![]() |
![]() |
okanstarss |
![]() ![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 13-October 09 Member No.: 837 ![]() |
Arkadaşlar herkes eminim görmüştür ben denemelerime ragmen bulamadım mesela takım en iyi 11 95 dio
ama bunu bir turlu saglayamıyorum nekadar oyuncuları yerlerınde değişik sistemler denesemde olmadı siz yapa bildinizmi acaba??? ![]() |
![]() ![]() |
okanstarss |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 9 Joined: 13-October 09 Member No.: 837 ![]() |
ewt bende bunu söluyorum cok yeteneklı adamları koysanda değişmiyo canlılıkları ful olsada fark bulamadım yerine koyuyosun değişmiyo adamı farklı bıyerde oynatıyosun super oynuyo anlamadım canlılık azaldıkca guc duşuyo ama ben hıc bizaman dielim max 95 ise bunu bırturlu oluşturamadım
![]() ![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
ewt bende bunu söluyorum cok yeteneklı adamları koysanda değişmiyo canlılıkları ful olsada fark bulamadım yerine koyuyosun değişmiyo adamı farklı bıyerde oynatıyosun super oynuyo anlamadım canlılık azaldıkca guc duşuyo ama ben hıc bizaman dielim max 95 ise bunu bırturlu oluşturamadım ![]() ![]() Beceri zaten bellidir sahaya koyduğun oyuncuların becerilerinin ortalamasıdır. Sen güçten bahsediyorsun bunu yapmak için maça girdin oyuncularını seçiyorsun şimdi yeni bir sayfa aç ve kadrona veya anasayfana git oradaki oyuncularının güç kısmına bak ve en güçlü olanları sahaya koy.Olması lazım ![]() ![]() -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th October 2025 - 02:18 PM |