![]() |
![]() |
tertip89 |
![]() ![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
Konu Editlendi...
Hatta bu konu sılınırse sevınırım.. kolay gelsın... This post has been edited by tertip89: Dec 22 2009, 02:55 AM -------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
manyak1903 |
![]()
|
Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 96 Joined: 13-September 09 Member No.: 376 ![]() |
Benim demek istediğim bu oyunun başından beri olan birşey sonradan eklenen birşey değil.Yani kayıt olduktan sonra görebiliyorsunuz ve bunu gören kişi rahatsız ise ilk gördüğünde oynamayabilir.Seçim yapabilir."beğenmeyen oynamasın demiyorum".Nasıl başka bir siteye girdiğimizde rahatsız olduğumuz şeyler olduğunda siteden çıkıyorsak bu anlamda diyorum.Malesef bu olaylar sadece erotik resimlerle yapılmıyor.Tekrar söylüyorum oyun Türk yapımı değil.Siteyi ben yapmış olsam koyarmıydıım hayır koymazdım.
-------------------- 11x11 foruma mesaj yazabilmek için oyundaki hesabınızı kullanabilirsiniz.E posta isterse yine oyundaki veya kullanmak istediğiniz e posta adresinizi yazabilirsiniz.
Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar. ( M.Kemal ATATÜRK) |
tertip89 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
Arkadaşlar Bu Konuda Ansayfada bir anket yapılmasını isteyenler bir desteğe bir mesaj göndersin lütfen
-------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th September 2025 - 01:51 PM |