Bir bakın inceleyin. 2 tane forvetim var ve 2'si de sakatlanıyor ve finale forvet çıkaramıyorum. Oyuncularım sakatlandı canlılıklar düştü ve bütün oyuncularımın moralleri -5 oldu. Şimdi ben finali nasıl alıcam peki? orasını karıştırmayın finali aldım

Demek istediğim bu durumu değiştirmek lazım. Şampiyona karşılaşmasında iki takımdan birinin kadroyu göndermeme durumda ise maç oynanıyor, bunun yanında karşılaşmada 2 takımda kadroyu göndermesede maç oynanıyor. Şampiyonada bu sistem işlenirken, neden kupa turnuvalarında iki takımdan 1i göndermeyince teknik kayıp oluyor da her 2 takım kadroyu göndermeyince maç oynanıyor?
Bunlara güzel bir yanıt bulabildikten sonra şu öneriyi sunmak istiyorum
Kupa turnuvalarında her 2 takım kadroyu göndermemesi durumda her iki takımada 1er puan verilsin. Maç oynanmasın, sakatlık olmasın, kırmızı kartlar uçuşmasın ve gönül rahatlığıyla final oynayalım. Yani tesadüfen karşılaşanlarda vardır bu probleme. 10 dakikalığına birşeye odaklanmıştır dönüp bakmıştır hobaa maç oynanmış, neden? kişi 6 puan alıp garantilemiştir finali, son maça çıkmamıştır ama rakibide göndermeyince hal perişan. bu duruma bir çare lütfen. LÜTFEN.