Help - Search - Members - Calendar
Full Version: İstanbul Zirvesi
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
StevenGerrard
Merhabalar;

11x11 menejerlik oyununun hayatımızdaki yerini artık inkar edemeyiz. Profillerden gördüğüm kadarıyla birçok kullanıcının tek oyunu. Bazılarımız bu oyun yüzünden çok uyuma alışkanlığını bırakıp işyerinde Leyla gibi gezinirken sebep soranlara anlamsız cevaplar veriyordur eminim. Bazılarımız eşleriyle bile tartışıyordur. Sanıyorum bu tutkunun altında yatan şey büyük ihtimal reel hayatta bulamadığımız heyecanı ve yaşayamadığımız futbol heyecanını yaşadığımız içindir.

Son zamanlarda çok populer sosyal bir tespit var hepimizin bildiği ve inandığı; internet ve internet oyunları abartıldığı zaman insanları asosyalleştir ve sanal hayallere yönlendirir. Fakat sanal grupları reel hayata taşımak da o kadar zor değildir aslında. Bir kıvılcıma ihtiyaç vardır.

Demem o ki, böyle bir kıvılcım olsa acaba kaç kişi toplanmak ister ateşin çevresinde? Sadece kullanıcı adlarıyla yada takımındaki yetenekli oyuncularıyla tanıdığımız gerçek insanları tanımak, sohbet odasındaki ortamı bir kafeye taşımak, bunca zamandır rekabet ettiğimiz kişiyi görmek sempatik olur diye düşünüyorum. Çok haşin bir takımın menejeri belki çok mülayim bir dost, sohbet odasının neşesi bir kullanıcı belki olgun bir beyefendidir kimbilir…

Bu bağlamda İstanbul-Beşiktaş’ta karne tatilinde buluşmayı teklif ediyorum. İlgilenen arkadaşların yoğunluğuna göre bir mekan ve tarih belirleyip size tekrar bilgi verilecektir. Ayrıca Türk Bölgesinin sembolü olmuş kullanıcılardan sürpriz misafirler bekliyorum. Haydi hayırlısı smile.gif
Edirnespor
Beşiktaş maçının oldugu bir gün ayarlayın da, sonrasında isteyenlerle birde maça gidip yeni yıldızlarımızı görürüz wink.gif
sospetto
Hayatımda çok çok büyük bir değişiklik olmazsa bende ordayım:) Umarım katılımcı sayımız bayağı fazla olur.. netbook getirmek serbest mi:)
pentagram
Aksilik çıkmazsa %90 ın üzerinde bir oranla geliyorum ben de.. smile.gif
pendaxist
İnşl Bende Gelebilirsem Gelirim smile.gif)
StevenGerrard
Gelecek olanlar benimle irtibata geçerse sevinirim. Çünkü sayıya göre bir planlama yapılacak wink.gif
Schumacher
e hadi ben de geleyim...
sheeriff FC
Çok iyi bir çalışma olduğunu düşünüyorum.inşallah güzel bir birliktelik olur,oyunda ne kadar anımız varsa bir yenisi daha eklenir.herkese şimdiden teşekkürler.
ardags1983
bende varım mali ne zaman olursa hiç sorun değil smile.gif) şimdiden keyifli sohbetler olacağını hissediyorum smile.gif
bayburtlu_69
Allah izin verirse ben de ordayım
Zilan Azadi
Kesin olmamakla birlikte muhtemelen katılırım...
Zira tam da final ve büt dönemine denk geliyor sad.gif((
zabitler
kesin olmamakla birlikte pazar günü olursa neden olmasın
StevenGerrard
Zilan Azadi birkaç saat ders çalışmayarak dinlenmiş olursun bu sayede. Senin içinde değişklik olur wink.gif

Zabitler bir değişiklik olmazsa 3 şubat Çarşamba düşünüyoruz malesef sad.gif
Edirnespor
ALINTI(StevenGerrard @ Jan 15 2011, 11:58 PM) *

Zilan Azadi birkaç saat ders çalışmayarak dinlenmiş olursun bu sayede. Senin içinde değişklik olur wink.gif

Zabitler bir değişiklik olmazsa 3 şubat Çarşamba düşünüyoruz malesef sad.gif

Haftaiçi olursa ben gelemem. c.tesi veya pazar gunune ayarlarsanız gelebilirim.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.