tolgak
Feb 2 2011, 12:01 PM
arkadaşlar bazı sorularım olacak. cevap verirseniz cok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
1- bir futbolcuyu 39 yasındayken yarı fiyatına satmakmı yoksa kendi kendine futbolu bırakmasını beklemekmi daha fazla para kazandırıyor? bikaç futbolcum var 38-39 yasında olan ve bu oyuncular maçlarda en cok yararlandıgım deneyimli oyuncular. ne yaparsam en dogrusunu yapmış olurum?
2- bazı oyuncularda bonus var. bu bonus nasıl kazanılıyor?
3- futbolculara görevler neye göre veriliyor? mesela oyun kurucu görevini hangi özelliklere vermem gerekli? özellikle deansın göbegindekilere ne vermem gerektiğini hala çözemedim. bazen oyun kurucu bazen pas veriyorum. bu yanlışmı?
4- kadrom 20 kişilik ama 23 kişi yapma hakkım var. serbest oyunculardan iyi kötü satın alıp kadroyu genişletmek mantıklımı? yoksa adam gibi transfer yapmak için level 3 olmayımı bekleyeyim?
5- maçlarda bekleme süresini son ana kadar kullanmaya calışıyorum ancak son 10 saniyede falan maça çıkardıgımda bazen hazırladıgım kadro ve taktikle çıkmıyorlar. bu süreyi nasıl kullanmak lazım? son kaçıncı saniyede maça çıkarırsam uyguladıgım taktik geçerli olacak?
6- seviyesi 1 olan oyuncuları hemen satayımmı yoksa kadrom dolana kadar beklemekmi en mantıklısı?
tolgak
Feb 2 2011, 05:09 PM
tecrübeli kimse yokmu?
humat
Feb 3 2011, 09:08 AM
1- 39 yaşındaki oyuncu emekli olduğunda sana son değerinin % 85 ini gelir olarak bırakır.Üstelikde sen bu oyunculardan yararlandığını söylüyorsan emekli olmalarını beklemen en doğrusu..
2-Bazı oyuncularda bonus var diyorsun,onlar onlar oyun içinde daha ziyade özel beceri olarak adlandırılıyor.Özel becerileri sen dilediğince koyabiliyorsun.Tabii ki bedeli karşılığında (10K),ya da sistem tarafından bazan özel olarak hediye ediliyor bu özel beceri antremanları.. Yok bonus deyimi ile ikinci mevkii den bahsediyorsan o da yukarıdaki aynı şartlarla sağlanabilir.tek farkı ücreti 35k dır.
3- görevler futbol bilgine göre verebileceğin konular.ama ben genelde defans oyuncuma oyun kuruculuğu görevi vermem.orta saha ya da ileri orta (at.Mitt) oynayan oyuncuya veririm.yerine göre kural ihlali verdiğim oyuncularda olur.
4- level 3 olmana epeyce zaman varsa sadece kadronu güçlendirmek adına serbestten oyuncu almak mantıklı.bazanda bulunduğun seviyenin üstünde oyuncu gelebiliyor oradan..takip etmen gerekli bence..
5-maç hazırlığı kişilere göre değişkenlik gösterebilir.son ana kadar bekliyorsan bence maç hazırlığını son dakika içinde yapmalı ve kendine göre ayarlamalısın.bu şu yüzden önemli bazan sayfalar tazelenmediğinde sistemde kopukluk olabiliyor.bu yüzden sayfa tazelemek adına hazırlığı son dakika içinde yapar ve gönderirsen istediğin taktikle maça çıkmış olursun.
6- oyuncu yeteneklerini kadrona göre ve şu an için serbestten gelecek oyuncu yetenek ve becerilerini dikkate alarak değiştirmende sakınca yok (bence)..
tolgak
Feb 3 2011, 10:56 AM
cevapların için cok teşekkür ederim dünden beri biri cevap versin diye bekliyorum. emeğine sağlık.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.