![]() |
![]() |
tertip89 |
![]() ![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
Konu Editlendi...
Hatta bu konu sılınırse sevınırım.. kolay gelsın... This post has been edited by tertip89: Dec 22 2009, 02:55 AM -------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Acaba bir menejerlik oyununda erotik karakterler gereklimi? Bu karekterlerden hiç logo olur mu? Sizce saçma değil mi? Ayrı olarakda kimimizin annesi kimimizin sevgilisi kimimizin eşi bu karakterlerden rahatsız olmuyor mudur acaba? Bir menejerlik oyununda cinselliğin bu kadar önplana çıkarılması doğrumudur? Bizim ahlaki yapımıza uyuyor mu? Hepisine cevap ve yorum bekliyorum ![]() İsteğim ben gibi bu karakterlerden rahatsız olan oyuncuların sayısı gerçekten çoksa bu karakterlerin oyundan kaldırılmasıdır. gerekli veya değil onu bilemeyeceğim.Yapılırsa oluyor ![]() ![]() ![]() Son olarak eğer uygun olmadığı düşüncesinde arkadaşlar varsa oyunu oynamayabilir veya resmi koymayabilir.Bir çok oyun var bunun gibi.Bu oyunu oynamak tamamen hür iradenizle ilgili birşey. Nereye gireceğimizi kendimiz seçiyoruz ![]() -------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
tertip89 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
gerekli veya değil onu bilemeyeceğim.Yapılırsa oluyor ![]() ![]() ![]() Son olarak eğer uygun olmadığı düşüncesinde arkadaşlar varsa oyunu oynamayabilir veya resmi koymayabilir.Bir çok oyun var bunun gibi.Bu oyunu oynamak tamamen hür iradenizle ilgili birşey. Nereye gireceğimizi kendimiz seçiyoruz ![]() Ben rahatsız olan çoksa değiştirile bilmesi gerekir diye düşünmüştüm sense kısacası begenmiyorsan oynama diyorsun yani öyle mi? Siyah resim derken? O resimlerde erotik pozisyonlar yok mu yani? Ben mi yanlış görüyorum,ben mi yanlış yorumluyorum bir futbol oyununda çok gereksiz ve saçma bunun aksini söyleyene birşey demiyorum ben karşılaştığım çok rahatsız oluyorum.Neyse sorun değil ben oynamam olur biter ama böyle şeyler hiç hoş değil. -------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th September 2025 - 03:56 PM |