Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Karşılaşmadaki Takımların Oyunu Göndermeme Problemi
11x11 Forums > 11x11 Türkçe Forumlar > Sohbet
Uygulama
Bazen unutuluyor, bazen garantilenmiş maçta çıkılmıyor. Peki karşı takımda maç kadrosunu göndermezse maç ne olacak. Ben söyleyim; maç oynanacak, oyuncularınızın canlılığı düşecek, kırmızı kart yiyebilecek veya sakatlanabilecek bunun üzerine maç taktiğiniz normal resetlenmiş şekilde %50 normal, strateji normal ve paslar karışık. Şimdi size bir rapor sunacağım. Bu raporda rakibim çevrimdışı. Ama takım düzenlenmesinde yedek kadroyu koyacam diye ter akıttım. neden? birşey yazıyor ve canlılığı %20 den aşşağı diyor. o oyuncuyu bulana kadar 45 saniye geçiyor aradan. hadi onu geçtik. takım değişikliklerini yaptım diye değişikliklerdede hata olunca kadroyu maça gönderemedim ve dolayısı ile maç oynandı sonuç bu; http://www.11x11.com/reports/5112338

Bir bakın inceleyin. 2 tane forvetim var ve 2'si de sakatlanıyor ve finale forvet çıkaramıyorum. Oyuncularım sakatlandı canlılıklar düştü ve bütün oyuncularımın moralleri -5 oldu. Şimdi ben finali nasıl alıcam peki? orasını karıştırmayın finali aldım smile.gif. Forvete sağ kanat koydum boşluk olmasın diye. neyse.

Demek istediğim bu durumu değiştirmek lazım. Şampiyona karşılaşmasında iki takımdan birinin kadroyu göndermeme durumda ise maç oynanıyor, bunun yanında karşılaşmada 2 takımda kadroyu göndermesede maç oynanıyor. Şampiyonada bu sistem işlenirken, neden kupa turnuvalarında iki takımdan 1i göndermeyince teknik kayıp oluyor da her 2 takım kadroyu göndermeyince maç oynanıyor?

Bunlara güzel bir yanıt bulabildikten sonra şu öneriyi sunmak istiyorum

Kupa turnuvalarında her 2 takım kadroyu göndermemesi durumda her iki takımada 1er puan verilsin. Maç oynanmasın, sakatlık olmasın, kırmızı kartlar uçuşmasın ve gönül rahatlığıyla final oynayalım. Yani tesadüfen karşılaşanlarda vardır bu probleme. 10 dakikalığına birşeye odaklanmıştır dönüp bakmıştır hobaa maç oynanmış, neden? kişi 6 puan alıp garantilemiştir finali, son maça çıkmamıştır ama rakibide göndermeyince hal perişan. bu duruma bir çare lütfen. LÜTFEN.
manyak1903
ALINTI(Uygulama @ Jan 18 2010, 02:42 PM) *

Kupa turnuvalarında her 2 takım kadroyu göndermemesi durumda her iki takımada 1er puan verilsin.

Ya karşı taraf son saniyede gönderirse smile.gif

Maça çıkmayana sistem içinde birşey bulunması gerekiyor.
1.Özellikle isteyerek veya istemeyerek ilk maça çıkmayan,diğer maçlara çıkma hakkını yitirsin.
2.Kupadaki ilk maça çıkmazsa kupada maç yaptırılmayacak ve toplamda günde 5 kere maça çıkmayınca bir oyuncu o gün başka kupaya giremeyecek.Böylece her maça yetişir. wink.gif

Birde profilinde sportmenlik gibi özellik olacak.Orada yazacak.
Bakınca bu kişi şu kadar maça çıkmamış gibi.

Yinede oyun yeni olduğu için ilerde bu tür özellikler ekleneceğinden şüphem yok.
İyi oyunlar
Uygulama
yav karşı taraf son saniyede gönderse ne olacak. alacak 3 puanı teknik kayıpla. o problem değil. ben garantilediğim turnuvada maça çıkmayacaksam neden böyle bir risk taşıyayim ki. ya kadroyu göndersin alsın teknik kayıpla 3 puan yada maçı göndermesin her iki takımda 1er puan alsın bu kadar basit.
manyak1903
Çıkıp çıkmayacağını nerden biliyoruz diye söyledim.O çıkmaz diye basmadık diyelim.Olan bize olur anlamında.
Her neyse benim önerdiklerim nasıl ?
slowen
Bunlar boş işler, çıkıcaksın çatır çatır oynucaksın topunu smile.gif
multihunter
bunu bana mı diyorsun smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.