Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sizce en iyi seviye hangisi ?
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Jam
Merhaba arkadaşlar. Dün Level 5 oldum ve geriye dönüp baktığımda en başarılı ve eğlenceli seviye hangisi diye düşündüm. Bana göre Seviye 4 dü. Çünkü sadece seviye dörtler için yapılan Güney Kupası (Master Ligi) kupasını 32 kez kazanmıştım. Bir çok kezde final oynadım. Bu kupa hem deneyim hemde para getirmişti. Fakat Seviye 5 olduğumda artık o kupaya giremediğimi anladım. Seviye dört iken günde sekiz kupa kazandığım günler varken, şu iki gündür bir kez final oynayabildim. tongue.gif

Benim oyum Seviye 4'den yana. Peki ya sizin ?
xpatronn
seviye 3
mehmetsahin
bence seviye 1. yani elindeki kadroyla debelenme anı. ne masor yardımı var ne transferden adam alabiliosun. kimin sutu daha fazla kim daha iyi top kesio die tek tek bakıosun adamlara ona gore yerleştiriosun.
şimdi ise herşey ezbere,zaten daha once o adamlarla en az 1000 maç yaptıgın için eskiden zevkle yaptıgım kadro kurma süresi su an 10 sn suruo. Sonra eskisi gib debelenmiosunda, adam mı yorulmuş bas masörden 10..

yanlız össe sorularında cıkan paragraflar gibi olmuş yukardaki yazım smile.gif
ExSeLanS
bana göre 5 daha ıyı 6 daha da ıyı olcanı tahmın edıyorum
Kaplumbagaspor
seviye 3 çünkü girdiğim her koç kupasını alıodum şimdi çok zorlanıorum ayrıca seviye 4ün hiçbi özelliği yok okul felan yüksek derece vipi olan arkadaşlar için bizim gibiler için deil
manyak1903
Seviye 5 e kadar iyi.
Çünkü 6 ve üstünde gerçekten iyi takımınız olmalı.Çevrim içi oyun olduğu için seviye 6 ya kadar aralıksız girenle ara veren arasında çok büyük fark oluyor.Bu yüzden seviye 5 e kadar smile.gif
slowen
5'e kadar bence çok güzeldi.. Özellikle 4. Oyunu çözmeye başlıyosun, birşeyler yerine oturuyo yani oyundan daha fazla zevk almaya başlıyosun. Ama inanın 6 olmaya korkuyorum çünkü kimse 6-7-8den memnun deil smile.gif
HollyShit
5 e kadar tüm sewiyelerin zewki başka ama 6 olunca işler değişio vipler yüzünden turnuwalara giremıosun 6 lwllerın %80 i vip takımları da süper baya zorlıcak benı smile.gif
slowen
QUOTE(HollyShit @ Apr 8 2010, 09:12 PM) *

5 e kadar tüm sewiyelerin zewki başka ama 6 olunca işler değişio vipler yüzünden turnuwalara giremıosun 6 lwllerın %80 i vip takımları da süper baya zorlıcak benı smile.gif

6ya kadar hakkınla gelmedin mi wink.gif vip bile olsa günün belirli saatleri çok müsait oluyor kupalar. Onlar da 7 olur gider boşver, bak bende olucam 6 inş wink.gif
HollyShit
QUOTE(slowen @ Apr 8 2010, 09:57 PM) *

6ya kadar hakkınla gelmedin mi wink.gif vip bile olsa günün belirli saatleri çok müsait oluyor kupalar. Onlar da 7 olur gider boşver, bak bende olucam 6 inş wink.gif

başta biras bocalıycaz ama ılerde bizde onlar gbi olucaz wink.gif şunu da soylemeden edemiycem lwl yükseldikçe oyundan alınan zewk te artıyor maçlar daha çekişmeli oluyor smile.gif
slowen
Kesinlikle.. Mesela bence şuan 5te yetenekten çok beceri önemli.. ama 7-8 LVL arkadaşlara bakıyorumda 8-9 yetenekli 180 Beceri üstü adamlar dolu üstelik full antremanlı smile.gif) bakınca bile ürküyorum bide oynasam nolur acaba tongue.gif tongue.gif tongue.gif
FC Shrewsbury
5 bence...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.