![]() |
![]() |
Uygulama |
![]()
Post
#1
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
Merhaba arkadaşlar. Birşey dikkatimi çektide paylaşmak istiyorum. Oyunda herşey oyunun gerektirdiği gibi yani futbolcuların fiyatları, isimleri ve özellikleri, binaların fiyatları ve para birimi(birimsiz para tipi). Herşey çok uygun ama bu stad fiyatları çok ilginç. 50 bin kapasiteli bir stad yapmak istesek 98938038098(salladım) kadar para istiyor. Hani bu siteyi ve oyunu bizlere sunan kişiler bu oyunun özelliklerini ve içeriğini yaparken '' bakın arkadaşlar bütün herşey ''oyun'' mantığının dışına çıkmayacak. sadece ve sadece stad fiyatı gerçek fiyatta olacak. Örneğin Fenerbahçenin stadı 50 binlik ve ortalama 40-50 milyon dolara mal olmuş BURADADA BÖYLE OLACAK! '' gibi bir anlaşma mı yapıldı? madem öyle oyuncuların fiyatlarıda aynı şekilde gerçek fiyatlarla belirlensin. mühendis abinin oyuncusu tsubasa nın fiyatı 60-70 milyon para olsun 110 milyona satılsın.
![]() Taraftar sayısı ile ilgili söylemek istediğim şey ise, maç kazanılması durumunda taraftar sayımıza +3 taraftar daha ekleniyor. demek istediğim şey taraftar sayısını neden arttıramıyoruz yani +3 iken neden maç başına +4 yapamıyoruz? yada kaybetmemiz durumunda neden -2 yi -1 yapamıyoruz bide bunu merak ettim doğrusu ![]() saygılar |
![]() ![]() |
Uygulama |
![]()
Post
#2
|
![]() Semi-Prof ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 55 Joined: 4-December 09 From: Turkey Member No.: 1,519 ![]() |
biliyorum ben çok hesapladım da, ben çok ucuzlasın demiyorum. şimdi benim bilmem kaç bin taraftarım var şikayet geliyor stad yetmiyor diye şuan kapasite 1000 kapasiteyi 1100 yapmak için 3 bin küsür bişey istiyor. yani ben o 3 bine 2 günlük çok kaliteli bi oyuncu kiralarım sırtındanda çok para kazanırım. yanılıyorsam söyle. en azından fiyat 4te 1 5te1 inmeli yani ufakta olsa biraz fiyat düşürülmeli:)
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th October 2025 - 10:10 AM |