![]() |
![]() |
Xcellency |
![]()
|
Moderatör ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 91 Joined: 16-September 09 From: Ankara Member No.: 405 ![]() |
Futbolun en iyi stratejisi hangisidir.
4-3-3 mü yoksa 4-4-2 mi .. 5-3-2 diyenlerde vardır mutlaka.. Atak mı yoksa Kontratak mı ? Normal bir dizilişmi, Pres yapan bir defans anlayışımı? Taktiklerinizi paylaşın ![]() |
![]() ![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
güzel konu.
ben 4-3-3 seviyorum.Daha çok elimdekiler o sisteme uyuyor. 3 olduk transfer yapamadık. para yok ![]() Kadroda yerde yok ![]() Maçına göre değişiyor diğer taktikler. Takımın herşeyini açıklamayalım burda şimdi ![]() Sadece oyuna göre değerlendirdim. -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
iTa23 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 23 Joined: 10-September 09 Member No.: 326 ![]() |
Normal şartlarda taktiğim her zaman 4-3-1-2'dir. Takımın beyni AMCdir ama burada daha AMC'ye sahip olmadığım için deneyemedim. Favori taktiğim 4-3-3 idi. Fakat sonradan farkettim ki, orta sahası güçlü olan maçı kazanmaya daha yakın oluyor. 4-4-2 şu an ki taktiğim belki 4-3-3 olabiliyo arada bir kadrodaki yetersizlikten dolayı. Avrupa kupalarında güç kalmadığında takımda, Catenaccio'ya geçiyorum, 5 defans 4 ön libeo tek forvet
![]() |
CoRoManT |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 17-September 09 Member No.: 426 ![]() |
benim takitigim biraz daha ofans gibi görünüyor
![]() 3 defans 2 ön libero sag ve sol acık olmazsa olmazlar tabiki ![]() onların ortasında 2 tane am takımın atak ve pas trafigi bunlar saglıyor ve tek forvet forvetimiz kaliteli olursa cok gol atarız benim forvet biraz dandik fazla gol atamıyorum ![]() |
belaromeo |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Joined: 28-September 09 Member No.: 616 ![]() |
Normal şartlarda taktiğim her zaman 4-3-1-2'dir. Takımın beyni AMCdir ama burada daha AMC'ye sahip olmadığım için deneyemedim. Favori taktiğim 4-3-3 idi. Fakat sonradan farkettim ki, orta sahası güçlü olan maçı kazanmaya daha yakın oluyor. 4-4-2 şu an ki taktiğim belki 4-3-3 olabiliyo arada bir kadrodaki yetersizlikten dolayı. Avrupa kupalarında güç kalmadığında takımda, Catenaccio'ya geçiyorum, 5 defans 4 ön libeo tek forvet ![]() Evet o taktik FM - CM de harika taktiklerdir AMC ye koyarsın TOTTİ gibi bir oyuncuyu oynat 5 sezon ama dediğin gibi burada amc pek o kadar oyuna etki edemiyor burada ki en büyük denge ortasahan iyi ise maç alıyorsun tabi forvetinde salak olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uygulama |
![]()
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
Futbolun en iyi stratejisi hangisidir. 4-3-3 mü yoksa 4-4-2 mi .. 5-3-2 diyenlerde vardır mutlaka.. Atak mı yoksa Kontratak mı ? Normal bir dizilişmi, Pres yapan bir defans anlayışımı? Taktiklerinizi paylaşın ![]() bak ben sana söyleyim birincisi bu taktik işe yaramaz. yani böyle konular açmana gerek yok yemez ![]() ![]() ![]() |
slowen |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 108 Joined: 8-April 10 Member No.: 3,026 ![]() |
bende orta sahanın gücüne inananlardanım. defansif kontraatak futbolu genelde iyi. 4-4-2 ve 3-5-2 idealim. tabi bunlar maça göre degişebiliyor
![]() |
yasingumus |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 6 Joined: 9-April 10 Member No.: 3,033 ![]() |
Rakibe göre taktik her zaman en iyisidir yine de benim favorim 3-1-4-2 Ekinler baş göstermeden kör buzağı toparlamaz : )
|
HollyShit |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 41 Joined: 28-December 09 Member No.: 1,774 ![]() |
3-5-2 ye karşı 4-4-2 yemio bunu soyleyebılırım. %21 defansıf kontraatak faworım tabiki 4-4-2
|
multihunter |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 10 Joined: 3-February 10 Member No.: 2,160 ![]() |
inanmayın böyle şeylere. takımın sağlamsa hertürlü oynar. göndere bastığında sonuç bellidir ve o sonuca varcak diye hertürlü saçmalık oluyor maçta. bizde izliyoruz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th October 2025 - 10:46 PM |