IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Karşılaşmadaki Takımların Oyunu Göndermeme Problemi
Uygulama
post Jan 18 2010, 02:42 PM
Post #1

Semi-Prof

Group: Members
From: Turkey
Member No.: 1,519

Bazen unutuluyor, bazen garantilenmiş maçta çıkılmıyor. Peki karşı takımda maç kadrosunu göndermezse maç ne olacak. Ben söyleyim; maç oynanacak, oyuncularınızın canlılığı düşecek, kırmızı kart yiyebilecek veya sakatlanabilecek bunun üzerine maç taktiğiniz normal resetlenmiş şekilde %50 normal, strateji normal ve paslar karışık. Şimdi size bir rapor sunacağım. Bu raporda rakibim çevrimdışı. Ama takım düzenlenmesinde yedek kadroyu koyacam diye ter akıttım. neden? birşey yazıyor ve canlılığı %20 den aşşağı diyor. o oyuncuyu bulana kadar 45 saniye geçiyor aradan. hadi onu geçtik. takım değişikliklerini yaptım diye değişikliklerdede hata olunca kadroyu maça gönderemedim ve dolayısı ile maç oynandı sonuç bu; http://www.11x11.com/reports/5112338

Bir bakın inceleyin. 2 tane forvetim var ve 2'si de sakatlanıyor ve finale forvet çıkaramıyorum. Oyuncularım sakatlandı canlılıklar düştü ve bütün oyuncularımın moralleri -5 oldu. Şimdi ben finali nasıl alıcam peki? orasını karıştırmayın finali aldım smile.gif. Forvete sağ kanat koydum boşluk olmasın diye. neyse.

Demek istediğim bu durumu değiştirmek lazım. Şampiyona karşılaşmasında iki takımdan birinin kadroyu göndermeme durumda ise maç oynanıyor, bunun yanında karşılaşmada 2 takımda kadroyu göndermesede maç oynanıyor. Şampiyonada bu sistem işlenirken, neden kupa turnuvalarında iki takımdan 1i göndermeyince teknik kayıp oluyor da her 2 takım kadroyu göndermeyince maç oynanıyor?

Bunlara güzel bir yanıt bulabildikten sonra şu öneriyi sunmak istiyorum

Kupa turnuvalarında her 2 takım kadroyu göndermemesi durumda her iki takımada 1er puan verilsin. Maç oynanmasın, sakatlık olmasın, kırmızı kartlar uçuşmasın ve gönül rahatlığıyla final oynayalım. Yani tesadüfen karşılaşanlarda vardır bu probleme. 10 dakikalığına birşeye odaklanmıştır dönüp bakmıştır hobaa maç oynanmış, neden? kişi 6 puan alıp garantilemiştir finali, son maça çıkmamıştır ama rakibide göndermeyince hal perişan. bu duruma bir çare lütfen. LÜTFEN.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
manyak1903
post Jan 18 2010, 02:57 PM
Post #2

Semi-Prof

Member No.: 376

ALINTI(Uygulama @ Jan 18 2010, 02:42 PM) *

Kupa turnuvalarında her 2 takım kadroyu göndermemesi durumda her iki takımada 1er puan verilsin.

Ya karşı taraf son saniyede gönderirse smile.gif

Maça çıkmayana sistem içinde birşey bulunması gerekiyor.
1.Özellikle isteyerek veya istemeyerek ilk maça çıkmayan,diğer maçlara çıkma hakkını yitirsin.
2.Kupadaki ilk maça çıkmazsa kupada maç yaptırılmayacak ve toplamda günde 5 kere maça çıkmayınca bir oyuncu o gün başka kupaya giremeyecek.Böylece her maça yetişir. wink.gif

Birde profilinde sportmenlik gibi özellik olacak.Orada yazacak.
Bakınca bu kişi şu kadar maça çıkmamış gibi.

Yinede oyun yeni olduğu için ilerde bu tür özellikler ekleneceğinden şüphem yok.
İyi oyunlar

--------------------
11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.

Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
( M.Kemal ATATÜRK)
+Quote Post
Uygulama
post Jan 18 2010, 03:06 PM
Post #3

Semi-Prof

From: Turkey
Member No.: 1,519

yav karşı taraf son saniyede gönderse ne olacak. alacak 3 puanı teknik kayıpla. o problem değil. ben garantilediğim turnuvada maça çıkmayacaksam neden böyle bir risk taşıyayim ki. ya kadroyu göndersin alsın teknik kayıpla 3 puan yada maçı göndermesin her iki takımda 1er puan alsın bu kadar basit.
+Quote Post
manyak1903
post Jan 18 2010, 03:11 PM
Post #4

Semi-Prof

Member No.: 376

Çıkıp çıkmayacağını nerden biliyoruz diye söyledim.O çıkmaz diye basmadık diyelim.Olan bize olur anlamında.
Her neyse benim önerdiklerim nasıl ?

--------------------
11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.

Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
( M.Kemal ATATÜRK)
+Quote Post
slowen
post Apr 8 2010, 09:55 PM
Post #5

Professional

Member No.: 3,026

Bunlar boş işler, çıkıcaksın çatır çatır oynucaksın topunu smile.gif
+Quote Post
multihunter
post Apr 13 2010, 10:40 PM
Post #6

Amateur
**

Member No.: 2,160

bunu bana mı diyorsun smile.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 16th October 2025 - 05:11 PM