Küme 1, Grup 12 (19:00)< bulunduğum lig
Tur 1, 02.11.2009 21:00 < ilk maçımın saati ve günü
1. Bugün saat 21.00 ı bekliyordum maç yapmak için saat 19.02 de maç başlamış.Sayfayı yenilediğimde
Şampiyona
Şampiyona'daki maçın gerçekleşti, turnuva tablosu yenilendi. Bir sonraki tur için başvuruda bulunmayı unutma!
diye yazı geldi.Yani maçlar küme saatine göre oynanıyor veya iki takımda maç saatinden önce ne zaman hazırsa o zaman başlıyor.
2.Başvuru için kalem var görmüşsünüzdür ona bastığınızda sanırsam takımı ayarlamıyorsunuz o maça son ayarlı takımınız çıkıyor.Ben merak edip daha önceden basmıştım ve bastığım zamandaki kadrom sahaya çıkmış.Ayar yapmamıştım.
3.Şampiyonada gönderme demeden önce OFİS > Takım düzenlemesi nden veya en son GÖNDER dediğiniz yani kayıtlı olan takımınız sahaya çıkıyor diye düşünüyorum.Kaleme bastığımda takımımı ayarlayıp kaydet deseydim belki de o şekilde sahaya çıkardım.
4.Maçın başladığı zaman yağmur aydın isimli oyuncum sakattı. Maçta 100 canla oynadı ve 3 gol attı.
şimdilik bu kadar ilk maçımda başımdan geçenleri paylaştım.Sizde şampiyonalarda başınızdan geçenleri anlatın bilgimiz olsun.