![]() |
![]() |
ua1905 |
![]()
|
Rookie ![]() Group: Members Posts: 5 Joined: 15-January 10 Member No.: 1,965 ![]() |
arkadaşlar forumu okudum fakat soruma cevap bulamadım daha yeniyim oyunda.. bu serbest oyuncuları alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir özellik varmı oyuncularda ? ben oyuncu seçerken kendi oyuncularımla karşılaştırıyorum fakat bu yetenek ve beceri olayını anlayamadım.. beceri puanların toplamıysa okadar dikkate alınması gereken birşey değil sanırım çünkü herbiri bağımsız özellikler ?
biraz karmaşık yazmış olabilirim ama sorunum serbest oyuncu almak biraz bilgi verirmisiniz ? |
![]() ![]() |
Jam |
![]()
|
![]() Professional ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 129 Joined: 14-October 09 Member No.: 846 ![]() |
Merhaba. Ben serbestten oyuncu alırken yaşına ve yeteneğine bakıyorum. Örneğin 7 Yetenek 20 yaşında bir oyuncuysa mevkisine veya becerisine bakmadan direk alırım. Çünkü 7 yetenek ve genç oyuncu diğer oyunculardan daha yüksek beceri puanı alır, böylece diğerlerinden daha hızlı gelişir. Mesela 2 yetenek bir oyuncu,başarılı bir maçta 100 EXP puanı alıyorken, 7 yetenek bir oyuncu aynı maçta 400 EXP puanı alabilir. Kırmızı kart ve sakatlanma olmadığında ortalama 500 maçta oyunayan bu oyuncunun tüm özelliklerini hemen hemen hepsini 15 e çekebilirsiniz. Böylece 5000 dolara aldığınız futbolcunun maliyeti 500 maç sonucunda 150000 dolar olabilir. Tabiki bu transferde de etkilidir. Uzun lafın kısası; oyuncu satın alırken genç ve 6 yetenekten üstü oyuncuları tercih ediyorum.
-------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th October 2025 - 10:23 AM |