Tarih: 26 Ekim 2009 PazartesiYer: Karışık European XXL TrophyÖğle saatlerinde futbolcularımı
VİP 2'nin sunmuş olduğu "
Ücretsiz futbolcularını yenile" özelliğiyle (
sende vip imkanlarından yararlanmak istiyorsan durma Booster almak için tıkla) yenileyip Karışık Avrupa kupasına katıldım. Turnuva daha yeni düzenlenmişti ve oyuncular yavaş yavaş turnuvaya katılıyorlardı. Level iki veya altının katılabileceği turnuvaya raabet biranda artmıştı ve otuz iki kişi ararken turnuvanın başlamasına bir dakika kala biranda katılımcı sayısı seksenleri buldu....
O kadar kalabalıktı ki, sadece otuz iki kişinin katılabileceği turnuvadan yer bulabilmek için dua edenleri mi ararsınız, yastık altında kalan son bostırlarını bilete çevirenleri mi, yoksa bostır satın almadığına yanan insanları mı....
Türk Menajerler Birligiİşte tam o sırada herkes birbiriyle uğraşırken seksen kişi arasında gözüm ihtişam içinde dönen şanlı
Türk Bayrağımızın simgelediği, birlik patronlarımızdan
manyak1903'ün saatlerini vererek onca emeğiyle parlayarak dönen birlik logomuza takıldı. Evet turnuvaya katılmak için yanlız değildim... Bu kadar karışık bir yerde, her dilden, her ırkdan insanların bulunduğu bir yerde futbol takımlarının menejerlerinin gürültü konuşmaları arasında başvuruda bulunup asaletiyle sessizce köşeye çekilmiş ve bir o kadarda düşünceli bekliyordu.. Acaba ne düşünüyordu? Belkide bu kadar kişi içerisinden VİP veya bilet kullanmadan katılıp katılamayacağını düşünürken stadyum ananso kulakları sağır edercesine yapıldı ve isimler okunmaya başlandı.
Ben VİP'in vermiş olduğu nimetten faydalanarak zaten katılmayı garantilemiştim. Fakat yinede bu kadar insanın bilet kullandığını ve bir çok kişinin VİP olduğunu düşündüğüm zaman dışarıda kalabileceğim aklımın ucundanda geçmedi değil hani. Kafalarımız allak bullakken

Türk Menajerler Birligi'nden adım yüksek sesle okundu ve bir ohh çektim. Anlımdan soğuk terler akarkende tekrar

Türk Menajerler Birligi'nden "
delikanli006" ismini duydum.... Evet sevincimiz ikiye katlanmıştı çünkü ne VİP hesabı nede biletsiz turnuvaya girebilmişti ve işin enterasan tarafı ise 32 kişilik turnuvada iki Türkü aynı yere vermişlerdi...

Bu durumu farkedince wireless'i kullanarak (özel mesaj) iletişime geçtik. Önce turnuvaya katılabildiğimiz için bunca insanı geride bırakmanın şehvetini yaşayarak birbirimizi tebrik ettik. Gruba baktığımızda ilk maç iki Türk arasında oynanacaktı. Yani ilk maçın malubu olmayacaktı diyebiliriz. Neden diyecek olursanız, gruptaki iki kişi bizden hem kadro yapısı olarak hemde tecrübe( biz level 4 onlar ise level5-6) olarak bizden üstündü. Yani gruptan çıkmamız epey güç görünüyordu. İlk maç oynandı ve tek bir sarı / kırmızı kart olmadan maçı 1-0 delikanli006 kazanmış ve ilk maçta liderlik koltuğuna oturmuştu. Umudum iyice azalırken ikinci maçlar oynandı ve benden katkat yüksek olan rakibi 4-1 gibi net bir skor ile devirmeyi başardım. Yıkılan umutlarım biranda yeşermeye ve adrenalinle beraber yeniden canlandı. Bir üst tura çıkmak için son maçımı doksan dakika nefeslerimi tutarak izledim. Temkinli oynadığımızdan rakibe gol pozisyonu vermedim. Fakat şans bizden yana olmadığından berabere kaldım ve dört puan ile son maçı beklemeye başladım. Eğer aynı birlikten olduğum, dostum - arkadaşım - kardeşim delikanli006 son maçta rakibine yenilmez veya berabere kalırsa ikimiz çıkacaktık. Bu durumu ona mesaj ile ilettim. Dualarımın onunla olduğunu, eğer yenerse ikimizin çıkabileceğini söyledim. Maç saati geldi ve dostum yenebilmek için herşeyini ortaya koydu. Yenilmedide.... Evet bizden kadro ve deneyim olarak üstün (level 6) iki yabancı takımı gruptan itmeyi ve kol kola üst tura çıkmayı başarmıştık....
Fakat onca müsabaka sonucunda gördüğümüz kartlar ve sakatlıklar yakamızı bırakmadı. Ben B o ise C grubuna düşmüştü. İlk iki maçı berabere kalıp, son maça gençler ile çıkmadan önce delikanli006'ya başarı ve tebrik mesajlarımı ilettim. Aynı temennileri alarak maça çıktım ve hemen hemen benle eş değer rakibi gençler ile rahat kazanarak ilk sekize kalmayı başardım.

delikanli006 ise son maçınıda yenerek altı puan ile son sekize kalmayı garantilemişti. Artık grup olarak değilde tek maçlar ile finale doğru yüreyecektik. Maçları beklerken ve maç süresince sürekli mesajlaştık. Finalede karşılaşmak istediğimiz konusunda hem fikirdik. Fakat benim sakatlanan as kadrom karşıma çıkan Avustralya'lı menejer Mutt'a fazla dayanamadı ve kupadan +1.400 dolar teselli ikramiyesiyle ayrıldım. Başarı dileklerim ve inanç / isteği ile delikanli006 bir üst tura çıkıp son dörde kalmayı başarmıştı.
Yarı finalde Fransız Forvet Guylain Escudé'nin üç golüne engel olamayan delikanli006 yarı finalde kupaya veda etmek zorunda kaldı. Fakat bunca oyuncu arasında, bunca menejer arasında Türk Bayrağımızı son dörde taşımak, bu kadar oyuncuyu gruptan itmek bizlere oldukça eğlenceli geldi. Umarım bir sonraki maçta finale kadar yükseliriz.
Bir Galatasaray taraftarı olarak, Fenerbahçeli arkadaşım delikanli006'a bu kupada yaşattığı güzel anlar için teşekkür ederim. Umarım başka bir kupada finalde birlikte oynarız. Biz kaybetmiş olabiliriz ama dostluk kazandı...