![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Uygulama |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
Bazen unutuluyor, bazen garantilenmiş maçta çıkılmıyor. Peki karşı takımda maç kadrosunu göndermezse maç ne olacak. Ben söyleyim; maç oynanacak, oyuncularınızın canlılığı düşecek, kırmızı kart yiyebilecek veya sakatlanabilecek bunun üzerine maç taktiğiniz normal resetlenmiş şekilde %50 normal, strateji normal ve paslar karışık. Şimdi size bir rapor sunacağım. Bu raporda rakibim çevrimdışı. Ama takım düzenlenmesinde yedek kadroyu koyacam diye ter akıttım. neden? birşey yazıyor ve canlılığı %20 den aşşağı diyor. o oyuncuyu bulana kadar 45 saniye geçiyor aradan. hadi onu geçtik. takım değişikliklerini yaptım diye değişikliklerdede hata olunca kadroyu maça gönderemedim ve dolayısı ile maç oynandı sonuç bu; http://www.11x11.com/reports/5112338
Bir bakın inceleyin. 2 tane forvetim var ve 2'si de sakatlanıyor ve finale forvet çıkaramıyorum. Oyuncularım sakatlandı canlılıklar düştü ve bütün oyuncularımın moralleri -5 oldu. Şimdi ben finali nasıl alıcam peki? orasını karıştırmayın finali aldım ![]() Demek istediğim bu durumu değiştirmek lazım. Şampiyona karşılaşmasında iki takımdan birinin kadroyu göndermeme durumda ise maç oynanıyor, bunun yanında karşılaşmada 2 takımda kadroyu göndermesede maç oynanıyor. Şampiyonada bu sistem işlenirken, neden kupa turnuvalarında iki takımdan 1i göndermeyince teknik kayıp oluyor da her 2 takım kadroyu göndermeyince maç oynanıyor? Bunlara güzel bir yanıt bulabildikten sonra şu öneriyi sunmak istiyorum Kupa turnuvalarında her 2 takım kadroyu göndermemesi durumda her iki takımada 1er puan verilsin. Maç oynanmasın, sakatlık olmasın, kırmızı kartlar uçuşmasın ve gönül rahatlığıyla final oynayalım. Yani tesadüfen karşılaşanlarda vardır bu probleme. 10 dakikalığına birşeye odaklanmıştır dönüp bakmıştır hobaa maç oynanmış, neden? kişi 6 puan alıp garantilemiştir finali, son maça çıkmamıştır ama rakibide göndermeyince hal perişan. bu duruma bir çare lütfen. LÜTFEN. |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Kupa turnuvalarında her 2 takım kadroyu göndermemesi durumda her iki takımada 1er puan verilsin. Ya karşı taraf son saniyede gönderirse ![]() Maça çıkmayana sistem içinde birşey bulunması gerekiyor. 1.Özellikle isteyerek veya istemeyerek ilk maça çıkmayan,diğer maçlara çıkma hakkını yitirsin. 2.Kupadaki ilk maça çıkmazsa kupada maç yaptırılmayacak ve toplamda günde 5 kere maça çıkmayınca bir oyuncu o gün başka kupaya giremeyecek.Böylece her maça yetişir. ![]() Birde profilinde sportmenlik gibi özellik olacak.Orada yazacak. Bakınca bu kişi şu kadar maça çıkmamış gibi. Yinede oyun yeni olduğu için ilerde bu tür özellikler ekleneceğinden şüphem yok. İyi oyunlar -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
Uygulama |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
yav karşı taraf son saniyede gönderse ne olacak. alacak 3 puanı teknik kayıpla. o problem değil. ben garantilediğim turnuvada maça çıkmayacaksam neden böyle bir risk taşıyayim ki. ya kadroyu göndersin alsın teknik kayıpla 3 puan yada maçı göndermesin her iki takımda 1er puan alsın bu kadar basit.
|
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Çıkıp çıkmayacağını nerden biliyoruz diye söyledim.O çıkmaz diye basmadık diyelim.Olan bize olur anlamında.
Her neyse benim önerdiklerim nasıl ? -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
slowen |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 ![]() |
Bunlar boş işler, çıkıcaksın çatır çatır oynucaksın topunu
![]() |
multihunter |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 3-February 10 Member No.: 2,160 ![]() |
bunu bana mı diyorsun
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 03:13 PM |