![]() |
![]() |
tertip89 |
![]() ![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
Konu Editlendi...
Hatta bu konu sılınırse sevınırım.. kolay gelsın... This post has been edited by tertip89: Dec 22 2009, 02:55 AM -------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
tertip89 |
![]()
|
Amateur ![]() ![]() Group: Members Posts: 11 Joined: 14-September 09 Member No.: 398 ![]() |
Yönetime Sesleniyorum Silinen Mesajlarımı Geri Alın Lütfen. Gerçekleri Kimseden Saklayamazsınız!
Olumsuzluk teşkil eden örnek bir rehttp://forum.11x11.com/style_images/1/folder_rte_images/image.gifsmi tekrar silinmesine ragmen koyuyorum! ![]() Argoya izin vermeyen yönetimi bu tür ahlaksızlıklara göz yumduğu için kınıyor ve oyunu bırakıyorum şahsımızın profilini düzenleyerek yaptıkları hakaretlerde cabasıdır. Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin. buyurmuştur. -------------------- Hz. Muhammed (sav) Efendimiz, bir hadisi şeriflerinde "Bir kötülük gördüğünüzde, elinizle düzeltin, dilinizle düzeltin. Hiçbir şey yapamıyorsanız, kalbinizle buğzedin.
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th September 2025 - 01:51 PM |