Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bilgi Deposu
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
iTa23
Arkadaşlar malumunuz forum yeni, yöneticiler de bizden forumu kullanmamızı doldurmamızı istiyor smile.gif Mesela buraya sorusu olan yazsın, bir diğeri cevap versin eğer doğruysa ilk mesajda liste halinde toplayalım.

Benim en çok merak ettiğim olay oyuncuların canı ve sakatlığı. Mesela 1 dakikada kaç can doluyor bir oyuncuda? Sakatlandığında yanında 5.5 yazdığını varsayalım, kaç saatte iyileşir? Bilenler varsa yazsın, sorusu olan eklesin wink.gif
Sarp
Bilgi deposu cok iyi bir fikir, eline saglik iTa23!

Sorularinin cevabini bende merak ediyorum dogrusu. smile.gif
iTa23
Teşekkürler Sarp, ama sanırım bilen yok bu tür bilgileri :/ smile.gif
Sarp
Keske simdi zamani ölcmek icin sakat oyuncum olsaydi, ama oynamadik ki olsun. smile.gif
SivasSpor
SLM SARP LVL 3 TE 4 KISI OLDU TURNUVA ISTIYORUZ ARTIK mad.gif
Sarp
ZITAT(iTa23 @ Sep 10 2009, 08:33 PM) *

Benim en çok merak ettiğim olay oyuncuların canı ve sakatlığı. Mesela 1 dakikada kaç can doluyor bir oyuncuda? Sakatlandığında yanında 5.5 yazdığını varsayalım, kaç saatte iyileşir? Bilenler varsa yazsın, sorusu olan eklesin wink.gif

Evet ikinci kısmı söyleyebilirim: 5.5 yazıyorsa 5.5 saatte iyileşecek demektir. Aslında çok basitmiş. smile.gif
iTa23
Teşekkürler, sakatlık zaten uzun sürüyor tahmin de edebilirdik dediğin gibi. Sanırım futbolcunun canı da 3 dakikada 1 puan artıyor.
ExSeLanS
Peki Doktorun buna Katkısı ne Kadar ?
iTa23
1.seviye doktorum var şu an, ona g
Xcellency
(ExSeLanS @ Sep 16 2009, 04:31 AM) *

Peki Doktorun buna Katkısı ne Kadar ?

Doktor, 1 saat için %10 luk kısmını harcıyor. Yani %100 olan bir doktor, 5.5 sakat yazan bir oyuncuyu iyileştirir. Ama bu oyuncunun canı 0 dan baslar. Ve geriye kalan doktorun gucu ise %45 tir.
ExSeLanS
Peki Oyun da ÖzeL YetenekLer Hakkında bir BiLqi aLabiLirmiyim Daha Cok biLgi Derken AcıLımLarından BazıLarını biLiyoruz Ve Ne İşe YaradıkLarını..MisaL GeneL MisaL isé Teknisyen İşé Yaradıklaarı Hakkında biLqi aLabiLirmiyim Bu Tek Benim İcin DeğiL Tüm 11x11 OyuncuLarını biLmesi Adına Foruma YazıLmasını İstediğimden..Bu Tür BiLqiLer Tüm 11x11 OyuncuLarına Yarıyacaktır.En Azından Ne İşé Yaradığını biLdiğimiz Bir Şeyi Vermek Daha Verim VerebiLir Bize..
okanstarss
arkadaşlar bazı takplerim sonucu oyuncunun dnym puanını yanı exp lerinin nasıl hesaplandıgını buldum smile.gif oyuncunun yetegı kat sayısı ve bunun la oynadıgı macta aldıgı puan lar mesela 5.5 veya 6.5 bunun carpımında sag tarafta bi puan var 50 35 veya 7 bunları buluyoruz örnegin adamımızın yeteneği 1 ise macta derecesi 6.5 ise deneyimi 6.5 artıyo mesela ytn 7 ise oyunda 7puan almışsa 49 puan alıyo denym (exp )olarak hatam varsa duzeltin arkadaşlar tavsiyem ytnk 1 olan oyuncudan uzak durmak gelişmiyolar biggrin.gif:D
manyak1903
gelişme hızı yetenekle alakalı evet ama 100 küsür dnym nasıl alıyorlar cool.gif

ytnk 8 olsa 10 la oynasa 80 olur mesela biggrin.gif gözden geçir bulacaksın hadi smile.gif
okanstarss
ALINTI(manyak1903 @ Oct 14 2009, 05:12 PM) *

gelişme hızı yetenekle alakalı evet ama 100 küsür dnym nasıl alıyorlar cool.gif

ytnk 8 olsa 10 la oynasa 80 olur mesela biggrin.gif gözden geçir bulacaksın hadi smile.gif

mac performansları ve antiranör var başka ???
manyak1903
ALINTI(okanstarss @ Oct 14 2009, 07:07 PM) *

mac performansları ve antiranör var başka ???

antrenör , performansları , yetenekleri var

Birde girdiğin kupada %200 veya %300 diye futbolcu deneyimi var.

Zaten en önemlisi yetenek.

Başka varsa banada söyle wink.gif
celikguc
Takiplerime göre 0,1 saglıgı kalan kişinin 0 olmasını bekleme süresi 2,3dk sürüyo saglıgı 5 gösteriyor ise 119 dk da iyleşecektir

ama bunda doktor etkisi yok
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.