Help - Search - Members - Calendar
Full Version: oyuncu yorulması
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
starx
slm ben su konuda zorluk yasıyorum oyuncularım cok cabul yoruluyor yerlerıne oyuncu koyamıyorum eger bu sorunuda halede bılırsek cok guzel olucak
iTa23
starx, oyunculara çok sık maç yaptırırsan yorulurlar tabi ki. İlk tavsiyem maçlarını ara ara yap. Daha sonra seviye 3'e geldiğinde önce kulüp binası-2, sonra tıp merkezi-2 kur. Tıp merkezinden doktor ve masör al. Doktor sakatlıkları gidermek, masör ise senin istediğin can kazandırmak için. wink.gif
manyak1903
starx
bende bu konudan çok şikayetçiydim herkes bilir smile.gif her zaman yeni bir oyuna başlayınca güçsüz olursun.
Bu da öyle ilerde kondisyon artırırsan ve değişiklik yaparsan kadronda biraz daha rahatlarsın.
Bina 1 (5000) kur 23 kişi kadro genişliği olsun.Şanslıysan az sakatlık yaşarsın wink.gif
CoRoManT
arkadaşlar bende kendi tecrubelerimi artırayım

oyuncuların yorulması tabiki cok sık mac yapmakla alakalı en önemlisi bu

ama taktiklerden pres secenegini kaldırırsanız oyuncularınız daha az yorulacak deneyebilirsiniz

yine taktiklerden topa sahip olma secenegi oyuncuları yoran bir yontem

bunlar hep oyuncuların daha fazla yorulmasına neden oluyor

deneyip görebilirsiniz
YamuKraL
Aynı zamanda oyuncunun yeteneklerinde bulunun " CANLILIK " özelliğide çabuk yorulup yorulmamalarında bir etkendir..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.