![]() |
![]() |
Jam |
![]() ![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Merhaba arkadaşlar. Dün Level 5 oldum ve geriye dönüp baktığımda en başarılı ve eğlenceli seviye hangisi diye düşündüm. Bana göre Seviye 4 dü. Çünkü sadece seviye dörtler için yapılan Güney Kupası (Master Ligi) kupasını 32 kez kazanmıştım. Bir çok kezde final oynadım. Bu kupa hem deneyim hemde para getirmişti. Fakat Seviye 5 olduğumda artık o kupaya giremediğimi anladım. Seviye dört iken günde sekiz kupa kazandığım günler varken, şu iki gündür bir kez final oynayabildim.
![]() Benim oyum Seviye 4'den yana. Peki ya sizin ? -------------------- |
![]() ![]() |
mehmetsahin |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 15-October 09 Member No.: 857 ![]() |
bence seviye 1. yani elindeki kadroyla debelenme anı. ne masor yardımı var ne transferden adam alabiliosun. kimin sutu daha fazla kim daha iyi top kesio die tek tek bakıosun adamlara ona gore yerleştiriosun.
şimdi ise herşey ezbere,zaten daha once o adamlarla en az 1000 maç yaptıgın için eskiden zevkle yaptıgım kadro kurma süresi su an 10 sn suruo. Sonra eskisi gib debelenmiosunda, adam mı yorulmuş bas masörden 10.. yanlız össe sorularında cıkan paragraflar gibi olmuş yukardaki yazım ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th October 2025 - 11:28 PM |