Help - Search - Members - Calendar
Full Version: En iyi futbol stratejisi hakkinda dusunceleriniz ?
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Xcellency
Futbolun en iyi stratejisi hangisidir.

4-3-3 mü yoksa 4-4-2 mi ..

5-3-2 diyenlerde vardır mutlaka..

Atak mı yoksa Kontratak mı ?

Normal bir dizilişmi, Pres yapan bir defans anlayışımı?

Taktiklerinizi paylaşın smile.gif
manyak1903
güzel konu.
ben 4-3-3 seviyorum.Daha çok elimdekiler o sisteme uyuyor.
3 olduk transfer yapamadık. para yok wink.gif
Kadroda yerde yok dry.gif
Maçına göre değişiyor diğer taktikler.
Takımın herşeyini açıklamayalım burda şimdi cool.gif
Sadece oyuna göre değerlendirdim.
iTa23
Normal şartlarda taktiğim her zaman 4-3-1-2'dir. Takımın beyni AMCdir ama burada daha AMC'ye sahip olmadığım için deneyemedim. Favori taktiğim 4-3-3 idi. Fakat sonradan farkettim ki, orta sahası güçlü olan maçı kazanmaya daha yakın oluyor. 4-4-2 şu an ki taktiğim belki 4-3-3 olabiliyo arada bir kadrodaki yetersizlikten dolayı. Avrupa kupalarında güç kalmadığında takımda, Catenaccio'ya geçiyorum, 5 defans 4 ön libeo tek forvet biggrin.gif
CoRoManT
benim takitigim biraz daha ofans gibi görünüyor biggrin.gif

3 defans 2 ön libero

sag ve sol acık olmazsa olmazlar tabiki biggrin.gif

onların ortasında 2 tane am takımın atak ve pas trafigi bunlar saglıyor

ve tek forvet forvetimiz kaliteli olursa cok gol atarız benim forvet biraz dandik fazla gol atamıyorum biggrin.gif
belaromeo
ALINTI(iTa23 @ Sep 17 2009, 11:46 AM) *

Normal şartlarda taktiğim her zaman 4-3-1-2'dir. Takımın beyni AMCdir ama burada daha AMC'ye sahip olmadığım için deneyemedim. Favori taktiğim 4-3-3 idi. Fakat sonradan farkettim ki, orta sahası güçlü olan maçı kazanmaya daha yakın oluyor. 4-4-2 şu an ki taktiğim belki 4-3-3 olabiliyo arada bir kadrodaki yetersizlikten dolayı. Avrupa kupalarında güç kalmadığında takımda, Catenaccio'ya geçiyorum, 5 defans 4 ön libeo tek forvet biggrin.gif

Evet o taktik FM - CM de harika taktiklerdir AMC ye koyarsın TOTTİ gibi bir oyuncuyu oynat 5 sezon ama dediğin gibi burada amc pek o kadar oyuna etki edemiyor burada ki en büyük denge ortasahan iyi ise maç alıyorsun tabi forvetinde salak olmayacak smile.gif o nedenle ben hala 37 yaşında ki kelleci ile oynuyorum ne çok paralar verdiler vermedim hata bu konuda desteğe yazacam 45 e kadar oynasın diye smile.gifsmile.gifsmile.gif
Uygulama
QUOTE(Xcellency @ Sep 16 2009, 11:27 PM) *

Futbolun en iyi stratejisi hangisidir.

4-3-3 mü yoksa 4-4-2 mi ..

5-3-2 diyenlerde vardır mutlaka..
Atak mı yoksa Kontratak mı ?

Normal bir dizilişmi, Pres yapan bir defans anlayışımı?
Taktiklerinizi paylaşın smile.gif

bak ben sana söyleyim birincisi bu taktik işe yaramaz. yani böyle konular açmana gerek yok yemez biggrin.gif ikincisi hmm mellow.gif neyse hadi görüşürüz bye tongue.gif
slowen
bende orta sahanın gücüne inananlardanım. defansif kontraatak futbolu genelde iyi. 4-4-2 ve 3-5-2 idealim. tabi bunlar maça göre degişebiliyor wink.gif her taktikte kesinlikle zehir gibi bir forvet şart.
yasingumus
Rakibe göre taktik her zaman en iyisidir yine de benim favorim 3-1-4-2 Ekinler baş göstermeden kör buzağı toparlamaz : )
HollyShit
3-5-2 ye karşı 4-4-2 yemio bunu soyleyebılırım. %21 defansıf kontraatak faworım tabiki 4-4-2
multihunter
inanmayın böyle şeylere. takımın sağlamsa hertürlü oynar. göndere bastığında sonuç bellidir ve o sonuca varcak diye hertürlü saçmalık oluyor maçta. bizde izliyoruz smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.