![]() |
![]() |
tertip89 |
![]() ![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
Konu Editlendi...
Hatta bu konu sılınırse sevınırım.. kolay gelsın... This post has been edited by tertip89: Dec 22 2009, 02:55 AM -------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
Jam |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Arkadaşlar Bu Konuda Ansayfada bir anket yapılmasını isteyenler bir desteğe bir mesaj göndersin lütfen CODE Konu: Anket isteği Gönderen (Alan) Support-1 Tarih: 23.11.2009 11:32 http://forum.11x11.com/i...owtopic=1101 Forumdaki bu konuyu açan "Tertip89" isimli oyuncunun isteği üzerine "Erotik karakterler kaldırılsın mı, kaldırılmasın mı?" anketinin anasayfada oluşturulması isteği üzerine bu mesajı gönderiyorum. Elçiye zeval olmaz derler... Kolay gelsin iyi çalışmalar. Anket oluşturulması için desteğe mesaj göndermek isteyenler yukarıdaki mesajı kopyalayıp gönderebilirler. Ben bu şekilde gönderdim bakalım bir gelişme olacak mı? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th September 2025 - 11:48 AM |