| Uygulama |
Dec 11 2009, 07:31 PM
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 |
Merhaba arkadaşlar. Hemen fikrimi paylaşmak istiyorum.
Birlikler o kadar büyüdüki sayı olarak.. Artık aradığımız oyuncuyu birlikten bir arkadaşımızda rahatlıkla bulabiliyoruz.. Peki neden böyle bir şansımız yok? Hani isteğe bağlı olarak transferlerimizi birlik içi seçeneği yapabilsek olmazmı? Tabi bu şikeleride beraberinde getirebilir ama transferlere uygun bir şekilde olduktan sonra bir sorun teşkil etmez. Bence bu transfer sayfasında oyuncumuzu transfere koyduğumuzda ''Sadece birlik üyeleri görebilsin'' seçeneğine benzer bir seçenekte olmalı. Bence çok yararlı ve güzel bir uygulama olur. Sizler ne dersiniz? |
![]() ![]() |
| Kaplumbagaspor |
Dec 20 2009, 12:24 AM
|
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 25 Joined: 15-October 09 Member No.: 863 |
birlikten olmayan diğer kişilere haksızlık olur die düşünüorum böle bir durumda kimse güzel oyuncularını dışarı satmaz kötü oyuncular transfer listesinde olur ve diğer arkadaşlara haksızlık olur.
|
| slowen |
Apr 8 2010, 10:00 PM
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 |
birlikten olmayan diğer kişilere haksızlık olur die düşünüorum böle bir durumda kimse güzel oyuncularını dışarı satmaz kötü oyuncular transfer listesinde olur ve diğer arkadaşlara haksızlık olur. Katılıyorum dostum, bu dediğinin faydadan çok zararı olur.. |
| HollyShit |
Apr 8 2010, 11:42 PM
|
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 41 Joined: 28-December 09 Member No.: 1,774 |
Şikeye davetiye olur diyorum
|
| KarTal_35 |
May 9 2010, 12:11 PM
|
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 3 Joined: 15-April 10 Member No.: 3,104 |
şikenin kralı olur
|
| cc3cc3 |
May 23 2010, 07:51 PM
|
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 23-May 10 Member No.: 3,580 |
bence birlik içi cok uygun mesela gercek hayatta aynı lıgden takıma satmak ıstemıyorum var bıde satan kısı alıcıyı kendısı belırlemelı gercek hayatta oldugu gibi satılıga koydugu futbolcuyu istemedigi takıma satmama olanagı daha uygun olacaktır yada sole olmalı mesela ben 8 lvl 4 lvl ustu bu futbolcuyu alamasın gıbı yada 3 4 lvller sade alsın yada sadece 1 2 lvl ler alabılsın dıye uygulamalar olsa daha ıyı olur rakıp gordugum kısının benım futbolcumu alması bence biraz sacma gelıyo
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10th December 2025 - 05:21 PM |