Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Derbi anketi
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Arşiv
Sarp
Merhabalar,

bu Pazar biliyorsunuz Türkiyenin en heyecanla beklenen maçı oynanacak. Sizce hangi sonuç çıkar? Gaziantep deplasmanında ilk yenilgisini alan Fenerbahçe, Galatasarayı yener mi? Yoksa uzun süre sonra Galatasaray Kadıköyden galibiyetle ayrılıp, liderliğe geçer mi? Beraberlik diyenler?

Anket sonucunu merak ediyorum, buyrun katılın, ama fairplay'e aykırı yorumlar yapılmasın lütfen. Anket maç saati son bulacaktır.
ForeverFener
ALINTI(Sarp @ Oct 21 2009, 04:46 PM) *

Merhabalar,

bu Pazar biliyorsunuz Türkiyenin en heyecanla beklenen maçı oynanacak. Sizce hangi sonuç çıkar? Gaziantep deplasmanında ilk yenilgisini alan Fenerbahçe, Galatasarayı yener mi? Yoksa uzun süre sonra Galatasaray Kadıköyden galibiyetle ayrılıp, liderliğe geçer mi? Beraberlik diyenler?

Anket sonucunu merak ediyorum, buyrun katılın, ama fairplay'e aykırı yorumlar yapılmasın lütfen. Anket maç saati son bulacaktır.

İlk oy benden Fenerbahce farklı yener cool.gif
manyak1903
dostluk kazansın berabere bitsin biggrin.gif

ya da galatasaray alsın ......
Kaplumbagaspor
Gönlümüz gsden yana ama iki takımında defansını düşünürsek maç bol gollü olur
absolutshut
GSnin teklifi : 5 yemiş sayılalım maç oynanmasın
Fenerbahçe : YOKUMMMMMMMMM
ForeverFener
ALINTI(ForeverFener @ Oct 21 2009, 04:59 PM) *

İlk oy benden Fenerbahce farklı yener cool.gif

demedim mi smile.gif
Sarp
ZITAT(ForeverFener @ Oct 28 2009, 10:21 AM) *

demedim mi smile.gif

Dedin smile.gif Oy kullananların yarısı sonucu doğru tahmin etti. Beş şıklı olmasına rağmen, iyi bir sonuç. Bakalım bir sonraki derbide aynı başarıyı gösterebilecekmiyiz. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.