Help - Search - Members - Calendar
Full Version: En Yuksek performaslı 11 nasıl ckarırız?
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
okanstarss
Arkadaşlar herkes eminim görmüştür ben denemelerime ragmen bulamadım mesela takım en iyi 11 95 dio
ama bunu bir turlu saglayamıyorum nekadar oyuncuları yerlerınde değişik sistemler denesemde olmadı siz yapa bildinizmi acaba??? huh.gif
ExSeLanS
Oyunda Antreman böLümünde OyuncuLarın Beceri YetenekLerini Artırdıkca iLk 11 Gücünde YükseLiyor..
Sarp
ZITAT(okanstarss @ Oct 13 2009, 09:22 PM) *

Arkadaşlar herkes eminim görmüştür ben denemelerime ragmen bulamadım mesela takım en iyi 11 95 dio
ama bunu bir turlu saglayamıyorum nekadar oyuncuları yerlerınde değişik sistemler denesemde olmadı siz yapa bildinizmi acaba??? huh.gif

Maç raporlarındaki 'en iyi 11 oyuncunun ortalama becerisi' göstergesini kastediyorsun sanırım. Elbette burdaki rakam tam olarak güç ile örtüşmez. Moral ve canlılık güce tesir ediyor. Maç oynadıkça canlılık azalıyor, buda gücün düşmesi demektir. Bütün değişkenler tesirsiz olsa bile, en iyilerin ortalama becerisini sahaya yansıtabilmek için, en iyilerin çeşitli mevkiilerden olması gerekir. Demek istiyorum ki 4 tane süper forvetiniz olabilir takımda en becerikli oyuncular arasında, ama hepsini oynatmak ne kadar mantıklı? smile.gif
Bu ayrı bir konu ama soruna cevap canlılık ve moralin takım gücünü etkilemesidir.
okanstarss
ewt bende bunu söluyorum cok yeteneklı adamları koysanda değişmiyo canlılıkları ful olsada fark bulamadım yerine koyuyosun değişmiyo adamı farklı bıyerde oynatıyosun super oynuyo anlamadım canlılık azaldıkca guc duşuyo ama ben hıc bizaman dielim max 95 ise bunu bırturlu oluşturamadım biggrin.gif 1 mac ta olsa yapa bilsem hani vardır bazı takımlar gider gider ama bi macta süper olurlar böle bişe biggrin.gif
manyak1903
ALINTI(okanstarss @ Oct 14 2009, 09:27 AM) *

ewt bende bunu söluyorum cok yeteneklı adamları koysanda değişmiyo canlılıkları ful olsada fark bulamadım yerine koyuyosun değişmiyo adamı farklı bıyerde oynatıyosun super oynuyo anlamadım canlılık azaldıkca guc duşuyo ama ben hıc bizaman dielim max 95 ise bunu bırturlu oluşturamadım biggrin.gif 1 mac ta olsa yapa bilsem hani vardır bazı takımlar gider gider ama bi macta süper olurlar böle bişe biggrin.gif

Beceri zaten bellidir sahaya koyduğun oyuncuların becerilerinin ortalamasıdır.

Sen güçten bahsediyorsun bunu yapmak için maça girdin oyuncularını seçiyorsun şimdi yeni bir sayfa aç ve kadrona veya anasayfana git oradaki oyuncularının güç kısmına bak ve en güçlü olanları sahaya koy.Olması lazım cool.gif sonucu bekliyorum happy.gif

celikguc
Bence en iyi 11 ayarlarkısmındaki Düzenleme yardımcısı: adı altında dizilişi sectimiz yer mevcut ordan 442 yada 433 gibi dizilişini sec istedini ve oyuncuları makine yerleştirsin ozaman en iyi performansı veriyor yenip yenilmen ise taktiklere ve karşı tarafın sana nasıl taktikle geldine baglı saten karşı tarafın daha önce yaptı maclarıda izlersen azcok cıkar meydana nasıl taktikle gelecegi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
okanstarss
öle yapıyorum zaten bende celikguc yoksa sen bana ölemı cıkıyosun hep biggrin.gif önceki maclarımaa bakarak mı biggrin.gifD:D:D:
celikguc
Aynen dostum gecmiş gelecen aynasıdır. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.