![]() |
![]() |
tertip89 |
![]() ![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
Konu Editlendi...
Hatta bu konu sılınırse sevınırım.. kolay gelsın... This post has been edited by tertip89: Dec 22 2009, 02:55 AM -------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
Jam |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Ben rahatsız olan çoksa değiştirile bilmesi gerekir diye düşünmüştüm sense kısacası begenmiyorsan oynama diyorsun yani öyle mi? Siyah resim derken? O resimlerde erotik pozisyonlar yok mu yani? Ben mi yanlış görüyorum,ben mi yanlış yorumluyorum bir futbol oyununda çok gereksiz ve saçma bunun aksini söyleyene birşey demiyorum ben karşılaştığım çok rahatsız oluyorum.Neyse sorun değil ben oynamam olur biter ama böyle şeyler hiç hoş değil. Ben oynamam olur biter diye bir şey var mı ? Beğenemeyen çeker gider mantığıyla yola çıkarsak kimlerle maç yapacağız ? Kendi aramızda mı takılacağız ? Oyuncu sayısı artmadan, hiç gelişmeden tek düze gitmez sanırım. Rahatsız olabilirsiniz bu çok normal, herkes farklı farklıdır. "Beş parmağın beşide bir değil" değil mi ? Yanlış görmüyorsunuz, o tarz yapılan çoğu resimde söylediğiniz gibi erotik pozlar var. Hatta asker resmindeki silahın ucunu kullananlar falan. Aşırıya kaçanlar yok değil hani. -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th September 2025 - 01:49 PM |