Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 11x11'in Geliştirilmesi
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
tsubasa_10
11x11'in Geliştirilmesi:

Merhaba sevgili oyunseverler,yepyeni bir online oyun daha karşımızda... smile.gif Çevrimiçi oynanabilen bir futbol oyunu yapmak gerçekten çook akıllıca ve güzel bir düşünce olmuş...Öncelikle bu fikri hayata geçirenleri kutluyor ve teşekkür ediyorum...Gelgelelim bu yazıyı yazmandaki başlıca sebep olan oyunun geliştirilmesi ve çook daha iyi konuma gelmesi için yapıcağım eleştiri ve önerilere... wink.gif

Oyunun başlıca sorunlarından birisi,turnuvalara katılmaktaki zorluk...Zorluk derken,turnuvalardaki kontenjanların azlığı ve çook fazla başvuru olması genellikle oyuncuların dışarda kalmasına sebep oluyor...Oyuncu turnuvalara katılabilmek için bazen saatlerce bile beklemek zorunda kalabiliyor ve bu oyuncuyu oyundan soğutuyor...Oyunun henüz çook fazla üyesi yokken bile böyle bi sıkıntının olması,ilerde üye sayısı arttığında daha ciddi problemlerle karşılaşılabiliceğini gösterir...Bunun önüne geçmek için,turnuva sayılarının artırılması ve davetiyesi olanlardan sonra,başvuru sırasına göre turnuvaya alımın yapılması gerekiyor...

Bir diğer sorun,menejerlik oyunu adı altında sunulan 11x11'in,bir menejerlik oyununda olması gereken teknik özelliklere şuan sahip olmaması(Umuyorum çook daha iyi olucak ama... wink.gif) ...Oyuna eklenmesi gereken bazı özellikler;taktiksel ayarlamaların daha da çeşitlendirilmesi,maç esnasında oyuna müdahalede bulunabilme(oyuncu değişikliği,taktiksel diziliş ve stratejileri değiştirme),maç penaltılara kaldığında penaltı atıcak oyuncuları seçebilme),oyuncuların alternatif mevkileri olmalı(sakatlıklar ve kart cezalıları olduğunda 18 kişilik kadroyla teknik anlamda pek bi şey yapılamıyor,menejerliğe ters bir durum bu kesinlikle...İyi bir menejer,karşı karşıya kaldığı zorlukları taktikleriyle,yeni planlarla yener...)

Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar...Sizin de oyunla ilgili bir eleştiriniz ya da öneriniz olursa lütfen burdan paylaşın arkadaşlar...Sonuçta "değişmeyen tek şey,değişimin kendisidir!"...Biz görüşlerimizi dile getirirsek,eminim ki yöneticiler bunları dikkate alıcak,bizler de daha güzel bir oyunun keyfini sürücez... smile.gif Herkese iyi oyunlar... wink.gif
Cherno
sana katılıyorm kardesm oyuna hıc mudahale yapılamıyor. degısıklıklerı oyundn once yapman gerekıyo buda hıc ıı olmuyo. oyunda sakatlık oldugunda kendı kendıne oyuncu degıstırılıyor. umarm bırz daha menejr hawasına gırr oyun
iTa23
Geceleri turnuvalara katılmak zorlaşıyor, adam toplayamıyoruz kaçıyor turnuvalar. Bazen 1 ve 2lerin ortak girebileceği turnuvalar oluyor sadece 2ler ilgi gösteriyor, 1 lere ulaşamıyoruz. Level 1 ve üstünün beraber olabileceği bir sohbet odası olsa ya da üst seviyedekiler acemi odasına girebilse çok iyi olur.
CoRoManT
sarp evet bu oyuna mudahale edememe olayı cok kotu

macı izliyorum rakip tek kale oynuyor kendi sahamdan cıkamıyorum mudahale edebilmem gerekir ama edemiyorum

uyguladıgımız taktikler her takıma karsı tutmuyor

mac yapılırken takıma mudahale edebilmek icin bi calısma yapmalısınız bence

tesekkurler kolay gelsin
penquin
Evet bu oyuna müdahale konusu önemli ve sizlere aynen bende katılıyorum arkadaşlar...
okanstarss
ya server taşıması yapılırken kac saat kapalı kalacak serverlar bilgisi olan varmı ????
myzrael
birde şu turnuvaya giripte offline olanlar sorunu var..1 mac icin 10 dk beklıoruz teknik galibiyet icin..en az3 mac yapsak 30 dk eder bunun finali yarı finali derken bir turnuva saatler sürüyor... beklemekten insanlar çekip gidior.. şu bekleme süresini azaltsanız 3 dk mesela uygun gıbı bılmıorum benım dusuncem tabı ama cidden cok buyuk bır sıkıntı bu offlına oyuncu ıcın 10 dk beklemek + bıde bunlar kendı aralarında da mac yaparken sonucu beklemek 10 dk dan 4 lu turnuva bıle 1 saat suruyor..
celikguc
Bide arkadaşlar sadece türk bölgesinden oyuncu alıp satımı var bunu daha kapsamlı yapmalıyız her bölgeden oyuncu alıp oyuncu satmamız gerekmezmi böylelikle ligimiz daha saglam takımlardan oluşur
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.