IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Oyundaki Hata, Düzeltin artık şu oyunu.
Like A Lion
post May 21 2010, 08:11 AM
Post #1

Amateur
**

Group: Members
Member No.: 3,558

Bu oyun üzerinden iyi para kazanıyorsunuz bari hakkıyla kazanın bakın şu rapora ne demek istedigimi anlayacaksınız.
taktik aynı diziliş aynı güc dengesi cok farklı güclü olan kazanmasi lazim bu durumda.
hadi anladik taktik taktigi söker ama taktik aynı diziliş aynı herşey aynı güclü olan kazanır ya
bu nedir
http://www.11x11.com/reports/12710232
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
DarKLorD
post May 22 2010, 06:07 AM
Post #2

Rookie
*

Member No.: 3,373

Aynen bende Like A Lion'a katılıyorum. Diğer kullanıcılar bizden düşük oluyo ve bize fark atabiliyo.Bunu nasıl açıklıyacaksınız??
+Quote Post
vurucu61
post May 23 2010, 02:34 AM
Post #3

Amateur
**

Group: Banned
Member No.: 3,575

...............
+Quote Post
Like A Lion
post May 23 2010, 09:17 AM
Post #4

Amateur
**

Member No.: 3,558

QUOTE(vurucu61 @ May 23 2010, 02:34 AM) *

Merhaba arkadaşlar,

Bu konu hakkında size yardımcı olacağını düşündüğüm bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu oyun sadece güç farkının baz alındığı oyun değildir. Bu sebeptendir ki kadro gücü yüksek olan her zaman yenecek diye bir şart yoktur. Böyle olsaydı şayet oyunun mantığı kalmazdı, güçlü olan her zaman kazanırdı.

Müsabakalara etki eden faktörleri başlıca sayacak olursak;

-Kadro gücü
-Canlılık
-Taktik
-Moral
-Futbolcuların özel yetenekleri
-İnce ayar (bireysel görevler, oyuncu değişiklikleri vs. ) olarak sıralayabiliriz.

Müsabakalara etki eden en büyük dış faktör ise hakemdir. Bunu da göz ardı etmemek gerekir.(Kırmızı kart şov yapmaları) smile.gif

Bunun haricinde çoğu kullanıcının bildiği gibi, kadro gücü düşük olarak görülebilen oyuncuların kendi mevkilerine has özellikleri arttırılmış olabilir. Mesela bir golcünün özellikleri toplamı 120 olsun (15X8). Bir diğer golcünün de 120 olsun. Bu golcünün şut isabeti ve kuvveti 25-25 ise mesela, diğer golcüden tabiki başarılı olacaktır. O yüzden 160 kadro gücüne sahip bir takımın 120 kadro gücüne sahip bir takıma yenilmesinin bir diğer nedeni de bu olabilir, unutmamak gerekir.

İyi oyunlar.

Saçmalama arkadaşım yenileme bastim cıktım ve moraller üst seviyede ne göreviymiş bu anasını satiym böyle bir görevmi var.
incele en alttaki resmi bilip bilmeden de konusma!
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

- Lo-Fi Version Time is now: 5th August 2025 - 01:31 PM