördük. Umarım bir yerlerde karşılaşır bunları anarız.

Her zaman tek ezeli rakibim sen olacaksın smile.gif
Athletic_Club
Hoşçakal sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.