Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Derbi Maçları
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Jam
Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün yaptığım müsabakalardan karşıma çıkan rakiplerle oynadığım maçlarda aynı kişi ile 8 ayrı maç yaptım. Bu maçların yarısını ben, yarısınıda karşı taraf kazandı. Ben koyu bir galatasaray taraftarıyım, karşıdaki rakipde fenerbahçe renklerini ve avatarını taşıyordu. Bu yüzden aklıma böyle bir fikir geldi. Neden bizde derbi yok ? Oyun içerisinde böyle bir etkileşim olamaz mı ?

Peki nasıl olacak ?

Yapılabilirse geliştirilmesi gerek evet. Ben şöyle düşündüm: örneğin Level 4 oyuncuyum. Diğer level 4 oyuncular ile belirli bir sayıda maç yapabildiğimizde o oyunculara Derbi teklifi gönderebilsek. Örneğin xxx menejeri ile atıyorum 8 maç yaptık. Bu kişiye profilinde çıkan "Derbi daveti gönder" gibi bir seçenek ile derbi daveti gönderebilsek. Karşıdaki de teklifi kabul ettiğinde iki takım arasında bir derbi etkileşimi olsa.

Peki ne faydası olacak ?

- Bu maçlarda oyuncuların sarı / kırmızı kart görme oranı yükselebilir.
- Bu maçlarda oyuncular daha fazla Exp Puanı kazanabilirler.
- Bu maçlarda seyirci sayısı maksimum olabilir.
- Ezeli rakibimiz ile eşleştiğimizde oyuna duyduğumuz heyecan ve istek 2x veya kat sayıları gibi artabilir.
- Bu maçlarda oyuncuların sakatlanma oranı yükselebilir.

Benzer örnekler ile çoğaltabilir ve geliştirebiliriz. Sizce olsa nasıl olur ?
tertip89
OoO güzel birşey olur usta oyunun daha çok gelişmesi gerekiyor desteğede yazmıştım gol kralığı,asit krallığı da olabilir.Derbi maç da harika olur.Aslında maç öncesinde mesela kişiye rakibe özel istatistiklerde tutulsa düşünsene Rakip xXx : Şu kadar maç yapmışsın: şu kadar galibiyet : şu kadar mağlubiyet : şu kadar gol atmışsın vs vs çoğaltıla bilir.Böyle bir sistem olması oyuna olan ilgiyi çok ama çok arttıracaktır wink.gif Yetkililerin dikkatine...Tabi ilk önce şu saçma erotik karakterleri kaldırmaları gerekiyor.
Jam
Evet gol krallığı ve asis krallığı fikirleride güzelmiş. Her ay başında top 15 sıfırlandığı gibi Gol ve Asist Krallığıda sıfırlanır. Ayın gol kralı oyuncunun fiyatı artar veya azalır gibi özellikler gelebilir. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.