11x11 menejerlik oyununun hayatımızdaki yerini artık inkar edemeyiz. Profillerden gördüğüm kadarıyla birçok kullanıcının tek oyunu. Bazılarımız bu oyun yüzünden çok uyuma alışkanlığını bırakıp işyerinde Leyla gibi gezinirken sebep soranlara anlamsız cevaplar veriyordur eminim. Bazılarımız eşleriyle bile tartışıyordur. Sanıyorum bu tutkunun altında yatan şey büyük ihtimal reel hayatta bulamadığımız heyecanı ve yaşayamadığımız futbol heyecanını yaşadığımız içindir.
Son zamanlarda çok populer sosyal bir tespit var hepimizin bildiği ve inandığı; internet ve internet oyunları abartıldığı zaman insanları asosyalleştir ve sanal hayallere yönlendirir. Fakat sanal grupları reel hayata taşımak da o kadar zor değildir aslında. Bir kıvılcıma ihtiyaç vardır.
Demem o ki, böyle bir kıvılcım olsa acaba kaç kişi toplanmak ister ateşin çevresinde? Sadece kullanıcı adlarıyla yada takımındaki yetenekli oyuncularıyla tanıdığımız gerçek insanları tanımak, sohbet odasındaki ortamı bir kafeye taşımak, bunca zamandır rekabet ettiğimiz kişiyi görmek sempatik olur diye düşünüyorum. Çok haşin bir takımın menejeri belki çok mülayim bir dost, sohbet odasının neşesi bir kullanıcı belki olgun bir beyefendidir kimbilir…
Bu bağlamda İstanbul-Beşiktaş’ta karne tatilinde buluşmayı teklif ediyorum. İlgilenen arkadaşların yoğunluğuna göre bir mekan ve tarih belirleyip size tekrar bilgi verilecektir. Ayrıca Türk Bölgesinin sembolü olmuş kullanıcılardan sürpriz misafirler bekliyorum. Haydi hayırlısı