Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SPANDAN VEDA...
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
span
1 yıdır oynadığım bu güzel oyuna bir süre ara veriyorum. ara veriyorum diyorum çünkü bıraktım demek içimden gelmiyor.

ilk olarak bana ilk desteği veren sevgili Belaromeo kardeşime çok teşekkür ederim. kendisi şu an oyunda mı bilmiyorum ama çok saol kardeşim. tarkiden bana takaslattırdığın cm http://11x11.com/players/6784186 çok işimi gördü.

ilk birliğim olan TMB deki birlik kupaları sayesinde bol bol exp alıp alt levellarda orta şekerli bir takıma sahip oldum. tüm TMB yöneticilerine teşekkür ederim.

ikinci birliğim olan PLAYBOY daki o zamanlardaki muhabbetleri unutamam. başta, her ne kadar hala kırgın olsamda MAXIMUS yücel kardeşime, bana birliğe girdiğim ilk gün 7 yeteneklerin efsane oyuncusu NEGO yu kiralayan Muhendis arkadasa ve adını sayamadığım bana destek olan tüm playboylara teşekkür ederim.

ilk dünya kupasında müthiş bir mücadele gösterdiğimiz like a lion ve takım arkadaslarıma, bu ilk kupayı müzemize getirdiğimiz için çok teşekkür ederim. özellikle jjifrans, sidar, izmirli ve diğer arkadasların zahmetlerini unutamam. ama en yaşlı dayımız O.GAZİ dayının girdiği stresi hiç unutamam.

Bu ilk kupada bize bu heyecanı yaşatan rakibimiz OLİMPİC kahraman arkadasın takımını da unutmamak lazım.

son birliğim GoodFellas taki başta 2. dünta kupasındaki kaptanımız sinteama ve draj caner kardeşe, guardiyan tuluye alkole rebele yine bu heyecanı bize yaşatan diğer takım arkadaslarıma teşekkür ederim.

umarım en kısa zamanda güçlü bir takımla yine aranıza dönerim.

Hakkınızı helal edin....

NOT : TÜM TAKIMIM SATILIKTIR

dRajon dRajonieL
varsa hakkımız helal olsun abim....
span
GX2 gökhan kardeşim sende hakkını helal et. unuturmuyum hiç seni smile.gif
O.GAZİ
bırakamzsın biliyom ...gelirsin ,bende takım yapacak parayı toplarsam burdayım
guardian club
abi arayı cok uzatmayacagını umuyorum yenıden doncegın gunu sabırsızlıkla beklıyorum..hersey ıcın cok sagol ustadım...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.