Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Şampiyona hakkında tecrübeleriniz....
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
manyak1903
bugün şampiyonada ilk maçım vardı.

Küme 1, Grup 12 (19:00)< bulunduğum lig

Tur 1, 02.11.2009 21:00 < ilk maçımın saati ve günü

1. Bugün saat 21.00 ı bekliyordum maç yapmak için saat 19.02 de maç başlamış.Sayfayı yenilediğimde

Şampiyona

Şampiyona'daki maçın gerçekleşti, turnuva tablosu yenilendi. Bir sonraki tur için başvuruda bulunmayı unutma!

diye yazı geldi.Yani maçlar küme saatine göre oynanıyor veya iki takımda maç saatinden önce ne zaman hazırsa o zaman başlıyor.

2.Başvuru için kalem var görmüşsünüzdür ona bastığınızda sanırsam takımı ayarlamıyorsunuz o maça son ayarlı takımınız çıkıyor.Ben merak edip daha önceden basmıştım ve bastığım zamandaki kadrom sahaya çıkmış.Ayar yapmamıştım.

3.Şampiyonada gönderme demeden önce OFİS > Takım düzenlemesi nden veya en son GÖNDER dediğiniz yani kayıtlı olan takımınız sahaya çıkıyor diye düşünüyorum.Kaleme bastığımda takımımı ayarlayıp kaydet deseydim belki de o şekilde sahaya çıkardım.

4.Maçın başladığı zaman yağmur aydın isimli oyuncum sakattı. Maçta 100 canla oynadı ve 3 gol attı.

şimdilik bu kadar ilk maçımda başımdan geçenleri paylaştım.Sizde şampiyonalarda başınızdan geçenleri anlatın bilgimiz olsun. cool.gif

mehmetsahin
-Division 1, Group 1 (23:00). saat 23.14 iki tarafda gondermiş kadroları ama halen başlamadı.Dunde saat 1.00 da başlamıştı.Yani maçlar grubun yanında yazandan 2 saat sonra başlıyor. 1 saat kala kaleme basarsanız zaman sayacının geriye saymaya başladıgnı gorursunuz zaten.

-Kalem aracılıgıyla maç başlayana kadar kadroda degişiklik yapabiliosunuz.Istedigniz kadar kaleme tıklayabilirsiniz.Tekrar hakkım olmayabilir diye dusunmeyin istediginiz kadar girebiliyorsunuz. Bu normal kupa maçlarındaki sistem gibi tamamiyle.

-Rakibin kadroyu gonderip gondermedigini kontrol etmenin yolu da var. Rakibin ismine tıkladıgımızda, aldıgı kupaların altına yeni bir link eklenmiş. Bu linkde hangi grupta oldugu ve sonraki maçının kiminle oldugu yazıyor. Tıkladıgımızda kadroyu yollayıp yollamadıgını gorebiliyosunuz.
mehmetsahin
Duzeltmedir.
Yukarıda "Bu normal kupa maçlarındaki sistem gibi tamamiyle. " yazmıştım.
Normal kupada iki taraf da yollayınca maç başlıyor, bunda zamanın dolması bekleniyor.
Jam
Ben "Küme 2, Grup 6 (12:00)" da başlayacak olan şampiyonadayım. Dün saat 12:00 a kadar beklemiştim, 12 ye gelmeden on dakika önceden müsabaka saat 14:00 yazmıştı. Bende heralde 14:00 de başlayacak diyerek takımı göndermiştim ilk maçı berabere kaldım. Bugün 14:00 yazıyor diye takımı göndermedim ama takım maça gitmiş biggrin.gif Sanırım online olduğum için. yine berabere kalmışım. Alışana kadar zaman alacak sanırım smile.gif
Kaplumbagaspor
Eğer bi adamınız sakatsa yada transfer etmişseniz ve gönderdiğiniz kadroda o adam varsa kaleciyi bile oynatabiliyor maçta.Dikkat edin sakatlık felan varsa hemen oyuncularınızı deiştirmenizi öneririm aksi taktirde çok komik olaylar çıkıyor maçta kaleciyle karşı karşıyayken topu taça vurabiliyor kaleciniz smile.gif
Jam
IPB Image

Üst üste 2 beraberlikten sonra, forvet sıkıntımı yunanlı orta saha oyuncum yanlızlık çekmemesi için bir arkadaşdan yunanlı bir forvet oyuncu ile sağlamak istedim. Daha ilk maç, oyuncuyu ikinci yarı oyuna alıyorum ve oyuna girmesiyle çıkması bir oluyor. huh.gif
Resimdeki gibi 46 da oyuna giriyor, 46 da çıkıyor aynı hızla.
Hey maşallah! Hani dedim biriyle mi çarpıştıda sakatlandı bu adam yahu? Cevap hayır! Maç bittiğinde oyuncunun canı hiç düşmemiş? Yani sakatlanmamış. O anlık bir şey gelmiş olmalı ki moral oyundan sonra -5 di. tongue.gif
manyak1903
Şampiyonada bugün maç yapacağım kişi multi ban almış.

-Sizce maça çıktı mı?
-Çıkmaması gerekli.

sonuç: maça çıktı 0:0 berabere kaldık.
manyak1903
Konu sanırım yanlış anlaşıldı.
Burada amaç şampiyonada yaşadığımız tecrübeleri paylaşıp konuyu okuyan diğer arkadaşların aynı hatalara düşmelerini engellemek.Yani maçlarımızı burada anlatmamıza gerek yok smile.gif

SOHBET bölümünde

Maçlarımızı anlatabileceğimiz bir başlık var.

http://forum.11x11.com/index.php?showtopic=453

Jam
Malesef o sorun her maçta oluyor. Kadrona yedek koyarsan sakatlık olduğu zaman değişiklik gerçekleşiyor.Maç bittikten sonra sakatlık bazen kalıcı olmuyor.Kadroya yedek koymayınca sakatlanan oyuncu maça devam edebiliyor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.